- Konu Sahibi White Mocha
- #2.081
kızlar bende all in one light kullanıyorum hassas gozlere ozelmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende all in one light kullanıyorum hassas gozlere ozelmıs
canım ben All ın one light sauflonı kullandım. o lensin rengini acaip açar. hatta renk açmak için bunu alırlar. ben aldım. ama benim gözlere oda olmadı. çok rahatsız olmuştum o solüsyonla.
benimde topaziolarım geldii... çok mutluyumm..daha deneyemedim denicem yarın ve fotoları buraya eklicem.....
cnm rainbow un yeşil tonları genelde başarılı bulunuyor. Ben sadece 3 mavi tonunu denedim pek hoşlanmadım.. yeşilleri hiç denemedim cnm. Bulunduğun yerdeki optikçilerde rainbow satılıyorsa mutlaka denetirler. Deneyerek al hatta eşinle beraber karar verin :)))
rainbow kullanan vardı forumda ama tek tek bakmak gerek sanırım topige :1closedeyes:
okypete cim sen daha önce rainbow kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam?? yeşil tonlarını denedin mi canım? Resimlerde gayet güzel görünmüyo mu sizce de kızlar?
Canım gördümde rainbow gıallo hep forumdakiler, fantasy line açık yeşil kullanana rastlamadım bakim bi tekrar ...