Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

esmeraldayı çok beğeniyorum.
ama bana sanki yeşil tonları yüzüme soğuk bir hava veriyor diye vazgeçiyorum hep.
ama bundan sonraki
seçimim esmeralda olabilir benim.

sağol canım ortada öyle camgöz gibi dolaşmak istemem bu arada rengin bozulmaması için hangi marka lens solüsyonu alayım

koyultmak için opti free,değişmemesi için solo care,açmak istersen rengini,all sauflon ın one light

berry birkez daha esmeralda almaya karar verdim
bence cok güzel durmus ben begendim uzaktanda belli ediyormu lens rengini ?
bnm en merak ettiğim konu bu aslında gözün yesil oldugu belli oluyormu
olmuyorsa o lens bnm için cok gereksiz demektir

akitra merakla yorumunu bekliyordum sen beğendiysen tamam.çok canlı ve belli olan bir renk canım gün ışında hava kapalı birkaç foto çektim ekleyeyim ama radikal bir değişikliğe hazırsan öneririm ykm de kadın sizin gözünüz açık renk şu kalemi alın dedi yani anlamadı ve bronz tenle değil bence beyaz tende daha iyi duruyor makyaj kaldırmıyor sadece kalem ve rimel:lepi:

ilginç.
demekki benim beğenmem, kaale alınmamış. bundan sonra size yorumda falan bulunmam ben.

tamam resimleri bekliyorum esmeralda ahhhh ah yazın gelmesini bekliyorum oızaman fiyatlarda düşme oluyor esmeraldayı seviyorum yahu

Arkhencim canım :)Benim koyu kahverengi gözümde charm ıcelar fotoğraflarda durduğu gibi durmadı yani aslında ıcelar fotoğraflarda açık duruyor ama normalde bir- iki ton daha koyu duruyor.Yani fotoğraflarda biraz daha farklı çıkıyor neden böyle olduğunu bende anlamış değilim:).Ice göze ismi gibi biraz buzlu bir renk değişimi yapıyor topazioların kadar bir mavilik bulamazsın ıce larda arkhencim ama çok doğal duruyor özellikle ıce da charm serisi daha güzel duruyor.

Teşekkür ederim canım bilgiler için :)

bellas fotonu koymussun sanırım bakmam için ama linki bitürlü acamadı
berry sen esmeralda siparişimi verdin lenslerin geldimi ?
ben biraz geri kaldım konulrdan almk istediğim lens
hayatm yeni uyeyim ondan tam link atamiyorum. Werdgim adreste bosluklari silerek tarayicida tiklarsan acilir. Http den sonra bosluk koydm.
Esmeraldalar super olmus cok begendim. Yaz gelmeden bende kesin alacagim. Simdi lens sitelerine bakiyorm livle beraber alacagz :) hidrocor melde karar kildm. Esmeralda cok belirgin

berry esmeralda çok yakışmış gözlerim koyu renk olsa bende düşünürdüm ama benim gözler koyu değil kesin çok açık durur bende benim aklım hala nc melde alıp kurtulim diyorum ama sonra yakışmıycak canım sıkılacak diye korkuyorum eyvahedigeldismile O yüzden ıcemınt in çıkmasını bekliyim ben en iyisi ... bilmiyorumkismile

hmm iyi bakalım hidrocor mel olarak zaten gercek göz rengi var
dogal duracagını düşünüyorum umarım begenirsin
alırsan bizede göster
yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…