- Konu Sahibi bir garip oblomov
yeni yaptığım kaşıklığım kızlar nasıl olmuş
Eki Görüntüle 560096 ,Eki Görüntüle 560097 ,Eki Görüntüle 560098 ,Eki Görüntüle 560099
kesinlikle evimde böyle bir şeye yer vermek isterdim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 560096 ,Eki Görüntüle 560097 ,Eki Görüntüle 560098 ,Eki Görüntüle 560099
nasıl yaptın sen bunu yaçok çok güzel olmuş böyle bir kaşıklığımın olmasını çok isterdim
güle güle aşkla kullan canım
saol tatlımcnm dışarda 60 liradan aşağıya değil ben markafoniden 25 tlye aldım üstelik kargom bedavaydı ve 5 tlde indirimim vardı tekrar girerse haber veririm sana
![]()
gamzecim ben bu saati görmüştüm de alamamıştım, markafoniye ya da başka bir yerde görürsen bana haber verir misin canım :)
saat fevkalade, aldığın fiyat fevkaladenin fevkinde canım, mutlulukla kullan inşallah![]()
canim ellerine saglik cok guzel olmus. Gule gule kullan. :)
çokk beğendim canım.. Emeğine sağlık çok güzel olmuş...
canım pasta tabakların çok güzel misafirlerin gözlerini alamayacaklar tabaktangüle güle aşkla kullan
kızlar yeni aldığım cicilerim nasılpasta tabaklarından ve fincanlardan birer takım daha alıp 12 kişilik yapmak istiyorum
tabi ileriki zamanlarda nakit durumumu düzeltince
Eki Görüntüle 562006 ,Eki Görüntüle 562007
çokk güzeller yerim ben bunları valla pasta niyetine,güle güle kullan sen de ama dikkat et misafirler yemesin
![]()
Hepsi çok güzel canımEl emeklerin bir harikaa
![]()
kızlar yeni aldığım cicilerim nasılpasta tabaklarından ve fincanlardan birer takım daha alıp 12 kişilik yapmak istiyorum
tabi ileriki zamanlarda nakit durumumu düzeltince
Eki Görüntüle 562006 ,Eki Görüntüle 562007
kızlar bu takımım artık yok malesefdün kuzenimin oğlu gidip kolinin başına oturmuş sirtaki yapan yunanlılar tabak kırar ya öyle üst üste koymuş kırmış bütün tabaklarımı kolilerimin ağzı bantlıdır bu takımı kuzenime göstermek için açmıştım keşke açmaz olaydım bütün morallerim bozuk kızlar
kuzenimin bide aman oğlum iyi bir tarafını kesmemişsin demesi var ki görmeliydiniz
tabi öncelik küçük bir çocuğun sağlığı ama olanda benim canımm tabaklarıma bardaklarıma oldu
![]()