• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

oxypete çok teşekkür ederim inanırmısın o kadar şartlandırmışki kendini onu denemek için gözümde esmeraldalar yokken 'bak bakalım bugündemi aynı şekilde düşünüyorsun gözün alışmıştır biraz' diyorum git çıkart şunları diyor gülermisin ağlarmısın :roflol:

ay çok iyiydi bu..çıkart diyor ha yokken. :roflol::roflol:

o nasıl olsun istiyo ki? benim eşim de saçını uzatıyo ya. şiddetle muhalif olmama rağmen bi hevesi var. :umursamaz:ben de böle papaz gibi saç sevmiyorum kaydirigubbakcemile

:))Çok tatlısın Crystacım :))Ona göre saç boyatmak sadece beyaz saçları kapatmak için gerekliymiş saçında beyaz yok neden saçlarını yıpratıyorsun boşu boşuna ne gerek var diyor kaydirigubbakcemile

oxypete çok teşekkür ederim inanırmısın o kadar şartlandırmışki kendini onu denemek için gözümde esmeraldalar yokken 'bak bakalım bugündemi aynı şekilde düşünüyorsun gözün alışmıştır biraz' diyorum git çıkart şunları diyor gülermisin ağlarmısın :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

aşağıda oyun bölümü var. orada mesajlarını 50 ye çıkarabilirsin:roflol:.

okypetecim kaldı kaldı otuzdöööört kaydirigubbakcemile3 ya niye böle bi mecburiyet var anlamadım. hayır problem diil de bana özelden mesaj yazanlara cevap veremiyorum. neyse hepsini biriktirip kota dolar dolmaz tümünü birden yazarım :sm_cool::sm_cool:

:))Çok tatlısın Crystacım :))Ona göre saç boyatmak sadece beyaz saçları kapatmak için gerekliymiş saçında beyaz yok neden saçlarını yıpratıyorsun boşu boşuna ne gerek var diyor kaydirigubbakcemile

saç boyası için bunları söleyen lens için ne demez ki kaydirigubbakcemile4 ben henüz saçımı hiç boyatmadım. o konuda bi gözlemim yok ama lens rengim arasıra değişiyor. daha beğenmedim çıkar dediği olmadı. ya cesaret edemiyo ya da gerçekten beğendi artık o kısmı çok kurcalamıyorum kaydirigubbakcemile3

bi de şu vardır bizde. alışverişe gideriz. bişey beğenirim. nasıl oldu alayım mı sence derim. güsel oldu ihtiyacın varsa al der buna uyus olurum çünkü kesin ihtiyacım yoktur ama almak istiyorumdur. çünkü ona göre bişey alınacaksa kesin ihtiyaçtır. amaaan erkek milleti. delikafadulden

neyse kaldı otusüüüüççç :Saruboceq:

yakamozzz... lenslerin resimde güzel çıkmış.. ama diyorsan ben alışamadım.. garip geliyor.. o zama öyledir arkadaşım.. sıkma canını yaw.. dünyada ne dertler var..bırak en büyük derdimiz bu olsun sositososito

amaaaa senin de ne küsel köslerin varmışşş .. ben olsam lens derdine hiç düşmem.. şöle küsel küsel buğulu makyaj yapar ... o lensleri beğenmeyen kocama da bak bunları senin kredi kartınla almıştım şimdi çöpe atıyorum,ay başında da çöpteki lenslerin parasını ödersin derim.kaydirigubbakcemile4

benim eşimin de pek tutmadı lens olayını ,taktığımda cevabı , ''şeeyyy ,ik , mık, sen beğendiysen sorun yok..tak da al hevesini oldu.

bunun açıklaması.. ben beğenmedim, madem o kadar para verdin , tak boşa gitmesin ama akşamları ben yattıktan sonra tak naniknanik

yakamozzz... lenslerin resimde güzel çıkmış.. ama diyorsan ben alışamadım.. garip geliyor.. o zama öyledir arkadaşım.. sıkma canını yaw.. dünyada ne dertler var..bırak en büyük derdimiz bu olsun sositososito

amaaaa senin de ne küsel köslerin varmışşş .. ben olsam lens derdine hiç düşmem.. şöle küsel küsel buğulu makyaj yapar ... o lensleri beğenmeyen kocama da bak bunları senin kredi kartınla almıştım şimdi çöpe atıyorum,ay başında da çöpteki lenslerin parasını ödersin derim.kaydirigubbakcemile4

benim eşimin de pek tutmadı lens olayını ,taktığımda cevabı , ''şeeyyy ,ik , mık, sen beğendiysen sorun yok..tak da al hevesini oldu.

bunun açıklaması.. ben beğenmedim, madem o kadar para verdin , tak boşa gitmesin ama akşamları ben yattıktan sonra tak naniknanik

Bencede canım zaten bi gün üzüldüm ikinci gün yeni lens arayışına girdim iflah olmaz bu kadın milleti delikafadulden Erkekler genelde hoşlanmıyor gaiba bu lens olayından çok doğal olursa belki sesleri çıkmıyor kaydirigubbakcemile3 Bu arada senin eşinin tepkiside beni çok güldürdü sırnaşık şey Quartzolara alışmam mümkün değil artık canım koydum bi köşeye duruyor öyle bundan sonra bana tuhaf gelmeyecek ama gözlerimi yemyeşil yapacak bi lens bulmaya çalışacam artık yerimseniben

yakamoz lenslerin cok hos duruyo..acıklıgından rahatsızsan lensin rengini koyulastıran solusyonla rengi biraz yumusayabilir..

Teşekkür ederim canım ama solüsyonla çok az bir koyulaşma sağlanır sanırım quartzo bende çok çiğ durdu bi nebze koyulaşsa bile yakışmaz bana, şöyle gözlerimi yemyeşil yapacak güzel bi lens bulamadım ya ona yanıyorum :delphin:

yakamozz muhteşem duruyor bu lensler bence. hemen karar verme , gerçekten nasıl beğenmedin inanamıyorum canım satmayı düşünüyor musun?

yakamozz muhteşem duruyor bu lensler bence. hemen karar verme , gerçekten nasıl beğenmedin inanamıyorum canım satmayı düşünüyor musun?

Canım lensler güzelde ben çok beyaz tenliyim bende çiğ durdu yani nasıl desem tenime göre çok açık durdu gitmedi bana yoksa quartzoyu begenen çok insan var arkadaşların çoğunda da çok güzel durmuş bende onlarda görüp aldım zaten satmayı düşünüyorum canım zaten sadece denemek için taktım ...

Back