• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kizlar bugün cuma ve hala lens mens yok ortada! Bu iste bi is var gibi, bana takip etmem icin link te verdiler ama paket numarasini girdigim an herhangi bi bilgi bulunamadigi yaziyor. Ben bi mail atim bari siteye...

sizce normal mi bu kadar sürmesi yahu????:sm_confused:

sen benden sonra ısmarlamadınmı. benimkide gelmedi. normal bence...

sen benden sonra ısmarlamadınmı. benimkide gelmedi. normal bence...

oky ben 27.11.09 da ismarladim 02.12.09 gönderilmis brezilyadan, o kadarini gösteriyo zaten ama verdikleri paket numarasi ile brezilyadan sonraki istasyonlari takip edemiyorum onun icin dedim bu iste bi is mi var diye ... bi mail attim simdi o malum siteye, cevap bekliyorum ..

Ama gözüm korktu biliyomusun bu nc. melden cogunda hic rengini belli bile etmemis, hata mi yaptim acaba diye düsünüyorum sonucta geri gönderme sansin da yok..

var ya lens kötü durursa benimkinin dilinden kurtulamam valla, zaten kil oluyo lens takanlara :(

sen hangi renkleri kullandin simdiye kadar cnm? Ve memnunmusun?

oky ben 27.11.09 da ismarladim 02.12.09 gönderilmis brezilyadan, o kadarini gösteriyo zaten ama verdikleri paket numarasi ile brezilyadan sonraki istasyonlari takip edemiyorum onun icin dedim bu iste bi is mi var diye ... bi mail attim simdi o malum siteye, cevap bekliyorum ..

Ama gözüm korktu biliyomusun bu nc. melden cogunda hic rengini belli bile etmemis, hata mi yaptim acaba diye düsünüyorum sonucta geri gönderme sansin da yok..

var ya lens kötü durursa benimkinin dilinden kurtulamam valla, zaten kil oluyo lens takanlara :(

sen hangi renkleri kullandin simdiye kadar cnm? Ve memnunmusun?

canım,bir tek sedefte öyle durmuş mel. sende sanmam. onun lensinde bir sorun mu var acaba.ben gri, mavi ,yeşil renkler kullandım hep.

canım,bir tek sedefte öyle durmuş mel. sende sanmam. onun lensinde bir sorun mu var acaba.ben gri, mavi ,yeşil renkler kullandım hep.

sorun olabilir bencede ama kizinda moralini bozmak istemiyorum... zaten sirf onda öyle durmamis ki ben bi kac resim daha gördüm onlarda da göz rengini hemen hemen hic degistirmemis hatta bulaniklik bile vermis göze. Biri de acik kahve gözlerde melin sarimsi ve soluk durdugunu yazmis her okuduguma kafam takiliyo benimde ya... mesela ben mavi tonlari kendimde hic sevmiyorum cünkü acik kahveyle mavi hic kaynasmiyo ve ortaya müthis yapay bisey cikiyo...

senin taban rengin ne? mavi kaynasiyo mu göz renginle?

esas açık kahveyle kaynaşıyor. bazı mavi gözlülerin gözlerinin içi açık kahvedir. aynen öyle duruyor. benim gözlerimde bal rengi.

esas açık kahveyle kaynaşıyor. bazı mavi gözlülerin gözlerinin içi açık kahvedir. aynen öyle duruyor. benim gözlerimde bal rengi.

ben de freshlook tan mavi kullanmistim. heralde pupil boslugu cok büyük onun icin yadirgadim ama yesilleri daha iyi durmustu bende.

quaRTZO rengi de cok hosuma gidiyo benim.. ama siyah veya cok koyu gözde güzel duruyo onlarda resimlerde gördügüm kadariyla.. mavili bi göz resmini gösterebilirmisin cnm?

iris1.jpg

bunlar içi kahverengi olan mavi gözler.
resim115v.jpg

buda benim lensli gözüm

oky sagol canim sende kaynasmis maviyle hos olmus ... solotica mi bu lenslerin? Ben simdiye kadar sadece freshlook olan mavileri kullandim solotica da nasil durur bilmiyorum.. nc melden memnun kalirsam bide ice hareli düsünüyorum bakalim..

türkiyede rainbow,yurtdışında soleko queen color olarak geçiyor.
konfor olarak ben soloticayı tercih ederim.yıllık lens bu da.

bu gidişle yeşil olrak meli düşünmeyeceğim galiba
ama kimde vardı bu lens liv85 yada kıvılcımdamıydı?
birinde harika durmustu yaaa

Back