• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

memnunsun herhalde bence lense ihtiyacın yok sanki gözlrin ela tonu gibi yarın esmeraldalarım gelicek çok merak ediyorumCADIARZU

benim beğendiklerim kkda hidrocor Mel elifbe,topazio kelebeketkisi ve okypet,hidrocharme Mel didem,graphite expireuserII ,esmeralda lauder ve rojjda

gözlerim acik kahve ona bakarsan hic birimizin lense ihtiyaci yok ama yinede istiyoruz iste... memnunum memnun olmasina ama batma yapiyo bende biraz lensler, neden oldugunu cözemedim hala...

mel i daha koyu canlandirmistim kafamta baya bi acik duruyo ama, keske ocre alsaydim diyorum icimden...

bunu yazmana sevindim berry.çünkü,o saydıklarına solotica muhteşem gitti banada bu arada:))

Son düzenleyen: Moderatör:
haa bu arada,grafiteyle dışardaydım..

çevremden,tanıdıklarımdan inanılmaz güzel tepkiler aldım. çok doğal olduğunu söylediler. bayıldılar. hatta bir kaç arkadaş bende alsammı acaba diye düşündü.

bellas fotonu koymussun sanırım bakmam için ama linki bitürlü acamadı
berry sen esmeralda siparişimi verdin lenslerin geldimi ?
ben biraz geri kaldım konulrdan almk istediğim lens

okypete lenslerinin gelmesine çok sevindim canım. dün alel acele foruma girip baktım resimlerine ama yazacak fırsatı bulamadım.. çok yakışmış doğal durmuş, hare de güzel görünüyor oldukça sen de umarım sevmişsindir hareyi. Asıl fikrin bence 3 4 gün sonra oluşacak :)) Hareye gözün hemen alışmayabilir belki :))) güle güle kullan canım..

lensim geldi esmeralda biraz fazla açok oldu rengi sanırım fotoğraflarda daha doğal duruyor ancak hafif bir de kayma var sağda resim koymamı istermisiniz:kedi:

okypete lenslerinin gelmesine çok sevindim canım. dün alel acele foruma girip baktım resimlerine ama yazacak fırsatı bulamadım.. çok yakışmış doğal durmuş, hare de güzel görünüyor oldukça sen de umarım sevmişsindir hareyi. Asıl fikrin bence 3 4 gün sonra oluşacak :)) Hareye gözün hemen alışmayabilir belki :))) güle güle kullan canım..

sağol dideemciğim,ben koyu tonlara alışık değilim ya. o yüzden ilk taktığımda bayağı koyu dedim. ama şuan alıştım.
birde solo alacağım. optifree koyultuyor sanırım,lensi.

Back