- Konu Sahibi White Mocha
- #2.121
sanırım gözleriniz mikrop kapmış. bu mikrop lenstede vardır. o lensleri artık kullanmayın. vede bir göz damlası alın mutlaka. eczacı size yardımcı olur bu konuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Waooowwwwww crystacım yakıp kavurmuşsundur sen bu gözlerle ortalığı...Süper olmuş gerçekten...akannehir Bunlar Amazon colorsın mavisi mi ay bana göstermeyin böyle şeyleri dayanamayıp denemeden alırım ben bunuda sonra kaydirigubbakcemile3
lens kullananlara ozel olarak üretilmıs sabun demisler ...oyle bir sabun var mı pıyasada ...kızlar siz ne kullanıyorsunuz ?
Crystacım amazonları Konyada nerden aldın zafer tramvay duragının tam karşısında kocaman bir lens mağazası var hani ordan mı? bi iki haftaya bende Konyada olacam alim ordan bende ...
Bende göz nezlesi olmuştm gözümde sıvılar vardı sarı renk böyle göz bebeğine geldiği zaman bende öyle görüyordum bi süre takmadım lensi geçti bu arada geçmiş olsn :kedi:
Yaa hangi solüsyon koyulaştırır peki hemen, kısa bir süre içerisinde koyulaşırsa çok iyi olur ...yerimseniben
bunu denemeden alabilirsin. gerçekten güzel duruyor. alkisalkisalkis ama ben amazonun öbür renklerini hiç sevmiyorum sadece bunu. ayrıca sophistic in kısa süreli lensleri bunlar ama bence renkleri de tonları da benzemiyor. kafamçokkarıştı
boya gitsin canıım! laelaelaelaelae delikafadulden
Ya kızlar az önce gördüm Şebnem Kısaparmağında gözleri lensmiş:1shok: Ben kendi gözleri sanıyodum bakın her resimde farklı lens takmış daha bi çok farklı lensle fotografı var, açık mavi olanını ben çok begendim ama koyu olanı begenmedim çok damarlı açık mavi olan hangi lenstir sizce???(ilk resim)CADIARZU
vetmancım nerelere kayboldun? :sm_confused: