• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

okypetecim senin de charme grafite leri merakla bekliyorum kaydirigubbakcemile3 Bu arada vetman biraz aklıma charme azulu soktu. azul düşünüyorum açıkçası :D

didemciğim,bende çok merak ediyorum lenslerimi. bakalım nasıl duracak. sonraki alacağım charm yada nc azul olacak benimde.

Sağolun kızlar hoşbuldukopuyorumnanaktan Kızlar ıceların gözde çok fazla renk değişikliği yapmadığını söyleyeyim özellikle.Hafif bir renk değişikliği yapıyor özellikle koyu renk gözlerde charm ıce bende biraz mavi durmuştu ama özelikle n.c ıce alan koyu renk gözlü birkaç arkadaşınç pek memnun olmadığını duyduktan sonra ıce alacak bazı kimseleri uyarmaya başladım.O yüzden seni ıce dan vazgeçirmeye çalıştım Didemcim.Ice alan veya almayı düşünen arkadaşlar çok fazla renk değişikliği bekliyorlarsa ıcelardan vazgeçsinler.Onun yerine soloticanın daha mavi tonları verdemarine,graphite,Topazio gibi renklere yönelsinler Bazı arkadaşların soloticaları üstüste taktıklarını ve alta doğal göz renklerini daha da açsın diye ıce kullandıklarını duydum.

merhaba arkadaşlar koyu kahverengi gözlüyüm.yeşil solotica mel doğal durur mu sizce? burda birkaç arkadaşta mellerin gayet ii durduğunu gördüm.pupil boşluğu çok değildir umarım?

Merhaba nikolinya koyu kahverengi gözde güzel duruyor ancak eğer tenin beyaz saçın sarıysa melde hidrocor serisini pek önermiyorum.Ama göz çapında uyumluysa soloticalara ve çok sarışın değilsen hıdrocor mel çok doğal ve güzel bir renk.

gösterirmisin:1hug:? topaziolari bende merak ediyorum :kedi:

Soloticaların 2 yeni resmini çektim birisi makro dokusu tamamen ortada öteki normal ışıkta çekilmiş :)

Topaziolarım geldii :)

Resimler gün ışığıında makro çekimdir hepsi :)

89481148.jpg

19644272.jpg

30944350.jpg

12779849.jpg

62657474.jpg

45441590.jpg

17227905.jpg
......

jodilyn süpperrrrrr:) süpeeeeeeeer:) bayıldımmm:) bu arada bu seninki natural colours topazio di mi yoksa cor mu? corda topazio var mıydı yok muydu unuttum:(

jodlyn sagol cnm üsenmedin ekledin resimlerini :)) cok güzel topaziolarin gayet dogal duruyorlar bana maviyle yesil karisimi bir renk gibi geldi ayrica bebeksi teninle ne güzel kaynasmis güle güle kullan canim opuyorumnanaktan

Back