Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
Selam bende girmeyi düşünüyorum..Çok beyaz tenliyim..Eylül ayında düğünüm var süt gibi beyaz olmak istemiyorum gelinliğin içinde..Çok değiş birazcık bronz olmak benimkisi..En erken ne zaman girmem gerekli acaba bu konuda biilgi sahibi olan arkadaşım var mı? Birde lazer epis.yaptırıyorum sakıncası olabilir mi?
Tşkler

Kızlar,
Anadolu yakasında iyi bir solaryum bulmam lazım. Avrupa yakasında böyle bir sorunum yoktu fakat Tuzla'ya taşınınca her yere uzak kaldım. Hiçbir yere de güvenemiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum. Eğer buraya yazmak yasaksa özel mesaj da atarsanız çok sevinirim.
Sevgilerimle...opuyorumnanaktan

sevgili arkadaşım eylül de düğünün varsa şimdiden seanslara başlamalısın.ancak laser epilasyon yaptırdıgını söylüyorsun bu da sakıncalı.yani ikisi birden olmaz.tenin esmerleştikçe vücudundaki tüyler sararacaktır laser epilasyonda da bu olmaması gereken bişidir.ayrıca teninde kötü etkileşimler yaşayabilirsin,laser merkezindeki uzmanlara sorarsan onlar daha detaylı anlatacaktır.sen laser epilasyonunu tamamen bitirdikten sonra eğer cildin uygun ise solaryuma başla ama uygun değil ise 10 15 günlük bronzluk saglayan sun make up(double tann) uygulaması yaptırabilirsin.hem bu daha ısıltılı tamamen zararsız ve hemen sonuc alacagın bir işlem.detay olarak işlemin felsefesi otobronzan tarzında calısıyor ancak piyasadaki en pahalı ve en kaliteli otobronzanların bıraktıgı etki cok korkunc,bronzluktan uzak turuncu ve asla dogal olmayan bir yöntem.ayrıca boyar madde içerikliler ve yogun oldukları için ciltte gözenekleri tıkıyor kirli bir görüntü hatta tam türkçesi yüzünüze ya da vücudunuza turuncu boya sürmüsünüz gibi gösteriyor.ancak sun make up ın içeriği şeker kamısı özütü ve aloe vera dan olustugu için cildi dıs etkenlere karsı korurken aynı zamanda yaslanma etkilerine karsı savasır ve cilde bir kalkan olusturur.renk olarak güneş ve kar yanıgı tonlarının tam ortasıdır ve ısıltılı durur mat ya da cansız göstermez.ben sun make up yaptırdıgımda asla pudra ya da allık kullanmıyorum mesela yalnızca göz makyajı yapıyorum cok hoş duruyor.ayrıca hafif formullü oldugunnndan cildinizin nefes aldıgını hissedebiliyorsunuz.kesinlikle tavsiye edebileceğim bir uygulamadır.bayanssulusmile

cnm sen nerdekine gidiyosun sunmake up icin belirli yerlerde var sanırım ??

Kızlar ben 4-5 seans gitmeyi düşünüyorum o kadarcık seansta leke yapar mı?Ve girmeden önce bişey sürmem gerekiyor mu leke olmaması içinde kese mi yapmam gerek?

Nereye gideceğimi buldum :) Sun Vital'e gidiyorum. Biraz uzak ama kuaför solaryumları hiç sağlıklı gelmiyor bana...

bende yeni başladım solaryuma girmeye.. beyaz tenli olduğum için ilk 3 seansı 5 dakika 4. seansı 7.5 dakika girdim. bu 4 seansıda ayakta girdim 5 sean 10 dakika ve yatarak girdim ama pişman oldum ayakta girmeye devam edeceğim çünkü yatarak girilen solaryum orantısız olarak yakıyor teni. karın bölgem çok fazla yandı kızarmış tavuk oldum resmen:çok üzgünüm:

bende dün girdim ilk kez girdim yatarak. sanki tabuta girdim yaaa. bide kapalı alan fobisi var bende. korktum biraz. titremekten zamanın nasıl geçtiğini anlamadım:))) bide gözlükde vermediler bana. birdaha gitmeyecem oraya.
bende düğünüm için gidiorum.

cnm sen nerdekine gidiyosun sunmake up icin belirli yerlerde var sanırım ??

canım ben bursa da yasıyorum bursa da sun viva solaryum merkezi ne gidiyorum orada yaptırıyorum.bir de özellikle söyleyeceğim bir şey var kesinlikle solaryum merkezlerine gidin.herhangi bir hizmetin yanında verilen solaryum hizmetleri pek kaliteli olmuyor ve tecrübeli kişiler olmuyor.solaryum bambaşka bir uzmanlık alanıdır çünkü,herhangi bir kuaförün bu konuda pek bir billgisi olacagını sanmıyorum.

