- Konu Sahibi White Mocha
- #3.321
Kelebek etkisi bu kullandığın ilk soloticamı daha önce kullandınmı?Lenslerinde birşeymi oluştu üstünde doğrumu anladım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben mel almadım
mel alıcaktım ama sonan da maalesef kaar değiştirip topazio almıştım
ama aldığım gibi de sattım
şimdi aklım okypetenin lenslerini gördükten sonra graphitede
sanırım onu alıcam yada prety eyes gry düşünüyorum
karar veremedim hala
şu saçlarımı bi boyatsam tamamen karar vericem inşallah
canımm okypetenin resmini gördüm ona çok yakışmış baya beğendim ama sanırım onun gözleri açık kahverengi/elaymış bnde öyle durmıycak yapay durcakmış gibi geliyo n.c mel siparişi verdim onun gelmesini bekliyorum şuan ama bide canlı bir renk istiyorum bu topazio da çok beğenilen bir renk sanırım bende mi denesem diye düşünmeye başladım mellerim bi gelsin de:)
hiç bilmiyorumki cnm brezilyadan postaya verilmiş 10 güne fln gelir diye umuyorum..göz rengimi fazla açmaz diye de korkuyorum ela değil yeşil dursun ama göze batmasın istiyorumm çok şeymi istiyorum:)
berry bende grafite yada nc mel alcam yada ikisini mi alsam napsam bilmiyorumkismile bilgi alırsan bana da aktarırmısın opuyorumnanaktan
Topazio ile ilgili son günlerde çok fazla soru olduğunu gördüğüm için merak eden arkadaşlara fikir olması açısından kendi koyu kahve gözümde topazio resimleri ekliyorum arkadaşlar ilginize..
Evet bery :)Şimdi geldim ..