- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.521
Pinax durup durup senin mel resimlerine bakıyorum alamadım gözümüGünlük hayatta karşılaşsam lens olduğunu hayatta anlayamazdım Rıhanna nın göz rengine yakın bi renk oluşmuş ...
begendigine sevindim cnm opuyorumnanaktan... valla esim bile dogal göründügünü söyledi sasirmis durumdayim :1hug:
seninkiler gelmedi mi hala cnm?
kameramin flashi yok kusura bakmayin flashli cekim yapamadim ))) idare edin artik
gözlerinin orjinal rengi nedir?müthiş durmuş.hiç lens gibi değil.gözlerinde iri ne güzel canım ya
tsk ederim gzlm orginal rengim acik kahve ))
senin gözün bildiğin elaymış be gülüm:) az kassam yeşil bile derim yaniama çok çok güzel durmuş harika olmuşsun canım güle güle kullannn:)
ela denilemez aslinda daha cok sarimtirak benim gözler :)) bide yazin daha acik oluyo nedense... bi de suna bak bakalim
burda lens var herlade??
hayir her iki göz resmimde de lens yok canim, birisi yazin cekilmis, bu son ekledigimde bi iki ay önce... ama net cekilmemis ???
yakamozcum gün isiginda nasil görünücekler merak ediyorum... sence biraz batmasi normal mi?
gerçektenmi?gg de soloticalar 1 tl den satışa açılmış numarasız kullananlar çok şanslı((((
gg de soloticalar 1 tl den satışa açılmış numarasız kullananlar çok şanslı((((
neden ki ne almıştın memnun degil misinPınar die farbe hat dir sehr schön gepasst, die sind so natürlich, man kann kaum merken dass du linsen traegst. yerimseniben
merhaba arkadaşlar bu arada.. size birşey söyleyeyimmi..benim lens hevesim bu kadarmış.. o kadar sabırsızlıkla lensleri bekledim,geldiler, fakat şimdi onları takmak aklıma bile gelmiyor. Ama form u da takip etmeden duramıyorum sırnaşık şey
benim senin gibi gözüm olsa lens falan takmam hayatta. son resimde lens var sandım o derece..
kıvılcımmm çok şanslısın :)))) yhaa kıvılcım bu aralar topazio ya fena halde taktım. Vetman da tavsiye ediyor. okypete de gayet memnun. ama senin beğenmemen çok kafama takılıyor. daliah da renk olarak memnun kalmamıştı hiç çok dikkat çekici bulmuştu. Açıkçası amazon blue lar ben de gayet koyu durdular. charme mellerim bile daha dikkat çekici. Bir de amazonların sanırım çapı küçük geldi. Kenarlardan biraz kendi gözlerim taşıyor. Topazio yu çok merak ediyorum yaa. Kıvılcım sen yeşil durdu diye mi beğenmedim yoksa renk çok dikkat çekici diye mi? ben zaten mavi yeşil arası dursun istiyorum. Çünkü blue bana biraz soğuk bir hava kattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?