Kızlar Geçen hafta Koltuk altı ve genitale lazere gittim.. Solaryuma gireceğim bu hafta sonu sıkıntı olurmu sizce?
Ben ilk defa gireceğim Solaryuma Ayakta gireceğim bana en uygunu o gibi geldi. Hani genital zaten kapalı olur Kol altlarında sıkıntı olur mu ki? Kaldırmasam kollarımı meselakaydirigubbakcemile3

benımde korkum var ama gırmekde ıstıyorum nasıl bı duyguuubilmiyorumkismile

benımde korkum var ama gırmekde ıstıyorum nasıl bı duyguuubilmiyorumkismile

ilk girişinde korkuyosun ama ilk olduğu için zaten 5 dk falan giriyosun.az duruyosun yani ben çok korkmuştum kapağı üstüme kapattıktan sonra:) sonraki girmende alışıyosun. bende öyle oldu en azından. gerçi ben 2-3 kere girdim sonra fırsat bulupta giremedim daha. şimdi yine başlıycam.

canım dusa gırebılırsın tabıkıde
hatta daha ıyı olur
arkadaslar mutlaka gozluk takın solaryumda ıken
ımkanınız varsa sunvıtal subelerınden bırıne gıdın
seanslarının arasına bırer gun koyun mutlaka
bol su ıcın ve nemlendırın kendınızı sureklı
arada havuc suyu ıcın
solaryumla lazer agdanın arasında bıkac gun bırakın en azından
yuzunuzde kesınlıkle makyaj olmasın
vucudunuza parfum sıkmayın sadece solaryum kozmetıgı kullanın

Merhabalar arkadaşlar bende bı arkadaşmla bırlıkte solaryumla tanıştım..aynı ışyerınde çalışyıoruzbırbırımızı gaza getırdık ve işyerımıze en yakın bı solaryum merkezıne gıttık hıjyenık bıyerdı.uygunda geldı fıyatı..kampanya varmış 100 dakıkası 75 tl ıdı.aldık hemen..ben beyaz tenlıyım arkadaşım bugday tenlı..ılk on dakıka ıle başladık fakat ben çıktıgımda kıpkırmızı olmuştum onda çok fark yoktu,ıkıncı seans ıcın bır gun ara verdık oyle gırdık bu sefer daha farkedlır oldu tenımızın rengı kırıldı.ucuncu kez bugun gırdım ve bayagı bronzlaştım gıbı hıssedıyorumm cıltten cıldede farkedıo hıc bı nemlendırıcı fılanda kullanmadımmm herkes bışı soluo kafam karıştı bende almadım hıc bırşey..bu arada duş kabını gıbı bızım gıttıgımız ama yatarak gırılenı de varmışş ılk uc seansdansonra yatarak gıreceksınız dedı oradakı bayan...

bu arada kızlar lazer epilasyondan sonra gırılır mı dıye soranlarınız var. mumkun deıl gırmeyın. en yakın bı kız arkadaşım var lazer epilasyona gıdıo oda ben solaryuma gırıom dıe bayagı ozendı gelmek ıstedı bızde araştırdık olmuyormuşş çok zararlı oluyormuşş zaten lazer bı x ışını verıo sana bıde solaryum acayıp rısk alıosun aynı zamanda lazer yapılan bolgeler leke leke oluyomuş snradan.. tavsıye etmıorm aradan bırzz geçsn bence denıze gıdıp bronzlaşmaya bakın..

kızlar ben buğday tenliden koyuyum yani esmere yakınım ne kadar girmem gereliyo ilk seans için ?

canım sen sanırım kar makınası ıle 8-10 dakıka ıle baslayabılırsın
ya da dırek gunes makınası ıle 5 dakıka
zaten sana soylerler ıyı bır merkeze gıdersen

kizlar benim tenim cok beyaz, kac seansta sonuc alirim sizce?
bi de solaryuma girdiginizde ciplak mi giriyorsunuz yoksa bikini ile mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…