Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

aa öylemi oraya bakmamıştım ben gg da varya hani 225 tl onu görmüştüm..doğru haklısın tabiki..bende öyle düşünüyorum açıkcası..zaten 25 tl kadar fark ediyor demekki..

aa öylemi oraya bakmamıştım ben gg da varya hani 225 tl onu görmüştüm..doğru haklısın tabiki..bende öyle düşünüyorum açıkcası..zaten 25 tl kadar fark ediyor demekki..

evet canım çok bir fark yok sonuçta, tabi ne kadar uygun alsak o kadar iyi ama.. boş yere yurtdışından beklemek ve gelcekmi diye strese girmektense daha iyi bence.. bayanssulusmile

kizlar size bisi sormak istiorum...be soloticalarim 6 aylik ama bir adan sonra hemen bozuliolar sizdede öle bi dert varmi ne yapiorsunuz offf cok pahalilar hepte alaamam ikinci lens alisim lütfen yardim edinCADIARZU

kizlar size bisi sormak istiorum...be soloticalarim 6 aylik ama bir adan sonra hemen bozuliolar sizdede öle bi dert varmi ne yapiorsunuz offf cok pahalilar hepte alaamam ikinci lens alisim lütfen yardim edinCADIARZU

ben şeffaf lens kullanıyorum da hergün solisyonunu değiştiriyormusun?belki kullandığn solisyon markasından kaynaklanıyordur hangi marka kullanıyorsun

canim evet hergün degistiriorum be gittim gözlükcü sordu bana verdi suyunuuu iki sever degisirdim yinede ayni dert sanki lensimde üzerinde bisi var gibi

NASIL YANİ KELEBEK SOLOTİcALAR 1 AY SONRA BOZULUYOR DERKEN ?? BEN YILLIK LENS OLARAK BİLİYORUM ONLARI ..
KIZLAR FİKRİ OLAN VAR MI ?? KULLANANLAR DA Bİ PROBLEM OLDUMU BAŞKA .. AYLIKSA ZATEN KESİNLİKLE ALMAM Kİİ .. O KADAR PARA VERMEM YANEE..lmaz::lmaz::klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…