- 1 Temmuz 2009
- 5.831
- 6.128
- 773
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #2.061
Kızlar bazı solüsyonlar oldulça renk değiştiriyor yhaa.. Bakın jodilyn ın topazioları 3 4 ayda ne kadar da değişmiş.. http://www.kadinlarkulubu.com/kontakt-lens-gozluk/327246-hangi-solisyon-lens-renklerini-acar.html
Bana da renk değiştirmeyen bir solüsyon önerin lütfennnnn. Opti free kullanıyorum çok da memnunum ama renk değiştiriyor.
charm mel yada nc mel alan arkadaşlar resim yükleyebilir misiniz hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha güzel esmeralda bana yakışmadı mel almayı düşünüyorum doğallık açısından ama karar veremiyorum mel kullanan arkadaşlar fikirleriniz ne hangisi güzel sizce
Canım ben yıllardır lens kullanırım bi çok solüsyon kullandım ama en iyisi solo care oldu renk değişimi olmadı hiç alkisalkisalkis
Bu defa solo care deniyim ozaman grafite lerimi direk solo care'e koymalıyım. zaten koyu bir mavi gibi durucak iyice koyulaşmasın :))) Bu arada benim fotolarım 80 deydii charme mel meraklılarınaa :))[/QUO
of çok güselmiş meller yaa. ne kadar doğal olmuşlar. ben de mi alsamhemen yaa opuyorumnanaktan. çok güsel göslerin varmıııış dideemcim.. maşallah maşallah
Bu defa solo care deniyim ozaman grafite lerimi direk solo care'e koymalıyım. zaten koyu bir mavi gibi durucak iyice koyulaşmasın :))) Bu arada benim fotolarım 80 deydii charme mel meraklılarınaa :))[/QUO
of çok güselmiş meller yaa. ne kadar doğal olmuşlar. ben de mi alsamhemen yaa opuyorumnanaktan. çok güsel göslerin varmıııış dideemcim.. maşallah maşallah
çok tşk ederimmm Şeniz benim de daha grafite'im gelmeden aklım charme ice da kaldı sayendee :)))) grafite'in rengini seviyorum ama haresiz olduğu için acaba yadırgar mıyım bilmiyorum.. bekle bekle çatlıcammm kaydirigubbakcemile3
Canım ben yıllardır lens kullanırım bi çok solüsyon kullandım ama en iyisi solo care oldu renk değişimi olmadı hiç alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?