• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Topazio gerçekten tam istediğim ton sanırım :(( Ben böyle içinde yeşiller barındıran mavilere bayılıyorum. Çünkü tamamen mavi lens beni soğuk gösteriyor biraz yaa.. Jodilyn'ın tenine çok gitmiş. Tam yüz resimlerinde asla abartı durmamış. Ben çok çok beğendim.

jodilyn topazio cok güzel bi renk yaa ışıl ışılll
Topazio gerçekten tam istediğim ton sanırım :(( Ben böyle içinde yeşiller barındıran mavilere bayılıyorum. Çünkü tamamen mavi lens beni soğuk gösteriyor biraz yaa.. Jodilyn'ın tenine çok gitmiş. Tam yüz resimlerinde asla abartı durmamış. Ben çok çok beğendim.
jodlyn sagol cnm üsenmedin ekledin resimlerini :)) cok güzel topaziolarin gayet dogal duruyorlar bana maviyle yesil karisimi bir renk gibi geldi ayrica bebeksi teninle ne güzel kaynasmis güle güle kullan canim opuyorumnanaktan

Çok teşekkürler 5 yıldır lens kullanıyorum mavi arayışındaydım hep sonunda buldum üretenden Allah razı olsun :lepi:

jodilyn süpperrrrrr:) süpeeeeeeeer:) bayıldımmm:) bu arada bu seninki natural colours topazio di mi yoksa cor mu? corda topazio var mıydı yok muydu unuttum:(

Nc topazio corda yok teşekkür ederim bu arada :)

kızlar biri banada akıl versin gözünüzü seviyim ya:/ ben şu ana kadar hep gri kullandım ve hepside açık renklerdi hosuma gidiyor açıkçası quartzo alsam memnun kalırmıyım acaba?yeşil renk sevmiyorum ama bu böle gri yeşil gibi geldi gözlerim çok koyu kahve bi tavsiye verin

kızlar biri banada akıl versin gözünüzü seviyim ya:/ ben şu ana kadar hep gri kullandım ve hepside açık renklerdi hosuma gidiyor açıkçası quartzo alsam memnun kalırmıyım acaba?yeşil renk sevmiyorum ama bu böle gri yeşil gibi geldi gözlerim çok koyu kahve bi tavsiye verin

Over night merhaba quartzo zaten gri yeşil çok özel ve güzel bir renktir.Benim gözlerimde koyu kahverengi quartzolar bende tam gri yeşil durdu.Ben bu kadar yeşilimsi duracağını tahmin etmiyordum açıkçası ama bende yeşil durdu.Ama tenin çok beyazsa quartzo önermiyorum çünkü soluk tende quartzo ve hıdrocor mel hoş durmuyor.

Ben memnun kalmadım quartzodan çok aşırı açık bi renk yeşil gri bir renk oldugu doğru ama daha çok beyazımsı yeşil durdu bende, zombiye dönmüştüm açık renk lensler güzel ama çok açık oldugu zaman hem doğallığını yitiriyor hemde aynaya bakamıyorsun sibirya kurdu gibi görünüyodum ben quartzolarla ... yasakkelime Koyu kahve gözü tamamen açar orası kesin ama beğenirmisin bilmiyorum ... :umursamaz:

valla dedim ya rainbow ve baush and lomb gri lensdi daha önceki lenslerim gene haski gibiydim,koyu renk bi lens istemiyorum zaten , insanlara garip geliyor ama ben kendime yakıştırırıyorum bu da yakışabilir ozaman

Yakamozcum işte sana çok iddialı gelen renkler bir başkasına çok güzel gelebiliyor.Ben sibirya kurdu gibi olmuştum ama diğer lenslerimi seviyordum diyor mesela OVER NıĞHT sen ise sevemedin quartzoları işte herkezin bir tarzı var sana çok itici gelen bir şey başkasına göre çok hoş gelebiliyor.Sende quartzolar beyaz tenli olduğun için hoş durmadı zaten senin yüzünüde gördüğümde quartzonun sana yakışmayacağını anlamıştım ve sanada bunu söylemiştim.

Cemre fck ben rainbow kullanmadım bana o kadar doğal gelmiyor rainbowlar.Birtek gialloyu beğendim oda koyu renk gözde o kadar güzel ve belirgin durmadığı için tercih etmedim.

Evet Akitracım giallonun koyu renk gözde çokda belirgin durmadığını biliyorum.
Over night canım sen oldukça beyaz tenlisin sende quartzolar fotoğrafdaki lenslerin gibi durmayacak.Quartzo sende gri yeşil duracak bu fotoğrafdaki lenslerin daha çok mavi durmuş quartzolar ise sende yeşil durur.Yani o alışkın olduğun gri renkler gibi mavi durmaz sende quartzolar.
Eğer fotoğrafdaki renklere yakın bir renk istiyorsan soloticanın mavi tonlarını düşünmelisin grafite,verdemarine,Topazio yada belki ıce.Beyaz tenlisin ama saçların siyah ve gotik makyajınla başka bir yönden quartzoların sende hoşda duracağını düşünüyorum senin quartzo gibi bir rengi kullanabileceğini ve yadırgamayacağınıda düşünüyorum açıkçası.

Yakamozcum işte sana çok iddialı gelen renkler bir başkasına çok güzel gelebiliyor.Ben sibirya kurdu gibi olmuştum ama diğer lenslerimi seviyordum diyor mesela OVER NıĞHT sen ise sevemedin quartzoları işte herkezin bir tarzı var sana çok itici gelen bir şey başkasına göre çok hoş gelebiliyor.Sende quartzolar beyaz tenli olduğun için hoş durmadı zaten senin yüzünüde gördüğümde quartzonun sana yakışmayacağını anlamıştım ve sanada bunu söylemiştim.

Ben Overnıghta quartzo gitmez demedimki zaten ben beğenmedim sende beğenirmisin bilmiyorum dedim...Tabi ki yakışabilir ya da kendisine yakıştırabilir beğeni meselesi sonuçta, kullanıcılardan fikir sormuştu bende fikrimi söyledim ...Ouartzo sana gitmeyebilir topazio daha iyi olur demiştin Vetmancım ama açıkcası fotograflarda bu kadar açık bi renk oldugu anlaşılmıyor quartzonun orta tonda yeşilli grili bi renk gibi duruyor ama bende beyazımsı yeşil oldu yani fotograftakilerin hiçbirinde böyle bi görüntü yoktu ki bende gitmeyecegini anlıyım, belki benim göz rengimden kaynaklanıyordur açık gözlere uygun değildir bilmiyorum o kısmını, ama almadan kestiremiyor tabi insan nasıl duracagını şans işi biraz ... yerimseniben

Back