- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
bunları şimdi sen mi yaptın ama çok güzel olmuşlarrve farklı gözüküyorlar çok beğendim canım emeğine sağlık güle güle kullan
evet cnm ben yaptım bunlar acemiliğimde yaptıklaım kaldırmıştım anca fotolarını çekebildim ama tam bitmedi verniklenmeyi bekliyorlar. cupcakeli dondurma bardaklarımını görmeniz lazım süper oldularama fotoğrafının çekilmesi lazım
canım güle güle kullan herseyini mutluluklabenimkinede beklerim ..
acemiliğinde bunları yaptıysan iyice alıştıktan sonra kimbilir neler yaparsın:) çok yeteneklisin maşallah yaptıklarının hepsinin fotosunu koyda gözümüz gönlümüz açılsın:)
teşekkür ederim cnmişten fırsatım olmuyor cnm bunlarıda akşam ondan sonra yaptım hep normalde 2 günde bitmesi gereken işler bir hafta sürünüyor geç saat olduğu içinse fotolarım kalitesiz çıkıyor çekmek hiç istemiyorum ama evime yerleştirdiğimde hepsinin fotosunu koyacağım cnm
CANIM YA ŞU TABAK OLAYINI YENİ OKUDUM GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN KISMET DEĞİLMİŞ NE YAPARSIN AMA İNŞ.EN KISA ZAMANDA YİNE ALABİLİRSİN DİYORUM NAZARDIR KESİN NAZAR SENİN GİBİ BİR KIZ BU KADAR GÜZEL BİRÇEYİZİ TEK BAŞINA YAPIOR YA ONDAN NAZAR DEĞMİŞTİRSAĞLIK OLSUN YENİ EKLEDİĞİN CİCİLERİNİDE ÇOK SEVDİM
ayyy çok ttlılar yahuuu güle güle kullan fıstığımkızlar ne zamandır tarzıma uygun salon takımı almak istiyordum nihayet cumartesi gezinirken buldum bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 635732 Eki Görüntüle 635733 Eki Görüntüle 635734 Eki Görüntüle 635735 Eki Görüntüle 635736
ayyy çok ttlılar yahuuu güle güle kullan fıstığım
kızlar ne zamandır tarzıma uygun salon takımı almak istiyordum nihayet cumartesi gezinirken buldum bakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 635732 Eki Görüntüle 635733 Eki Görüntüle 635734 Eki Görüntüle 635735 Eki Görüntüle 635736
kızlar bugün aldıklarım
duvarımıza posterimiz "sonsuza dek mutlu yaşadılar" anlamında inş sevdiceğimle sonsuza dek mutlu yaşarız
Eki Görüntüle 618266
güzeller güzeli tatlılar tatlısı mücevher kutum,tarağım ve aynam
Eki Görüntüle 618267 Eki Görüntüle 618268 Eki Görüntüle 618269
canm muhtesem bşi bu yhaa nerden aldın aynanı ve taragını bayıldımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?