Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Danke elif, bin auch recht zufrieden mit den Linsen )

Benim hevesedimde yakinda gecer gibime geliyo, simdiden üseniyorum takmaya kaydirigubbakcemile2

pinax bence sen zaten boşa almışsın o güzelim ela gözlerin varken gözlerini yormana değmez göz rengin hakkaten çok güzelen güzel göz zaten eladır

genelde topazio ve quartzo alanlar memnun kalmadığı için ben de cesaret edemiyorum
benimkiler bi de numaralı olacağı için elden çıkaramam kalır öle.. o nedenle hiç almıyım daha iyi.

pinax bence sen zaten boşa almışsın o güzelim ela gözlerin varken gözlerini yormana değmez göz rengin hakkaten çok güzelen güzel göz zaten eladır

selam lauder opuyorumnanaktan, tsk ederim cnm ama ona bakarsan her gözün bi güzelligi vardir muhakkak... ama biraz degisiklik olsun diye bide soloticalarin dogalligini cok merak ettigim icin aldim... her gün takmasam bile özel günlerde falan takarim.. bulunsun bi kösede :hulya:

kızlar solotica quartz kullanan varsa resim ekleyebilirmi?
yaparsanız çok sevinirim. bir de bu marka nasıl rahatmı kullananlar yanıtlarsa çok ii olcak :))

kızlar solotica quartz kullanan varsa resim ekleyebilirmi?
yaparsanız çok sevinirim. bir de bu marka nasıl rahatmı kullananlar yanıtlarsa çok ii olcak :))

Canım dokusu çok güzel zaten soloticaların dokusuna söyliycek söz yok çünkü damar olayı sıfır ama iddialı bir değişim istiyorsan quartzoyu tercih et yani genelde koyu renkler kullandıysan ya da lens kullanmadıysan yadırgayabilirsin açık bir renk çünkü quartzo, ama açık yeşil gri arası bir renk istiyorsan ve radikal bir değişim seni rahatsız etmiycekse memnun kalırsın göz rengini tamamen değiştiriyor Quartzo ...

canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. ben açık renk istemiyorum daha doğrusu ben burdayım dememeli doğal durmalı zatn bunun için solotica kullanmak istiyorum sağol uyarın için. benim için önemli olan rahat kullanabileceğim bi lens olması sulandırp kurutmaması pörtlek göstermemesi... daha önce freshlook hareli gri kullandım onun ayarında griden koyu yeşile kaçan bi renk varmı soloticada?
ben çünkü bu markayı ilk defa duydum ve renkleri hakkında bilgim yok kendi göz rengim koyu kahve ne tavsiye edersin?

Canım bende uzun yıllar freshlook gri kullandım freshlookta hiç rahat edememe rağmen ve çok fazla damarlı bi lens olmasına rağmen renginden dolayı hala alıyorum, arada da kullanıyorum tam o rengi verebilecek bi lens görmedim aslında amazon rahat doğalda denilebilir ama onun yeşili de açık bi yeşil solotica nc serisinin esmeralda Quartzo topaizo renkleride belirgin renkler sophistiğin grisini de beğenmedim çok açık geldi bana rengi :umursamaz: O rengi veren damarsız doğal bi lens bulsam bende alırım hemen, bende açık renkleri sevmiyorum çünkü ama soloticada yok sanırım o renge yakın bi renk, rainbowun yeşili var koyu bi yeşil ama griye çalmıyo oda bide koyu kahve gözde pek belli olmaz... Yinede bi araştırim bulursam yazarım sana canım ... opuyorumnanaktan

evet ben de o rengi bulamayacağımı anladım bari gözüm bozulmasın rahat edebileceğim bi lens takıyım istedim soloticayı da inan sırf bunun için almak istiyorum söylenenlere göre çok rahatmış batma kuruma kızarıklık yapmıyormuş doğrumu? ben mel rengini çok beğendim açık kahve bal rengi gibi duruyor sanırım tercihimi ondan yana yapıcam..

Beğendiğimiz renkler aynı sanırım bende mel düşünüyorum bu aralar elamsı bi göz rengi oluyor melle, solotica rahat canım rahatlığı konusunda söylenenler doğru, batma kızarma kuruluk şikayetine rastlayanı görmedim ben bende de bi sorun olmadı dokusuda güzel uygun rengi bulursan rahat edersin ...opuyorumnanaktan

Günaydınnnn

Pınar birde ters düz yaparak takmayı dene ... ben de lensleri gözüme uydurana kadar bayağ bi evirip çevirmiştim.:bbo: batan tarafı ters yüzeyidir belki, diğer tarafını kullanmayı dene bakalım batacakmı .

pinax baktım hemen ama sanırım gözlerin acık kahve sende çok hoş durmus
hiç rahatsız edici bi tarafı yok güle güle kullan cnm..

canım ben optikçiye danıştım soloticanın henüz türkiyeye gelmediğini sadece internet üzerinden satışının yapıldığını netten satışların da (dikkatinizi çekerim sadece solotica değil tüm lenslerin) orjinal olmadığını korsan olduğunu ve gözleri bozduğunu söyledi hatta orjinalinin üzerindeki kodu göstererek bu netten satılan lenslerin üzerinde yoktur dikkat edin bunlara dedi. ben net üzerinden aldığım freshlooku hiç kullanamamıştım batması yüzünden şimdi anlıyorum sebebini. neyse çok uzatmıyım freshlookun green lensini aldım şuan iş yerindeyim kendi gözümün resmini kouamıorum ama netten buldum eklemeye çalışacağım. kahverengi gözde acaip şık duruyo canım anladığım kadarıyla zevklerimiz aşağı yukarı aynı bi gözlükçüye gidip dene derim.

Eklentiler

• $FreshLookColors.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 22

soloticalarda böyle bir şey olmaz.yerinden getirtiliyor. brezilyadan.

bunu bilemeyiz okypete çok mantıklı gelmiyo bana öyle olsaydı abd çin önce getirtmezmiydi orada bile bulunmuyor bu lens henüz.. hem varsayalımki gerçekten öyle getirtiliyor lenste en ufak bi problem olduğunda kiminle muhattap olacağımızı bilemiyoruz burdan direk almak gibi şansımız olsaydı aldığımız yere götürür teslim ederdik onlarda üretici firmaya.. yani işin özü garantisi yok.. şuan aldığım lens müşteri memnuniyeti kapsamında 6 ay garantili mesela

optikçiler bunu der.çünkü maalesef nette satılan lensler onları mahvetti.
mesela solotica bayilik vermiyor onlara. sadece netten satışı var. ve solotica şuanda en çok konuşulan ve beğenilen lens markalarından biri. o yüzden böyle diyorlarki, satış yapabilsinler.
ha şüpheler giderilmek isteniyorsa,,seri numaralarından soloticanın üretildiği firmaya da sorulabilir.ama bence getirtilen soloticalar gerçek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…