- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 248
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.101
haklısınız kızlar resimdeki kişinin gözleri yeşil resmen dikkatli bakın. kahverengi bile değil. mel yeşili gözleri var o nedenle onda bu kadar farklı bir ton yaratmış ve doğal durmuş. benim koyu gözlerimde bu kadar doğal durmaz.
opuyorumnanaktan Kızlar yorumlarınız için teşekkürler o zaman rainbowuda eliyorum benim gözler bildiğin kahve böyle durmaz bence deCADIARZU, amazon kullanan bi arkadaş begendiğini söylemişti ama kullanıcıların yarısı memnun yarısı değil bende karar veremedim sophistic ve amazon arasında karar vereyim diyorum ama amazonlar zaten sophisticlerin aylıkları değilmi kızlar sophistic güzelse amazonda güzeldir ...:bbo:
amazonun mavisini çok severek kullandım ben şutarafagitti şöyle ki;
lens kullananlara ozel olarak üretilmıs sabun demisler ...oyle bir sabun var mı pıyasada ...kızlar siz ne kullanıyorsunuz ?
Amazon colorsın yeşilini kullanan yok mu yaaaa biri resim eklesin lütfen fisfisfis
Amazon colors sophisticlerin aylıkları değilmi önceki sayfalarda eklenmişti ama kimbilir nerde :bbo:
Bende öyle biliyorum ama renk farkı var diyenlerde oldu acaba birebir aynı renk mi ...CADIARZU Bakim bi foruma ...buyrunnnnnnnnn
kizlar benim lenslerim gözlerimii cok kötü etti hic öle sorn yasiyanlar varmi gözlerim cok bulanik görio artik gözüme zarar verdi galibaaa
aynen bendede böle sivi seyler cikio ve simdi sah gözüm bulanik hep takmiorum zaten nnekadar sürdü gecti
kizlar benim lenslerim gözlerimii cok kötü etti hic öle sorn yasiyanlar varmi gözlerim cok bulanik görio artik gözüme zarar verdi galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?