- 1 Temmuz 2009
- 5.832
- 6.131
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.561
pinax baktım hemen ama sanırım gözlerin acık kahve sende çok hoş durmus
hiç rahatsız edici bi tarafı yok güle güle kullan cnm..
canım ben optikçiye danıştım soloticanın henüz türkiyeye gelmediğini sadece internet üzerinden satışının yapıldığını netten satışların da (dikkatinizi çekerim sadece solotica değil tüm lenslerin) orjinal olmadığını korsan olduğunu ve gözleri bozduğunu söyledi hatta orjinalinin üzerindeki kodu göstererek bu netten satılan lenslerin üzerinde yoktur dikkat edin bunlara dedi. ben net üzerinden aldığım freshlooku hiç kullanamamıştım batması yüzünden şimdi anlıyorum sebebini. neyse çok uzatmıyım freshlookun green lensini aldım şuan iş yerindeyim kendi gözümün resmini kouamıorum ama netten buldum eklemeye çalışacağım. kahverengi gözde acaip şık duruyo canım anladığım kadarıyla zevklerimiz aşağı yukarı aynı bi gözlükçüye gidip dene derim.
Günaydınnnn
Pınar birde ters düz yaparak takmayı dene ... ben de lensleri gözüme uydurana kadar bayağ bi evirip çevirmiştim.:bbo: batan tarafı ters yüzeyidir belki, diğer tarafını kullanmayı dene bakalım batacakmı .
optikçiler bunu der.çünkü maalesef nette satılan lensler onları mahvetti.
mesela solotica bayilik vermiyor onlara. sadece netten satışı var. ve solotica şuanda en çok konuşulan ve beğenilen lens markalarından biri. o yüzden böyle diyorlarki, satış yapabilsinler.
ha şüpheler giderilmek isteniyorsa,,seri numaralarından soloticanın üretildiği firmaya da sorulabilir.ama bence getirtilen soloticalar gerçek.
getirtilen soloticalar tabiki tartışmasız gerçek. Solotica firma olarak hiç bir ülkeye bayilik vermiyor ki.. Araya herhangi bir tedarikçi sokmadan direk kendisi satış yapıyor. Böylece elde edilen bütün kar kendisine ait oluyor. Eğer ki belli ülkelerde satışı olsaydı, kar paylaşıcalacaktı. biz de soloticalara daha fazla para verecektik. Amerika'da ve Çin'de bulunmaması garip değil. Muhtemelen talepleri reddedilmiştir. Optikçilerin 2 3 ay öncesine kadar soloticadan haberi bile yoktu :S
bir de bu forumda anlayamadığım bir kıskançlık var ya neyse..
kameramin flashi yok kusura bakmayin flashli cekim yapamadim ))) idare edin artik
livim ice'lar ne zaman gelir tahminen zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?