• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

okypete bence esmeralda düşünme canım.. ben o rengi hiç ama hiç doğal bulmuyorum, illaki nadir de olsa o renk gözleri olan kişiler vardır.. ama çok soğuk itici bir renkmiş gibi geliyor bana. Gördüğüm resimler arasında çok az kişiye yakıştırdım. Vetmanda ki duruşunu beğendim ve diğer forumda sarışın birinin esmeraldalı resmi vardı onu beğendim. yine de sen bilirsin, inş pişman olmazsın..

haklısın canım. vazgeçtim.
azul alacağım bundan sonra...

Kızlar selam amma sayfa ilerlemiş yahu git git bitiremedim kaydirigubbakcemile3 Berry benim gözler açık kahve bu arada nc mel alacam sonunda ama şu an değil fiyat düşse de alsam ...

esmeralda en az ice kadar doğal bir renk ama göz şekliyle çok ilgili, iri badem gözlerde yeşil yeşil çok dikkat çekici oluyor.yuvarlak ve daha küçük gözlerde daha az dikkat çeker bence .boyalı saçlardada iyice burdayım der renk bence güzel eşim hiiiiiç beğenmedi

Selam kızlar bügün dışarıya çıkarken uzun süredir takmadığım ve arkadaşlarımın çoğununda görmediği charm ocrelerimi taktım.ınanırmısınız arkadaşlarım Arzucum tamam diğer lenslerinde güzel ama bunlar çok doğal duruyorlar yaa!! gerçekten hiç lens gibi durmuyor rengine bayıldık dediler bende bugün tekrar taze taze charm ocreli resimler çektim ve ocre düşünen arkadaşlara fikir olsun diye ekliyorum.Çünkü uzun süredir charm ocre resmi isteyenler vardı.ışte kızlar size koyu kahverengi gözde hidrocharm ocre resimleri sıfır flash ve son derece doğal çekim:))
Kızlar bende charm ocreler gözüm çok koyu kahverengi olmasına rağmen mellerle aynı renk duruyorlar sanki bügün hıdrocharm ocre değilde kendi kendime gözümde hep mel varmış gibi geldi:)))

arzucharmocre1.jpg

arzucharmocre2.jpg

Son düzenleme:
süper vetman harika ötesi olmuşşsun sence bende mel mi ocremi doğal durue eşimden ağzım yandı doğal doğal diye başımı yedi çok üzüldüm ne dersin vetman

Senin doğal göz rengini bilmiyorum bery ama eğer gözlerin çok koyu kahverengiyse sendede böyle duracaktır ocreler.Mel ocreden biraz daha yeşilimsi duruyor sadece o kadar mellerle ocreler arasında bariz bir renk farkı yok zaten.Beğendiysen ocre düşünebilirsin.
Teşekkürler okypetecimm..Didemcim sen nerelerdesin ?

Sanırım hatta eminim:)) natural colours azul rengi makyajla güzel durmuş ama bu bayanın göz tabanıda açık senin gibi .Derin deniz mavisi tonunda çok hoş.Soloticaların hepsi ayrı ayrı çok güzel ..

ben bunu beğendim valla. dediğin gibi tam derin deniz mavisi. yeşillenmede yok.
nc azul. bundan sonraki o olacak anlaşılan:))

Azulda sıfır yeşil:) içinde maviden başka hiçbir ton yok azulların.Soloticanın en koyu mavi tonu azullar.Sanada yakışır okyypetecim.Çünkü az önce nc azul resimi koyduğun kız gibi sende kumralsın.

süper olmuş ocreler vetman bayıldım çok çok güzel durmuş,hatta bugüne kadar forumlarda gördüğüm en güzel ocre bu,sönmüş ocre aşkım canlandı yine sayende..

benim göz rengim orta kahve iç tarafı koyu kenerlara doğru daha açık hafif( sarımtrak )kızıl yansımalar var mesela saçım kızılken resmen kızıl kahve olmuştu.

Back