- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.941
bende kargoya ortak olurum bellas haber verirmisin kuzenimde alıcak
bende resmen turkuaz durdu ,topazio. yeşilimsi mavi...kesinlikle al derim. herkese gidecek bir lens bu...
valla koyu mu açık bir tonmu istiyorsun.ve renkte yeşilmi ,mavimi tercih edersin. topazio benim için açık renklerde çok beğendiğim bir ton.
grafite daha koyu. topazio gibi iddialı bir ton değil.. ama bir onun kadar doğal.
iki çeşit pretty eyes var. rainbowla aynı firma değil,ayrıca aylıklarla aynı firma değil.. ben 4 çift kullandım. ama yıllığını. grisi muhteşemdir. ama maalesef türkiyede satılmıyor artık.satılanlar aylık olan lensler. ve farklılar.
pupil boşluğuda büyük değil. sophistik gibi..
Eki Görüntüle 33605
çokmu açık durmuş yaa birtane daha eklicem okypete kibarlıktan güzel olmuş deme...burda kimse kimsenin kalbini kırmıyor biliyorum :sinifsinif:
benim gözlerim ela topazio mu quartzo mu daha doğal durur sence ner dersin ? bilmiyorumkismile
okypete çok soru sordum biliyorum ama.sen bu işlerden anlıyosun gibi ben yaklaşık 15 yıldır sophistic kullanıyorum mavi yeşil gri hepsini kullandım.solotica lensleride bu topicte gördüm doğal duruyo özellikle sana çok ama çok yakışmış.solotica sophistic kadar rahat bi lens midir? ve kalitesi o kadar iyimidir? opuyorumnanaktan
Pine apples sende ikiside doğal durur ancak birincisi: iki renkte birbirinden çok farklı yani sen mavi tonlardamı gri tonlardamı lens kullanmak istersin? öncelikle ona karar vermelisin.
İkinciside sadece göz rengi lenslerin sizde nasıl duracağını belirlemez saç rengi, ten rengi hatta yüz şekli bile lenslerin kişiden kişiye farklı durmasına neden oluyor.En güzeli fotoğrafını yükleyebilirsen daha sağlıklı karar verebiliriz sana hangi rengin yakışacağına...
topazio mu grafite mi daha doğal durdu ?
ikiside çok doğal durdu.
ben bilerek aldım.
lenslerimin biri koyu olsun biri açık diye düşündüm. koyu olarak grafitei aldım. açık olarak topazio yu... ikiside çok doğal ve ikisindende çok güzel tepkiler aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?