- Konu Sahibi White Mocha
- #3.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım cevabın için
yok canım saçlarım sarı değil kendi saç rengim şuan tamamen
kahverengi koyu kumarl yani
daha önce bende 7.0 a boyattıum ama hiç de böyle güzel olmadı seninkigibi
şimdi snein saçının tınlarında bşy istiyorum yeni alacağım lenslerle ama nasıl tutturum artık o rengi bilemem yaa
sağol canım cevabın için
yok canım saçlarım sarı değil kendi saç rengim şuan tamamen
kahverengi koyu kumarl yani
daha önce bende 7.0 a boyattıum ama hiç de böyle güzel olmadı seninkigibi
şimdi snein saçının tınlarında bşy istiyorum yeni alacağım lenslerle ama nasıl tutturum artık o rengi bilemem yaa
kulanan arkadaşlar daha net yönlendirebiliyor tabiki..okadar çok topazio fotosu varki nette insanın başı dönüyor..ve hepsi birbirinden alakasız..ten rengi aynı göz rengi aynı ama lens sanki farklı 2 lens gibi..o yüzdn ben fotolardan daha çok önemsiyorum kullanan arkadaşların yorumlarını açıkcası..
bence belli bile olmaz şeker.. hiç fark yok gibi bişey bence.. aynen yeşillik hatta daha sempatiklik katar bence..doğal mavilerde bile ortada sarımsılık yada yeşillik oluyor çoğu zaman ..
ben topazionun süper bi renk olduğunu düşünüyorum ya..bide berry le buluşunca lensin dokusnu görüp kesin karar vercem..esmeraldada yeşil çok güzel bi yeşil ama ben de soğuk duruyor yeşil tonları biraz .. amazon yeşilim var hem zaten .. grimde var sophistik .. bu kez mavi istiyorum .. denemeden asla lens alma.. topazio alıcam ya muhtememlen .. keşke ankaraa kullanan biri olsa .. flamingo sende ankaradasın bak taa çankaya da oturuyorum ben .. dikmen tarafında .. eryaman etlik batıkent farketmez yakından görmek için 2 3 saatlik yol gidebilirim yani =)=)
pardon yalnış yazmışım .. denemeden asla lens almam diyodum ama topazio aklımı çeliyo alıcam yazacaktım =)=)
=)=) aynennn .. hemen gelirim gerçekten de yakınmışızda eryaman batıkent diil yani =)=) sen ne zaman almayı düşünüyosun cnm .. brezilyadan mı sipariş vereceksin ?? türküyedeki siteden mi??