Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet ya bende de böyle duracagını hiç sanmıyorum benim gözlerimde açık renk değilki bildiğin kahverengi o yüzden bu rengi vermez, buralarda mahrumiyet bölgesi gibi hiçbişeyi deneyemiyorumki optiklerde freshlook dışında lens yok ancak net siparişi işte, oda biraz şansa kalıyo, ama amazonlar sophisticlerin aylıklarıysa amazonlarda güzeldir, sophistiğin yan ürünüymüş ama aynı rengi veriyormuş ...Benimde kafam karıştı ya kafamçokkarıştı

Katılıyorum bence de bizde böyle durmaz :umursamaz:
Kızlar bunlarda sophistic magic green-sophistic magic blue- waicon tricolor magic green (yurt dışında sophisticler waicon markası altında satılıyormuş doğruluğu ne derecedir bilmiyorum)

Eklentiler

• $sophistic magic blue.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 755
  • $waicon tricolor magic green.JPG
    22,3 KB · Görüntüleme: 690
  • $sophistic green.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 687

amazonun mavisini çok severek kullandım ben şutarafagitti şöyle ki;

Eklentiler

• $101_0107!.JPG
    15,5 KB · Görüntüleme: 298
amazonun mavisini çok severek kullandım ben şutarafagitti şöyle ki;

Waooowwwwww crystacım yakıp kavurmuşsundur sen bu gözlerle ortalığı...Süper olmuş gerçekten...akannehir Bunlar Amazon colorsın mavisi mi ay bana göstermeyin böyle şeyleri dayanamayıp denemeden alırım ben bunuda sonra kaydirigubbakcemile3

kızlar nette soyle bir yazı buldum

Lens Kullananlar için Makyaj Öncesi Genel Kurallar

Kontakt lens kullanırken en büyük korku enfeksiyon kapmaktır Bu nedenle öncelikle hijyen kurallarına hassasiyetle uymak gerekir

Gözünüzün sadece içinde değil, yakınlarında kullanılacak her şey temiz ve kokusuz olmalıdır

Ellerinizi makyaj öncesi lens kullananlar için özel olarak üretilmiş bir sabunla iyice yıkayın Eğer böyle bir sabununuz yoksa kokusuz ve yumuşak bir sabun kullanın Krem yapıdaki ve antiseptik özellikli olanlardan kaçının Ellerinizi mutlaka hav bırakmayan bir havlu ile kurulayın

Hiç kimsenin makyaj malzeme ve gereçlerini kullanmayın Kendi fırçalarınızı en az haftada bir kez yıkayın ve kendi hallerinde kurumaya bırakın Rimel, eye-liner gibi fırçalı makyaj malzemelerinizi uzun süre kullanmayın; 3-4 ayda bir yenileyin

Saç spreyi ve parfüm de tahriş nedenlerindendir Bunları kullanırken gözlerinizi kapatın ve buharından kaçının

Antialerjik ve suda eriyebilen makyaj ürünleri tercih edin

Yağ bazlı ürünler kalıntı bırakır ve bu kalıntılar göze girerek lenslerinizi buğulandırabilir, bozabilir ve gözlerinizi ağrıtabilir

Lenslerinizi daima makyajdan önce takın

Makyaj Uygularken

Lenslerinizi daima makyajdan önce takmalısınız Böylece gözünüze partiküllerin girmesini önlemiş olursunuz Makyaj sonrası lens takmak için bu işte uzman olmak gerekir Bunu makyajı bozmadan ya da lenslerinize makyaj bulaştırıp görüşünüzü bozmadan yapmak hem oldukça zordur hem de sizi gereksiz bir riske ve strese sokar

Pudra
Toz pudralar yerine kompakt (sıkıştırılmış) pudralar kullanın Böylece pudra partiküllerinin gözünüze kaçma riskini en aza indirmiş olursunuz

Allık
Allık sürerken tozlanmayı minimuma indirmek için fırçayı yüzünüzde yavaşça gezdirin, darbelerden kaçının Yumuşak kılları olan büyük ve temiz bir fırçayla allığınızın fazlasını alın Gözlerinizi bu işlem sırasında kapalı tutun

Göz Farı
Sıvı göz farlarını kullanın; çok daha verimli olduğunu fark edeceksiniz Eğer mutlaka toz farlardan kullanacaksanız her uygulamada azar azar kullanmaya çalışın

Uygulamayı mutlaka sünger uçlu bir aplikatör yardımıyla yapın ve farı sürmeden önce süngerin üzerinden fazlalıkları yok ettiğinizden emin olun Böylece göze ve lens altına far partiküllerinin girmesine engel olursunuz Hangi far türünü kullanırsanız kullanın, geniş ve enlemesine darbeler yerine kısa ve boylamasına darbelerle uygulama yapın Böylece lenslerinizin yerinden oynama riskini azaltırsınız

Eye-liner
Sıvı veya kalem şeklindeki eye-linerı hiç bir şekilde alt gözün iç kısmına sürmeyin Gözün alt kenarını çizmek için minik darbeler uygulamayın Yumuşak uçlu kalem eye-linerlar tercih edin

Rimel
Çoğu rimel türlerini kullanmanızda hiçbir sakınca yoktur Ancak kirpiklerin hacmini artırmak için içinde mikro elyaflar bulunduran rimellerden kaçının Bu elyaflar gözlerinize kaçabilir

alıntıdır

lens kullananlara ozel olarak üretilmıs sabun demisler ...oyle bir sabun var mı pıyasada ...kızlar siz ne kullanıyorsunuz ?

Crystacım amazonları Konyada nerden aldın zafer tramvay duragının tam karşısında kocaman bir lens mağazası var hani ordan mı? bi iki haftaya bende Konyada olacam alim ordan bende ...

kizlar benim lenslerim gözlerimii cok kötü etti hic öle sorn yasiyanlar varmi gözlerim cok bulanik görio artik gözüme zarar verdi galibaaa

Bende göz nezlesi olmuştm gözümde sıvılar vardı sarı renk böyle göz bebeğine geldiği zaman bende öyle görüyordum bi süre takmadım lensi geçti bu arada geçmiş olsn
:kedi:

kizlar benim lenslerim gözlerimii cok kötü etti hic öle sorn yasiyanlar varmi gözlerim cok bulanik görio artik gözüme zarar verdi galibaaa

Lenslere alışma evresinde bulanık görebilirsin.Lenslerini çıkardıktan sonra bulanıklık birkaç saat içide geçmezse eğer bir problem var demektir.Lensleri taktığın zaman sadece bulanıklık varsa o çok normal.Bedede sürekli oluyor.Ama lensleri çıkardıktan sonra geçiyor.Ama dediğim gibi bulanıklık geçmiyorsa doktora görün gözlerini çizmiş olabilirsin.Tedavisi var Allahtan.

canim biliorum ben kac senedir lens kullaniorum ama böle hic olmamistii gözüü kipkirmizi etti ve lensleri sadece bi ay kullandim süresi 6 ay simdi bi kac gün takmicam biraz gözlerim rahatlasin sonra bakcammm nasil olcakk...yinede saoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…