Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Lensler ilk takıldıında genelde kayıyor yhaa taa ki bir kaç gün düzenli kullanıp lens iyice göz küresinin şeklini alıncaya kadar.. yalnız kayması geçmeyen arkadaşlar da oldu nadiren de olsa :)) allahtan hiç bir lensimde öyle bir sorunla karşılaşmadımm

Canım ben yıllardır lens kullanırım bi çok solüsyon kullandım ama en iyisi solo care oldu renk değişimi olmadı hiç alkisalkisalkis

charm mel yada nc mel alan arkadaşlar resim yükleyebilir misiniz hangisini tavsiye edersiniz hangisi daha güzel esmeralda bana yakışmadı mel almayı düşünüyorum doğallık açısından ama karar veremiyorum mel kullanan arkadaşlar fikirleriniz ne hangisi güzel sizce

Canım rica etsem esmeraldayla resmini eklermisin arkadaşların kullandıgı hidrocor ve hidrocharm mel resimleri forumda var ama hangi sayfa bilmiyorum a.s

Bu defa solo care deniyim ozaman grafite lerimi direk solo care'e koymalıyım. zaten koyu bir mavi gibi durucak iyice koyulaşmasın :))) Bu arada benim fotolarım 80 deydii charme mel meraklılarınaa :))

Didemcim senin meller de çok yakışmış sana maşallah opuyorumnanaktan grafitelerinde gelir gelmez eklersin artık resimlerini opuyorumnanaktan

Kızlar kesinlike ama kesinlikle en iyi solüsyon solo care gerçekten benim gözlerim çok hassas ama ben solocare ile çok rahat ettim.Bir deneyimimi anlatayım size bir arkadaşım hem toazio hem esmeralda almıştı 15 gün çok güzel çok rahat hiçbir problem yok diyordu. Daha sonra birden lenslerim batmaya başladı Arzu dedi.Peki neden falan düşündük taşındık anlayamadık bir süre neden acaba neden acaba?meğer elindeki solüsyonu bitmiş opti free almış soloticaları optifree ile kullanmaya başlamış meğer ondan batma yapıyormuş lensleri yada onun gözünde opti freenin içeriğindeki maddelere karşı alerjisi vardı bilmiyorum ama solocare aldı tekrar ve batma olayı bitti bizde böyle bir deneyim yaşadık solüsyonlar hakkında aklınızda bulunsun arkadaşlar...

opti free acayip koyulaştırıypr
solo care ise açıyor
benim ilk lensim b&l gry
okul yıllarımda genelde onu kullandım
hala görüştüğüm bir arkadaşım bana okulda kullandığın lenslerini sevmiyordum bunlar daha iyi demişti 2-3 ay önce
onların rengi çok açıktı beyaz gibiydi demişti
oysa karşılaştırdığı aynı lensti
ben de zaten koyulaştırsın diye opti freeyi b&l gry lenslerimde kullandım
çok koyulaştı ama .çok da iyi oldu
ozamanlar b&l un solisyonunu kullanıyordum ve neredeyse gözümün akıyla aynı renk olmuştu lensin rengi..
tabi opzamanlar bukadar detaylı bilgim yoktu solisyonlarla ilgili
bana batma filan da yapmadı aksine çok rahat ediyorum opti free ile
ama gözden göze değişir tabi

kıvılcım evet opti free bana da çok iyi geliyor. ben günde 12 saat lensle duruyorum bir sorun da yaşamadım temizliğine dikkat ediyorum oldukça. ama dediğin gibi rengini koyulaştırıyor. gerçi henüz melimde bir koyulaşma olmadı ama zamanla olmasından korkuyorum. solo care denicem bir de. rengi ne açılsa ne koyulaşsa keşke yhaa olduğu gibi kalsa ((( yokmu renk değişimi yapmayan bir solüsyon

Didemcim demekki her insanın gözünde farklı sonuçlar yaratabiliyor sollüsyonlar size iyi gelmiş olabilir ben bu güne kadar opti free den çok şikayet eden duydum ama solocare dan hiç şikayet eden duymadım.Benim bütün soloticalarım solocare içinde meller dahil hiçbirisinin rengi değişmedi bence solocare dene ama opti free ile sorun yaşamıyorsanız problem yok o zaman

bu defa solocare deneyeceğim vetmancım. opti free gözümde herhangi bir rahatsızlık ya da batma yapmıyor ama lenslerin rengini inanılmaz değiştiriyor. Freshlook larımın rengini okadar çok değiştirmişki tanınamaz haldeler.

ben optifree kadar kötü bi solüsyon görmedim. batma ve kayma yapıyor. solo care ise yumuşacık yapıyor ve belki biraz daha suyu emdirdiği için daha açık gözükmesine neden oluyor olabilir.

göze göre değişiyor demek. benim gözüm acaip hassastır ama optifreeden asla şaşmam. o kadar lens solüsyonu denedim. buna solo care de dahil.optifree kadar rahat edemedim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…