- 5 Eylül 2012
- 2.620
- 146
- 163
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
kızlar bu takımım artık yok malesefdün kuzenimin oğlu gidip kolinin başına oturmuş sirtaki yapan yunanlılar tabak kırar ya öyle üst üste koymuş kırmış bütün tabaklarımı kolilerimin ağzı bantlıdır bu takımı kuzenime göstermek için açmıştım keşke açmaz olaydım bütün morallerim bozuk kızlar kuzenimin bide aman oğlum iyi bir tarafını kesmemişsin demesi var ki görmeliydiniz tabi öncelik küçük bir çocuğun sağlığı ama olanda benim canımm tabaklarıma bardaklarıma oldu
Kıskançlık mı diyim nazarmı :) ben sinir olurum böyle şeylere gamzecim çok iyi niyetlisin ben o çocuğu boğmuştum :) Canım bnm çok üzüldümkızlar bu takımım artık yok malesefdün kuzenimin oğlu gidip kolinin başına oturmuş sirtaki yapan yunanlılar tabak kırar ya öyle üst üste koymuş kırmış bütün tabaklarımı kolilerimin ağzı bantlıdır bu takımı kuzenime göstermek için açmıştım keşke açmaz olaydım bütün morallerim bozuk kızlar kuzenimin bide aman oğlum iyi bir tarafını kesmemişsin demesi var ki görmeliydiniz tabi öncelik küçük bir çocuğun sağlığı ama olanda benim canımm tabaklarıma bardaklarıma oldu
ayyycanımmm yaaaüzülme tatlım, ben alırım sana falan birşey demedi mi :44:
veya senin tepkin ne oldu bu durumda :44::44::26:
daha da kimseye gösterme çeyizlerini, bak nazar oluyorsun demek ki
Canımmm okurken ne kadar üzüldüm anlatamam
Ne diyeceğimi inan bilemiyorum şuan
Bence de nazara gelmişsin, daha dikkatli ol kuzumm,
Canını skma, olmuşla ölmüşe çare yok derler, cana geleceğine mala gelsin zarar..
Kıskançlık mı diyim nazarmı :) ben sinir olurum böyle şeylere gamzecim çok iyi niyetlisin ben o çocuğu boğmuştum :) Canım bnm çok üzüldüm
canım renklerine bayıldım güle güle aşkla kullan
son aldıkların çok güzeller canım renkleri süper
kızlar havlu takımlarımı english home dan tamamlamaya karar verdim aldıklarım
yüz havlularım
Eki Görüntüle 607567 ,Eki Görüntüle 607568
banyo havlularım
Eki Görüntüle 607569 Eki Görüntüle 607570 Eki Görüntüle 607571 Eki Görüntüle 607572
el havlularım
Eki Görüntüle 607573
Renkleri çok hoş güle güle kullan
Canım havlularn çok güzel, çok beğendim
Sen de havlu furyasına katıldın benim gibiBen de tamamladım havlularımı, içim çok rahat
Havlularına bayıldımm gamzee :)
canım yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?