- Konu Sahibi hgchtlaq
-
ben hiç girmedim ama tenim beyaza yakın, cildimde sivilce lekeleri var yazın denize girince süper oluyor cildim, o yüzden solaryumu düşünmeye başladım ama zararları kafamı karıştırıyor
birde kızlar bişi sormak istiyorum, benim genital bölgemde lekeler koyuluk var buna nasıl etkisi olur,
alt bikiniyle kalmakla rengine bir etkisi olurmu, bronzlaşmak gibi,
birde odaya biri girebiliyormu siz içerdeyken ben özellikle o bölgedeki koyuluktan çok şikayetçiyim ne yapmam lazım her yerin aynı ton olması için
bende yazın bembeyaz gunese cıkmak istemedığım ıcın 4 senedır nısan ayında baslıyorum yaz basına kadar cok güzel bir renk oluyor ve sonra güneşe çıktığımda hic soyulmuyorum
kardeşimin cildinde sivilceler var ve solaryum onda gercekten işe yaradı
Kızlar bnm haziranda nişanım var ve çok açık tenliyim.Solaryuma giricem ama ne zaman başliyim sizce?Bronz olmasam da olur koyulaşsın rengim de öle bayrak gibi ortada sırıtmiyim yeterli?
7 yıl girdim geçen ay bıraktım iyki de bıraktım. zararın neresinden dönerseniz kardır dostlar.
kabullenin artık,kanser hücrelerini tetikliyor.güzellik uğruna girdim yıllarca ama geçen ay bir dr.beni adam akıllı uyardı,çok da kızdı.
artık bu kesinleşti,bırakın artık şu yanmayı dedi.kanser olacaksınız dedi.şimdi bişey yok diye başınıza gelmez sanıyosunuz dedi ama yanılıyosunuz,sonra göreceksiniz dedi..
ve o gün milat oldu benim için.
ki ben düşünün kalıcı makyaj uzmanlığımın dışında ,bu işe gönül verdiğim için güzellik uzmanlığı eğitimi de almış bir uzmanım ve bile bile lades diyerek esmerlik sever olarak girdim durdum.
ama artık bitti.
tavsiyem kendinize dikkat edin.en azından nadir girin,illa da ben gircem derseniz:)
2diklik1oklit ohh yazana kadar canım çıktı
topiğe girince litfen bana dönermisin
solaryum benimm konum
brozluk benim konum
senden bilgi almam gerek
neymiş şu sun lı yöntemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?