- Konu Sahibi White Mocha
- #2.601
senin kişiliğini, aileni, sahip olduklarını.. aklına gelebilecek her şeyini çok kıskanıyorum camila.. mafoldumben
:roflol::roflol:
çok iyiydi bu.:roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin kişiliğini, aileni, sahip olduklarını.. aklına gelebilecek her şeyini çok kıskanıyorum camila.. mafoldumben
jodilyn topazio cok güzel bi renk yaa ışıl ışılll
Topazio gerçekten tam istediğim ton sanırım ( Ben böyle içinde yeşiller barındıran mavilere bayılıyorum. Çünkü tamamen mavi lens beni soğuk gösteriyor biraz yaa.. Jodilyn'ın tenine çok gitmiş. Tam yüz resimlerinde asla abartı durmamış. Ben çok çok beğendim.
jodlyn sagol cnm üsenmedin ekledin resimlerini :)) cok güzel topaziolarin gayet dogal duruyorlar bana maviyle yesil karisimi bir renk gibi geldi ayrica bebeksi teninle ne güzel kaynasmis güle güle kullan canim opuyorumnanaktan
jodilyn süpperrrrrr:) süpeeeeeeeer:) bayıldımmm:) bu arada bu seninki natural colours topazio di mi yoksa cor mu? corda topazio var mıydı yok muydu unuttum
kızlar biri banada akıl versin gözünüzü seviyim ya:/ ben şu ana kadar hep gri kullandım ve hepside açık renklerdi hosuma gidiyor açıkçası quartzo alsam memnun kalırmıyım acaba?yeşil renk sevmiyorum ama bu böle gri yeşil gibi geldi gözlerim çok koyu kahve bi tavsiye verin
kızlar biri banada akıl versin gözünüzü seviyim ya:/ ben şu ana kadar hep gri kullandım ve hepside açık renklerdi hosuma gidiyor açıkçası quartzo alsam memnun kalırmıyım acaba?yeşil renk sevmiyorum ama bu böle gri yeşil gibi geldi gözlerim çok koyu kahve bi tavsiye verin
Overniğht fotoğrafların nerede?Görürsem yorum yaparım:)
Yakamozcum işte sana çok iddialı gelen renkler bir başkasına çok güzel gelebiliyor.Ben sibirya kurdu gibi olmuştum ama diğer lenslerimi seviyordum diyor mesela OVER NıĞHT sen ise sevemedin quartzoları işte herkezin bir tarzı var sana çok itici gelen bir şey başkasına göre çok hoş gelebiliyor.Sende quartzolar beyaz tenli olduğun için hoş durmadı zaten senin yüzünüde gördüğümde quartzonun sana yakışmayacağını anlamıştım ve sanada bunu söylemiştim.