Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bu lens grafite mi şimdi..muhteşem durmuş gerçekten..ben diğer fotolarda hiç beğenmiyordum aslında ilk defa beğendim..yazılardan anlayınaça geldiini arayıp buldum fotoları =)=) çok yakışmışşşşş.....güle güle kullan inşallah....ama topazioda sende doğal duruyodu ya .. bençe birazda göz renginden kaynaklanıyor senin..elaydı yalnış hatırlamıyorsam..bal rengi tonuydu..

berry31 karar verirse 3 cift ısmarlayacagız gibi degil mı kızlar? 3 ciftin fiyatını sormadım berry den ok cıksın onu bir sorayım

evet. charm grafite...teşekkür ederim.
bende beğendim...
evet topazioyuda çok seviyorum.
gözlerim bal rengi...

Liv ve berry kizlar 3cift ismarlyinca gumruge takiliyor diye biyerde okumustum. Gelirse tabukide 3umuz siparis veririz hesapli. 180 olanda super.soloticalanalim artuuuk -tatlicadiarzu-

benim eşim esmeraldaları beğenmedi çok üzüldüm çok değişmişsin çok kötü dedi yaa:1no2::çok üzgünüm:benneyaptımki satıcam sanırım

malum siteyemi versem daha 2 kez taktım off:sinifsinif:koyulaştıran solüsyon hangisiydi işe yararmıki :a015:

benim eşim esmeraldaları beğenmedi çok üzüldüm çok değişmişsin çok kötü dedi yaa:1no2::çok üzgünüm:benneyaptımki satıcam sanırım

kötü olmuş ya...oysa çok yakışmıştı.opti free koyulaştırıyor. bir onda beklet istersen. istersen. bir konu aç satmak için bir arkadaş açtı quartzlarını satıldı onunki. lens kısmına aç sende...

okypete bence esmeralda düşünme canım.. ben o rengi hiç ama hiç doğal bulmuyorum, illaki nadir de olsa o renk gözleri olan kişiler vardır.. ama çok soğuk itici bir renkmiş gibi geliyor bana. Gördüğüm resimler arasında çok az kişiye yakıştırdım. Vetmanda ki duruşunu beğendim ve diğer forumda sarışın birinin esmeraldalı resmi vardı onu beğendim. yine de sen bilirsin, inş pişman olmazsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…