- Konu Sahibi White Mocha
-
- #3.281
canim ben isvicrede siparis veriorum ve onlar 6 aylik ama iki sever bir aydan sonra bozuldular yaaa....
Kuaföre gitmen sart cnm, koyu rengi evde acmak baya bi riskli... Ya saclarinin rengini komple 2-3 ton actiricaksin ve üzerine küllü kumral bi renk attiracaksin ya da su an ki dogal sac renginin üzerine karamel tonlarinda bolca baleyaj yaptiracaksin:) ikisi de olur diyorum ben :lepi:
ayy sorun 6 ay yada 1 yillik degil bozuliolar sanki üzerinde bisi var od gözüme batio siz hic sorun yasamdinizmi?
kıvılcım sen hangi mel i aldın?
ayy sorun 6 ay yada 1 yillik degil bozuliolar sanki üzerinde bisi var od gözüme batio siz hic sorun yasamdinizmi?
saol canımmm ya inş. zemuszemus
bu da mükemmelmiş bu arada ya:
ben bu resimdeki lensi okypetenin son koyduğu resimlerdeki graphiteyede benzettim
ama bu bi ton açığı sanki
canim ben her taktigimda her cikartigimda vucuma koyorum lensi vee losionu koyup siliorumm...offf
canim ilk basta sorun yasamiorum gayet cok normal ama sonra ne oliorsa yok tozda degil lense bakinca böle sanki balo gibi bisi var üzerinde bi gidim lencsie bakim o ne dicek belki bisi der ...aldigim yere yazdim diolar baska lese bak bana parasi vericeklermis ama ben soltocilari cok begeniorum yaaa
topazio koyu kahverengi gözde nasıl duruyor,,kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?