Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar bende all in one light kullanıyorum hassas gozlere ozelmıs

canım ben All ın one light sauflonı kullandım. o lensin rengini acaip açar. hatta renk açmak için bunu alırlar. ben aldım. ama benim gözlere oda olmadı. çok rahatsız olmuştum o solüsyonla.

canım ben All ın one light sauflonı kullandım. o lensin rengini acaip açar. hatta renk açmak için bunu alırlar. ben aldım. ama benim gözlere oda olmadı. çok rahatsız olmuştum o solüsyonla.

cnm ben solo care den hiç memnun kalmadıgım için all ın one light alayım dedim o da hassas gozlere ozel oldugu için belki iyi gelir diye dusundum ...bununda gozlerimi cok rahat ettirdigini soylenemez ama solodan daha iyi diyebilirim ...

dedigin gibi all ın one light benimde lenslerim acılmıs olabilir bugun dikkatlice lensimi inceleyim bari opuyorumnanaktan

Kızlar aranızda rainbow fantasy açık yeşil kullanan oldumu fotograflarda acayip doğal görünüyor gerçektede öylemidir acaba ya biri bana hem doğal hem güzel yeşil bi lens söylesin lütfennnnnnnnnn rainbow fantasy açık yeşil nasıl sizce ???

cnm rainbow un yeşil tonları genelde başarılı bulunuyor. Ben sadece 3 mavi tonunu denedim pek hoşlanmadım.. yeşilleri hiç denemedim cnm. Bulunduğun yerdeki optikçilerde rainbow satılıyorsa mutlaka denetirler. Deneyerek al hatta eşinle beraber karar verin :)))

opuyorumnanaktan Teşekkür ederim canım fikir verdiğin için aslında eşim begenmesede olur önemli olan benim begenmem ama quartzoda herkes kötü tepki verdikten sonra eşimin de olumsuz tepki vermesi can sıkıcı olmuştu tabi :bbo: forumda fantasy line açık yeşil resimleri var çok doğal ama gerçekte nasıl durur bilmiyorum bi optikçileri dolaşıp bakaym ben bide sophistic yeşili ile amazon colors greene taktım istediğim yeşil lensi bulana kadr evde lens kolleksiyonu olacak sanırım delikafadulden

Bak bunlar amazon colors green-rainbow fantasy line açık yeşil-rainbow fantasy line koyu yeşil-sophistic yeşilinden bi kaç kare sizce hangisi güzel kızlar??? Rainbow çok doğal görünüyor ama gerçektede böylemidir acaba ...CADIARZU

Eklentiler

• $amazon colors green.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 230
  • $amazonnn green.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 252
  • $rainbow fantasy line açık yeşil.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 12.163
  • $rainbow fantasy line koyu yeşil.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 4.989
Rainbow giallo liv kullanmıştı kızlar ve çok memnundu. Çok çok doğal olduğunu söylemişti. ama ben bu rainbow un açık yeşiline de koyu yeşiline de bittim. Doğallık olarak da resimlerde fena durmuyorlar ama onu en iyi takarak anlarsın canım. renkler çok güzel maviye de yakın bir renk bu yaa. sen tam yeşil istemiyor muydun yakamozcum? esmeralda tam bir yeşildir mesela hiç mailik yoktur içinde. ama ben olsam rainbowun yeşil tonlarını tercih ederdim (( hatta fırsatını bulursam denicem bu tonlarınıııı ((

Bu arada sophistic hakkında bir bilgim yok ama amazon tavsiye etmiyorum cnm..

Son düzenleme:
okypete cim sen daha önce rainbow kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam?? yeşil tonlarını denedin mi canım? Resimlerde gayet güzel görünmüyo mu sizce de kızlar?

rainbow giallo bende kullandım kızlar özellikle göz rengi orta kahve olanlarda çok daha güzel sonuç veriyor...çok da doğal..benc erainbowun en doğal rengi..

okypete cim sen daha önce rainbow kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam?? yeşil tonlarını denedin mi canım? Resimlerde gayet güzel görünmüyo mu sizce de kızlar?

canım sadece grisini kullandım. yeşilleri hakkındabir fikrim yok. ama sophistiğin yeşilini kullandım. çok güzel bir yeşildir.
]

Son düzenleyen: Moderatör:
yalnız dark greeni 2 kişi kullanmıştı. rainbowun. biri livdi sanırım. biride güneşti galiba. bu resimlerdeki gibi durmamıştı. çok koyuydu. ve yeşi,llik pek yok gibiydi

Canım gördümde rainbow gıallo hep forumdakiler, fantasy line açık yeşil kullanana rastlamadım bakim bi tekrar ...

ben amazon yeşil kullandım ve hiç sevmedim. hiç kullanamadım. sophistic yeşil kullanmadım. sophistic gri kullandım. güzeldi ama resimdeki duruşunu beğenmedim. damarlı görünüyor. rainbowlar çok hoşuma gitti. ama onu da satan yer bulamadım ya. açık yeşil de koyu yeşil de çok güzel olmuşlar ama takanın göz rengi de çok açık kahve. koyu renk gözde nasıl duruyodur acaba. ay çok güseller yaa. ben de istiyoruum. bu rainbowlar konyada nerde satılıyo bulamadım ben. ankarada da kızılayda tunalıda ara ara bi hal oldum gene bulamadım. ya bana da bi adres verin. denemeden almak güsel değil.

dideeemcimin melleri aklımı çelmişti, şimdi bi de rainbow almam gerekecek. delikafadulden

kıslar bu arada ben de solocareden çook memnunum . değiştirmeyi hiç düşünmüyorum.:icecream:

geçenlerde denedim lıght greeni hiç de resimdeki gibi drmadı..ama resimdeki kişinin göz rengi açık..bende çok koyu bir yeşil durdu direk çıkarttım zaten...

haklısınız kızlar resimdeki kişinin gözleri yeşil resmen dikkatli bakın. kahverengi bile değil. mel yeşili gözleri var o nedenle onda bu kadar farklı bir ton yaratmış ve doğal durmuş. benim koyu gözlerimde bu kadar doğal durmaz.

opuyorumnanaktan Kızlar yorumlarınız için teşekkürler o zaman rainbowuda eliyorum benim gözler bildiğin kahve böyle durmaz bence deCADIARZU, amazon kullanan bi arkadaş begendiğini söylemişti ama kullanıcıların yarısı memnun yarısı değil bende karar veremedim sophistic ve amazon arasında karar vereyim diyorum ama amazonlar zaten sophisticlerin aylıkları değilmi kızlar sophistic güzelse amazonda güzeldir ...:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…