canım sende sanırım bıraz pahalı bı yere gıdıyorsun, benım yarın sabah ılk seansım olacak, sun vıtale gıdecegım ben, cok hassas bı tenım oldugu ıcın arastırıp orayı buldum ama fıatları tabıkı buradakı kadar olmayacak sanırım :bbo: bırde sen kar bronzlugundan mı basladın ben ondan baslayacagım az duracagım ama on dakıka bıle olmaz sanırım 5-8 dakıka arası, ılk seans cok kızardın mı ben kızarık kızarık otobuse bınmek ıstemıorummm
CAnım senın daha oncekı yazını okuyup almıstım, cıldım yumusacık oldu bebe yagı ıle:) ben cok az basladım sen baya gırmıssın. ıkı gun ara verıldı zaten benımkıne bılmıorum regl durumum olursa daha da sarkar . Senın renk baya kırıldı o zaman, yatarak mı gırıosun ayakta mı?O kadar sure yatarak sıkıcı gelıo ama kar bronzlugu makınası yatarakmıs bu yuzden ayakta gıremedım ben. Keşke temmuzun basında baslasaymısım :bbo: tesekkurler canım
Tatlım ben kar bronzluğu etkisi, yaz bronzluğu etkisi yaratan makina bilemiyorum :sm_confused:
Benim çalıştığım yere yakın olan bir yer vardı orada lazer epilasyonda yaptırıyorum, direkt oraya gittim solaryuma girmek için. Evet rengim değişti ama o kadar girmeme rağmen öyle kapkara, tam bronzlaşmış gibi bi renk de olmadı cildimde :1no2: Hele bacaklarım hala beyaz duruyo niye anlamadım :sm_confused: Bacaklar zor kararırmış solaryumda diye duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru. Son girdiğimde 25 dak durdum ve şıpır şıpır terler aktı her yerimde o sırada. Bayaa uzun geldi, bekle bekle bitmek bilmedi, sıkıntı geldi. Ben özel yumurta gibi gözlüğünü takmadan giriyordum hep. Şimdi 25 dak için de gözlüksüz girdim yine. Ama bu sefer çıktığımda solaryumdan, gözkapaklarım kıpkırmızı olmuştu. Gözkapak derisi ince sanırım o nedenle. Gözlüğü de iz yapmasın diye takmıyorum ben. Önümüzdeki Pazartesi de gircem 25 dak. Sonra belki girmem bi daa. Ben ayakta giriyorum solaryuma. Rica ederim bu arada. Banyodan sonra da vücuduna sürmeni tavsiye ederim bebe yağını a.s.
canım sagol tekrar, bana ılk basta yatarak kar bronzlugu makınasını onerdıler, ayakta gırınce sanırım bacakalr cok yanmıo , ben bıde bı krem aldım onu nereme surerm daha cok yanıo pahalı ama, ben bıde kızardım bıldıgın guneste yanmıs gıbı ama onlar rengını buluo, bugun ucuncu seansımdı yıne 8 dakıka gırdım, zaten araya reglı donemeım gelınce cıldım dınlenır, o arada ben kollarımı ve bacaklarımı ayrıyetten kakao yagı ıle felan yakıcam:) ama tatıl ıcın ıskence kısımları gectım , 25 dakıka baya duruosun sen, gozlugu bana son 3 dakıka cıkartırıolar, o esnada ben yuz ayarını artırıorum , yuzum makyajsız gezınebılıorum artık:)ben daha 10 dakıkaya gecemedım ama barız ızlerım oldu , yanı ıse yaradı bıde fanı acıp muzıgı dınlıorum zevklı aslında bıde zararı olmasa:S bacakları yakmak ıcın ozel kremler varmıs canım bence bı dahakı gırısıne ondan sur barı da madem uzun gıreceksın
cnm ozel mesaj atcaktm ama kapalı galıba senın.bende ankrdym.sen nerde gırıosn,ne kadar ve memnun musun bı blgılendırebılr mısn benı?a.s.
bencede sivilceler çok iyi geliyo ama kesinlikle kliması olan bir solaryuma girmenizi tavsiye ederim...ilk çıktığı zamanlarda kliması olmayan bi solaryuma girmiştim 20dk ne çektiğimi siz düşünün artık:çok üzgünüm:
evet benı de tek ferahlatan konu o ,en yuksegı acıorum bıde yatarak gırıorum daralmıyım dıe:S emalele benım dedıgım krem daha farklı ve bence baya pahalı, degısık kremler satılıo aslında normal gunestede etkı etse hemen alırımda solaryumu kalıcı dusunmuorum ondan almadım , zaten seans ucretınden batıorum
bişi sorcam ya solaryuma girereken bildiğimiz güneş yağında sürsek olmuyo mu ki?
Kızlar başıma bi iş geldi ki sormayın :çok üzgünüm:
Dün solaryuma girdim aynı yerde. Yüzümün sol tarafı göz kenarlarım hariç kıpkırmızı oldu. Göz kenarlarım beyaz kaldı, diğer kısmım kırmızı oldu yani. Bbe yağı sürüyorum. Dün akşam yatarken Hipokort merhem sürdüm. Ne sürmemi tavsiye edersiniz. Bu Pazar günü de evleniyorum hayırlısıyla. Ne yapacağımı şaşırdım ve nası böle yandım annamadım. Sanırım solaryum makinası çok dandik :1no2:
selam cnmm solaryuma girerken vücuduna bişi sürmedinmi
Ordan bi krem almıştım kahverengi şişede onu hep sürüyordum ama bu sefer sürmedim. çünkü bende etki etmiyodu bi türlü solaryum. Bu sefer diğer yerlerim de rengi koyulaştı ama sol tarafım ve özellikle yüzüm kırmızı oldu. Ama arkadaşım da aynı yere giriyo bişi sürmeden ona bişi olmuyo.
canım benim sanırım solaryum makinasında bi sorun olsa gerek geçen hafta sonu bende girdim hiç bişi sürmedim hoş ben tatile gidip gelmiştimm tenim bronzdu ama üst bikinimi çıkarıp girmiştim sadece bikinin olduğu bölge kısarmıştı o kadar. ama sakın üsülme 1kaç güne kadar geçiyo sen bebe yağını sürmeyi sakın ihmal etme haa buarada yüsüne sakın uygulama çünkü yağ besecikleri yapıyor
emelale cnm kısarıklıklar geçtimiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?