• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

merhaba herkeseee...
ay bakıyorum halen o muydu bu muydu kararsızlar var .. kızlar gözünüzü kapatacaksınız ve alacaksınız... resimle, sorup sormayla olmuyor.. çünkü herkesin zevki , göz yapısı ve rengi farklı, hatta şuraya koyduğumuz fotolardaki görüntüyü, ortramın ışığı,makinanın kalitesi, çözünürlüğü v.s herşey etkiliyor.
Ben başta da dediğim gibi aldığım cor-mel leri 2 kişide denedim ikisinde de bende durduğundan çok farklı durdu. Ayrıca lensleri takınca renge göre insanın yüz hatları bile değişiyor. veya makyaj a görede çok değişiyor.

Sizler nasıl düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bir lens sahibinde her duruma göre çok farklı durabiliyorsa , karar vermeye çalışan arkadaşlar ancak alıp görecekler, resimlere göre karar vermeyin. Sadece temel özelliklerini baz alın ve karar verin.

iki çeşit pretty eyes var. rainbowla aynı firma değil,ayrıca aylıklarla aynı firma değil.. ben 4 çift kullandım. ama yıllığını. grisi muhteşemdir. ama maalesef türkiyede satılmıyor artık.satılanlar aylık olan lensler. ve farklılar.
pupil boşluğuda büyük değil. sophistik gibi..

okypete çok soru sordum biliyorum ama.sen bu işlerden anlıyosun gibi ben yaklaşık 15 yıldır sophistic kullanıyorum mavi yeşil gri hepsini kullandım.solotica lensleride bu topicte gördüm doğal duruyo özellikle sana çok ama çok yakışmış.solotica sophistic kadar rahat bi lens midir? ve kalitesi o kadar iyimidir? opuyorumnanaktan

benim gözlerim ela topazio mu quartzo mu daha doğal durur sence ner dersin ? bilmiyorumkismile

Pine apples sende ikiside doğal durur ancak birincisi: iki renkte birbirinden çok farklı yani sen mavi tonlardamı gri tonlardamı lens kullanmak istersin? öncelikle ona karar vermelisin.
İkinciside sadece göz rengi lenslerin sizde nasıl duracağını belirlemez saç rengi, ten rengi hatta yüz şekli bile lenslerin kişiden kişiye farklı durmasına neden oluyor.En güzeli fotoğrafını yükleyebilirsen daha sağlıklı karar verebiliriz sana hangi rengin yakışacağına...

bide berrt31 ben solotica yı hiç yakından görmedim dokusunu çok merak ediyorum .. kimi arkadaşlar beğenmedik falan yazınça insan tedirgin oluyor..ankarada kimse yoktu çünkiii... şeker eğer fırsat olursa yakından görmek isterim .. olabilirmiiii..ben aslında özeldende msj yolliçaktım ama yollanamıyor sana sanırım ..

okypete çok soru sordum biliyorum ama.sen bu işlerden anlıyosun gibi ben yaklaşık 15 yıldır sophistic kullanıyorum mavi yeşil gri hepsini kullandım.solotica lensleride bu topicte gördüm doğal duruyo özellikle sana çok ama çok yakışmış.solotica sophistic kadar rahat bi lens midir? ve kalitesi o kadar iyimidir? opuyorumnanaktan

teşekkür ederim.
bende sophistiğin 3 rengini kullandım. gri ,yeşil mavi, bana göre,sophistik kadar konforlu bir lens...çok rahat....

Pine apples sende ikiside doğal durur ancak birincisi: iki renkte birbirinden çok farklı yani sen mavi tonlardamı gri tonlardamı lens kullanmak istersin? öncelikle ona karar vermelisin.
İkinciside sadece göz rengi lenslerin sizde nasıl duracağını belirlemez saç rengi, ten rengi hatta yüz şekli bile lenslerin kişiden kişiye farklı durmasına neden oluyor.En güzeli fotoğrafını yükleyebilirsen daha sağlıklı karar verebiliriz sana hangi rengin yakışacağına...

benim saçlarım siyah tenimde buğday beyaz gibi.doğal dursun istiyorum sophistic gibi doğal durur mu? bilmiyorumkismile

topazio mu grafite mi daha doğal durdu ? kaydirigubbakcemile4

ikiside çok doğal durdu.
ben bilerek aldım.
lenslerimin biri koyu olsun biri açık diye düşündüm. koyu olarak grafiteyi aldım. açık olarak topazio yu... ikiside çok doğal ve ikisindende çok güzel tepkiler aldım..

ikiside çok doğal durdu.
ben bilerek aldım.
lenslerimin biri koyu olsun biri açık diye düşündüm. koyu olarak grafitei aldım. açık olarak topazio yu... ikiside çok doğal ve ikisindende çok güzel tepkiler aldım..

ben mavi-gri kullanmak istiyorum ama bende yeşil doğal duruyo diyolar.

bu arada kuzenim bugün yakından gördü beğendi ama fotoğraflarda daha güzel dedi ama ten rengime ve saç rengime yakıştırdı ama esmeralda için kişisel fikrim az makyaj ve doğal saç rengi.yoksa çok dikkat çeker

Back