- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.921
ilginç.akitra merakla yorumunu bekliyordum sen beğendiysen tamam.çok canlı ve belli olan bir renk canım gün ışında hava kapalı birkaç foto çektim ekleyeyim ama radikal bir değişikliğe hazırsan öneririm ykm de kadın sizin gözünüz açık renk şu kalemi alın dedi yani anlamadı ve bronz tenle değil bence beyaz tende daha iyi duruyor makyaj kaldırmıyor sadece kalem ve rimel:lepi:
Arkhencim canım :)Benim koyu kahverengi gözümde charm ıcelar fotoğraflarda durduğu gibi durmadı yani aslında ıcelar fotoğraflarda açık duruyor ama normalde bir- iki ton daha koyu duruyor.Yani fotoğraflarda biraz daha farklı çıkıyor neden böyle olduğunu bende anlamış değilim:).Ice göze ismi gibi biraz buzlu bir renk değişimi yapıyor topazioların kadar bir mavilik bulamazsın ıce larda arkhencim ama çok doğal duruyor özellikle ıce da charm serisi daha güzel duruyor.
hayatm yeni uyeyim ondan tam link atamiyorum. Werdgim adreste bosluklari silerek tarayicida tiklarsan acilir. Http den sonra bosluk koydm.bellas fotonu koymussun sanırım bakmam için ama linki bitürlü acamadı
berry sen esmeralda siparişimi verdin lenslerin geldimi ?
ben biraz geri kaldım konulrdan almk istediğim lens
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?