- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.961
okypete sadece gözünün ve kaşının net bir fotosu varmı ben net göremedim topazioyu
Hayatim oticadaki patricia ile konstm. 2cift lens we kargo diye konstum hizli kargo. 192 dedi. Tek cifti bilmiyorm. Yakin zamanda alacagim ne dusunuyosn
okypete sadece gözünün ve kaşının net bir fotosu varmı ben net göremedim topazioyu
evet. charm grafite...teşekkür ederim.bu lens grafite mi şimdi..muhteşem durmuş gerçekten..ben diğer fotolarda hiç beğenmiyordum aslında ilk defa beğendim..yazılardan anlayınaça geldiini arayıp buldum fotoları =)=) çok yakışmışşşşş.....güle güle kullan inşallah....ama topazioda sende doğal duruyodu ya .. bençe birazda göz renginden kaynaklanıyor senin..elaydı yalnış hatırlamıyorsam..bal rengi tonuydu..
daha öncede koymuştum.en net bunlar..
Çok güzel durmuş çakır göz gibi güle güle kullan opuyorumnanaktan
Merhaba Pınar, nasılsın ...
Liv ve berry kizlar 3cift ismarlyinca gumruge takiliyor diye biyerde okumustum. Gelirse tabukide 3umuz siparis veririz hesapli. 180 olanda super.soloticalanalim artuuuk-tatlicadiarzu-
benim eşim esmeraldaları beğenmedi çok üzüldüm çok değişmişsin çok kötü dedi yaa:1no2::çok üzgünüm:benneyaptımki satıcam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?