- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
hayırlı olsun agız tadıyla mutlu mesut oturun inşallah. maşallah...
Maşallah canım evin tamamı çok güzel
canım evin çok güzelmiş ferah ferah banyo tezgahı dolabı falanda büyükmüş eşyaların hep rahatlıkla sığar heralde. güzel günlerde huzurla oturun inş
Gamze tatlım evin bir harika, portmantoyada ayrıca bayıldım, evin kendisinden mi yoksa siz mi aldınız ? Maşallah maşallah evinize
solitarycim güle güle huzurla oturun yasayın evinizde insallah
ilk aklıma gelen kırmızı pötikareli perdenin mutfagına cok yakısacgı oldu ne karar verdin bilmiorum tabi ama...
ya da toile de jouy deneyebilirsin desen olarak
son olarak da bence portmantodaki kenarlara vintage saksılarda çiçekler, kafesler, fenerler, seramik kuşlar, dekoratif Panolar ya da yazılar koyabilirsin... secenek cok gerisi hayal gucune kalıyor
opuyorum seni
kızlar englishhomedan aldığım mutfak tekstili ürünlerim
Eki Görüntüle 667603 Eki Görüntüle 667604 Eki Görüntüle 667605 Eki Görüntüle 667607 Eki Görüntüle 667608
çok güzelmiş canım yeni cicilerin bende english homdan en çok bu seriyi beğeniyorum mutfak için güle güle kullan canım
Gamzecim bu seti diyordum işte tam mutfagına görebu arada perdelerde harikaymış
gamzecim için kıpır kıpırdır şuan senin, için içine sığmıyordur eminim
evinin her detayını çek bize yerleştikten sonra olur mu arkadaşım
gönlümce mutluluklar diliyorum sana şirin ve güzel evinde
canlarım sizleri ayrı ayrı çook seviyorum ve inanın sizler gibi güzel yürekli insanlarla hazırlıklarımı paylaşmak beni çook mutlu ediyor sizin güzel yorumlarınızla mutluluğum ve heyecanım katlanıyor bugün yatak odası ve yemek odası baktık ve süper tamda istediğim gibi bir tv ünitesi buldum bakalım amcam yardım edecekti yatak odası için onunla görüştükten sonra eşyalarımı alacağım dua edin kızlar içime sinen eşyalarıma kavuşabileyim
kızlar evimin detaylarını sizlerle paylaşmak istedim dün perde ölçüsü almak için gittik evimize hafta içide perde siparişi vericez hayırlısıyla
evime maşallah deyin kızlar
Eki Görüntüle 667242
portmanto (kızlar kenardaki raflara ne koyabilirim fikirlerinizi söylerseniz sevinirim)
Eki Görüntüle 667243
salonum (koltuklar bize ait değil ev sahibinin )
Eki Görüntüle 667245
Eki Görüntüle 667246
antre
Eki Görüntüle 667247
çocuk odası
Eki Görüntüle 667248
oturma odası
Eki Görüntüle 667249
yatak odası
Eki Görüntüle 667250
banyo
Eki Görüntüle 667251
Eki Görüntüle 667252
mutfak
Eki Görüntüle 667253
Eki Görüntüle 667254
kızlar englishhomedan aldığım mutfak tekstili ürünlerim
Eki Görüntüle 667603 Eki Görüntüle 667604 Eki Görüntüle 667605 Eki Görüntüle 667607 Eki Görüntüle 667608
canlarım sizleri ayrı ayrı çook seviyorum ve inanın sizler gibi güzel yürekli insanlarla hazırlıklarımı paylaşmak beni çook mutlu ediyor sizin güzel yorumlarınızla mutluluğum ve heyecanım katlanıyor bugün yatak odası ve yemek odası baktık ve süper tamda istediğim gibi bir tv ünitesi buldum bakalım amcam yardım edecekti yatak odası için onunla görüştükten sonra eşyalarımı alacağım dua edin kızlar içime sinen eşyalarıma kavuşabileyim
canım Allah yardımcınız olsun içinize sindirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?