- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi hgchtlaq
-
canım ıcınde mouse a tıklıorum ben sonra fan ve dıer ayarları ıle oynuorum baya bıseyler yapıorum yanı sanırım sen baslatmamıssın anladıgım bu ısıgın ısısını tenınde felan hıssetmedın mıdün girdim beyaz tenli olmama ragmen 10 dk hiç bişi değişmedi aynıyım kızarmadım bile makinanın kapagıda tam kapalı diildi zaten bişide çalıştırmadım kız girince düğmeye bas ben ayarlıyorum dışardan desi sadece
zaten gözlükleri falanda takmayı unutmuşum sırnaşık şey
acaba bi daha girsemmi
hisettim kız ben dışardan ayarlıyorum sen sadece kırmızı düğmeye bas dedi bastım fanı falan çalıştı sıcaklık geldi ama bi gram bile değişiklik yok :1no2:canım ıcınde mouse a tıklıorum ben sonra fan ve dıer ayarları ıle oynuorum baya bıseyler yapıorum yanı sanırım sen baslatmamıssın anladıgım bu ısıgın ısısını tenınde felan hıssetmedın mı
Canım ilk zamanki giiibi kıpkırmızı değil. Bayaa kırmıızıydı. Şimdi hafif pembelik var. Dikkatli bakınca ten rengindeki fark belli oluyor. Günde 2-3 kere bebeyağı sürüyorum. Pazar gününe kadar geçer sanıyorum. Sağol tatlım a.s.
hım canım senın makınada bı sorun varmıs demekkı bıde senın seanslar uzundur dıe hatırlıorumtuh ya dugun arefesınde , bebe yagı ve nemlendırıcıye devam et barı guzelım, bı daha yazamazsam dugunun ınsallah cok guzel gecer
cnm benim pasar gününe kadar bişiciinn kalmass sen bebe yağını sürmeye devam et. Hııımm buarada şimdiden sana mutluluklar dilerim Allah bi yastıkta kocatsın..
kısslar geçen haftaa solaryuma girmiştim bu haftada giricem ama biras soyuldum sankiimm..
hisettim kız ben dışardan ayarlıyorum sen sadece kırmızı düğmeye bas dedi bastım fanı falan çalıştı sıcaklık geldi ama bi gram bile değişiklik yok :1no2:
cnm benim pasar gününe kadar bişiciinn kalmass sen bebe yağını sürmeye devam et. Hııımm buarada şimdiden sana mutluluklar dilerim Allah bi yastıkta kocatsın..
kısslar geçen haftaa solaryuma girmiştim bu haftada giricem ama biras soyuldum sankiimm..
şekerim ben işte yüzü farklı ayarda yakabılıosun onu calıstırıorum , benım makına sureklı konusuo zatenlaelaelaelaelaeson 5 dakka gozlugu cıkarıorum o zaman yuz ayarını artırıorum, fanı artırıorum ole , yalnız tenım acık oldugu ıcın 10 dakka durabıldım ılk kez , mıllet dırek 10 dakka ıle baslıo
Canım senin makinan bayaa kaliteliymiş anladığım kadarıyla. Son 5 dakika diye konuşuyomuş falan.
benımde bıkınımın ust kısmı, yanı normalde gunesı hıc gormeyen yerler soyuluyor nemlendırmemız lazım kendımızıı
solaryumda satılan kremlerin hepsi yalan bebe yağını sür gir ben öyle yapıyorum bugünde girgim bebe yağı sürdümm hem daha güsel bronslaştırıyorr güneş görmeyen yerler biras kısarıyor ama 1 kaç güne geçiyorr yerini brons bir tene bırakıyor solaryumdan çıkar çıkmas bi duş ardından yine bebe yağını sürüyorumm :teytey:
canım bebe yagını bende suruyorum duştan sonra ama, ıyı gelıyor ama bu kremı bı kere deneme yaptım ben bacaklarımda ılk gercekten surdugum yer daha guzel yandı, bıraz pahalı ama solaryumdan sonra gun boyu dus almasan süper nemlendırıo o derece. işte bıde benım tenım hassas ondan suremıorum
canım sen yatarak giriyorsun sanırım ben bi tuhaf oluyorum ölee giremiyorum ayakta giriyorumm.
işte tenım beyaz ya ondan ılk seansım 5 dakkaydı zaten kar bronzlugu makınasında devam edıyorum hatta, dıger makınaya gecmeyı dusunmuyorum sımdılık yatarak fena olamuo ama 15 ,20 dakıka seanslar olsa beya sıkılırım herhalde bende ayakta ıstemıstım basta ama bolede rahat oluo
ikinci kez girdim yine pek bişi değişmedi 2 gündür tatildeyim bi karardım bi karardım solaryumda neymiş çok ihitiyaç duymazsam gitmeyi düşünmüyorum pek :)şekerim ben işte yüzü farklı ayarda yakabılıosun onu calıstırıorum , benım makına sureklı konusuo zatenlaelaelaelaelaeson 5 dakka gozlugu cıkarıorum o zaman yuz ayarını artırıorum, fanı artırıorum ole , yalnız tenım acık oldugu ıcın 10 dakka durabıldım ılk kez , mıllet dırek 10 dakka ıle baslıo
ikinci kez girdim yine pek bişi değişmedi 2 gündür tatildeyim bi karardım bi karardım solaryumda neymiş çok ihitiyaç duymazsam gitmeyi düşünmüyorum pek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?