• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bencede illa gerçek göze benzeteceksek seninki benziyor..
koyu kahvelerdede şöyle durudur heralde..ortası sarımsı ve koyu mavi dendiğine göre..

bu tarzmı kızlar ??

sağol canım cevabın için
yok canım saçlarım sarı değil kendi saç rengim şuan tamamen
kahverengi koyu kumarl yani
daha önce bende 7.0 a boyattıum ama hiç de böyle güzel olmadı seninkigibi
şimdi snein saçının tınlarında bşy istiyorum yeni alacağım lenslerle ama nasıl tutturum artık o rengi bilemem yaa

Kuaföre gitmen sart cnm, koyu rengi evde acmak baya bi riskli... Ya saclarinin rengini komple 2-3 ton actiricaksin ve üzerine küllü kumral bi renk attiracaksin ya da su an ki dogal sac renginin üzerine karamel tonlarinda bolca baleyaj yaptiracaksin:) ikisi de olur diyorum ben :lepi:

sağol canım cevabın için
yok canım saçlarım sarı değil kendi saç rengim şuan tamamen
kahverengi koyu kumarl yani
daha önce bende 7.0 a boyattıum ama hiç de böyle güzel olmadı seninkigibi
şimdi snein saçının tınlarında bşy istiyorum yeni alacağım lenslerle ama nasıl tutturum artık o rengi bilemem yaa

kıvılcım sen hangi mel i aldın?

1gz8yo.jpg

mükemmel bence.. topazio böleyse tmmdır benim tercihim topazio kaydirigubbakcemile2

kulanan arkadaşlar daha net yönlendirebiliyor tabiki..okadar çok topazio fotosu varki nette insanın başı dönüyor..ve hepsi birbirinden alakasız..ten rengi aynı göz rengi aynı ama lens sanki farklı 2 lens gibi..o yüzdn ben fotolardan daha çok önemsiyorum kullanan arkadaşların yorumlarını açıkcası..

kulanan arkadaşlar daha net yönlendirebiliyor tabiki..okadar çok topazio fotosu varki nette insanın başı dönüyor..ve hepsi birbirinden alakasız..ten rengi aynı göz rengi aynı ama lens sanki farklı 2 lens gibi..o yüzdn ben fotolardan daha çok önemsiyorum kullanan arkadaşların yorumlarını açıkcası..

çok doğru canım.. ben mavi istiyorum genel olarak ama biraz yeşillikde rahatsız etmez beni.. aslında benim en büyük korkum 8.7 olması.. 8.6 ya çok mu büyük durur diye korkuyorum akannehir

bence belli bile olmaz şeker.. hiç fark yok gibi bişey bence.. aynen yeşillik hatta daha sempatiklik katar bence..doğal mavilerde bile ortada sarımsılık yada yeşillik oluyor çoğu zaman ..

burdayım ben nete cepten girdiğim için çoğu kez girip çıkıyorum bir yandan da test çözüyorum canım topazio güzel bir renk tenine ve saçına uydurursan süper olur umarım en iyisini seçersinolumunekankayizsmile

ya bu kadına da gözlerin rengini 1 2 ton değiştirmek için zaman zaman lens kullanıyor diolar.. doğrumudur ki acaba..
doğal göz normaldede zaten hep renk değiştiriyor ya..
ben emin olamıyorum bu gibi durumlarda..

ben topazionun süper bi renk olduğunu düşünüyorum ya..bide berry le buluşunca lensin dokusnu görüp kesin karar vercem..esmeraldada yeşil çok güzel bi yeşil ama ben de soğuk duruyor yeşil tonları biraz .. amazon yeşilim var hem zaten .. grimde var sophistik .. bu kez mavi istiyorum .. denemeden asla lens alma.. topazio alıcam ya muhtememlen .. keşke ankaraa kullanan biri olsa .. flamingo sende ankaradasın bak taa çankaya da oturuyorum ben .. dikmen tarafında .. eryaman etlik batıkent farketmez yakından görmek için 2 3 saatlik yol gidebilirim yani =)=)

ben topazionun süper bi renk olduğunu düşünüyorum ya..bide berry le buluşunca lensin dokusnu görüp kesin karar vercem..esmeraldada yeşil çok güzel bi yeşil ama ben de soğuk duruyor yeşil tonları biraz .. amazon yeşilim var hem zaten .. grimde var sophistik .. bu kez mavi istiyorum .. denemeden asla lens alma.. topazio alıcam ya muhtememlen .. keşke ankaraa kullanan biri olsa .. flamingo sende ankaradasın bak taa çankaya da oturuyorum ben .. dikmen tarafında .. eryaman etlik batıkent farketmez yakından görmek için 2 3 saatlik yol gidebilirim yani =)=)

tatlım ben alıcam sanırım topazio.. şansıma çok kötü durmaz umarım.. aldığımda görmek için gelebilirsin bende çankayadayım ztn yerimseniben

pardon yalnış yazmışım .. denemeden asla lens almam diyodum ama topazio aklımı çeliyo alıcam yazacaktım =)=)

canım aslında bende denemeden hayatta alıcaımı düşünmezdim ama topazio çok cezbediyo insanıı kaydirigubbakcemile2 eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

=)=) aynennn .. hemen gelirim gerçekten de yakınmışızda eryaman batıkent diil yani =)=) sen ne zaman almayı düşünüyosun cnm .. brezilyadan mı sipariş vereceksin ?? türküyedeki siteden mi??

=)=) aynennn .. hemen gelirim gerçekten de yakınmışızda eryaman batıkent diil yani =)=) sen ne zaman almayı düşünüyosun cnm .. brezilyadan mı sipariş vereceksin ?? türküyedeki siteden mi??

yook yok canım eryaman bıtakent flnn diiill :)
canım ben oticabelluci'ye mail yazdm ama 115$ dedi.. 168 Tlye geliyo.. o nedenle TR'den düşünüyorum en azından daha güvenli olur gibime geliyo, sahibinden'de kapınızda ödeme ile 195 tl diodu... vetman10 ile de o nedenle konuşmak istiodum ama ulaşılmıyoookiii :bbo:

Back