Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma

cnm ozel mesaj atcaktm ama kapalı galıba senın.bende ankrdym.sen nerde gırıosn,ne kadar ve memnun musun bı blgılendırebılr mısn benı?a.s.

ya pendikte nt var oraya gidin hem uygun hemde nezih bi yer tavsiye ederim

Tatlım ben kar bronzluğu etkisi, yaz bronzluğu etkisi yaratan makina bilemiyorum :sm_confused:
Benim çalıştığım yere yakın olan bir yer vardı orada lazer epilasyonda yaptırıyorum, direkt oraya gittim solaryuma girmek için. Evet rengim değişti ama o kadar girmeme rağmen öyle kapkara, tam bronzlaşmış gibi bi renk de olmadı cildimde :1no2: Hele bacaklarım hala beyaz duruyo niye anlamadım :sm_confused: Bacaklar zor kararırmış solaryumda diye duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru. Son girdiğimde 25 dak durdum ve şıpır şıpır terler aktı her yerimde o sırada. Bayaa uzun geldi, bekle bekle bitmek bilmedi, sıkıntı geldi. Ben özel yumurta gibi gözlüğünü takmadan giriyordum hep. Şimdi 25 dak için de gözlüksüz girdim yine. Ama bu sefer çıktığımda solaryumdan, gözkapaklarım kıpkırmızı olmuştu. Gözkapak derisi ince sanırım o nedenle. Gözlüğü de iz yapmasın diye takmıyorum ben. Önümüzdeki Pazartesi de gircem 25 dak. Sonra belki girmem bi daa. Ben ayakta giriyorum solaryuma. Rica ederim bu arada. Banyodan sonra da vücuduna sürmeni tavsiye ederim bebe yağını a.s.

canım sagol tekrar, bana ılk basta yatarak kar bronzlugu makınasını onerdıler, ayakta gırınce sanırım bacakalr cok yanmıo , ben bıde bı krem aldım onu nereme surerm daha cok yanıo pahalı ama, ben bıde kızardım bıldıgın guneste yanmıs gıbı ama onlar rengını buluo, bugun ucuncu seansımdı yıne 8 dakıka gırdım, zaten araya reglı donemeım gelınce cıldım dınlenır, o arada ben kollarımı ve bacaklarımı ayrıyetten kakao yagı ıle felan yakıcam:) ama tatıl ıcın ıskence kısımları gectım , 25 dakıka baya duruosun sen, gozlugu bana son 3 dakıka cıkartırıolar, o esnada ben yuz ayarını artırıorum , yuzum makyajsız gezınebılıorum artık:)ben daha 10 dakıkaya gecemedım ama barız ızlerım oldu , yanı ıse yaradı bıde fanı acıp muzıgı dınlıorum zevklı aslında bıde zararı olmasa:S bacakları yakmak ıcın ozel kremler varmıs canım bence bı dahakı gırısıne ondan sur barı da madem uzun gıreceksın

Canım ben senin dediğin solaryuma girerken sürülmesi gereken o kremi aldım sürüyorum. Kahverengi bi plastik şişede. En son Pazartesi gircem sanırım 30 dak. Sonra bi daha girmiycem.

cnm ozel mesaj atcaktm ama kapalı galıba senın.bende ankrdym.sen nerde gırıosn,ne kadar ve memnun musun bı blgılendırebılr mısn benı?a.s.

canım ben sun vıtalde gırıorum da bıraz burdakı rakamlardan dıger arkadasların gırdıklerınden farklı maalesef

evet benı de tek ferahlatan konu o ,en yuksegı acıorum bıde yatarak gırıorum daralmıyım dıe:S emalele benım dedıgım krem daha farklı ve bence baya pahalı, degısık kremler satılıo aslında normal gunestede etkı etse hemen alırımda solaryumu kalıcı dusunmuorum ondan almadım , zaten seans ucretınden batıorum

Arkadaşlar solaryuma girmeye bende karar verdim. Fakat koruyucu kullanmam lazımmış daha önce kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bi krem var mı??? Lütfen yardımmm

bişi sorcam ya solaryuma girereken bildiğimiz güneş yağında sürsek olmuyo mu ki?

bişi sorcam ya solaryuma girereken bildiğimiz güneş yağında sürsek olmuyo mu ki?

canım olur mu emın deılımde rısklı olabılır ne bılıyım leke felan yaparsa, ama o dedıgım krem 3 saat yıkanmıomussun rengı daha koyu yapıyormus bı kere de sun vıtale gıt ıstersen bı seans onların degısık makınaları var

Kızlar başıma bi iş geldi ki sormayın :çok üzgünüm:

Dün solaryuma girdim aynı yerde. Yüzümün sol tarafı göz kenarlarım hariç kıpkırmızı oldu. Göz kenarlarım beyaz kaldı, diğer kısmım kırmızı oldu yani. Bbe yağı sürüyorum. Dün akşam yatarken Hipokort merhem sürdüm. Ne sürmemi tavsiye edersiniz. Bu Pazar günü de evleniyorum hayırlısıyla. Ne yapacağımı şaşırdım ve nası böle yandım annamadım. Sanırım solaryum makinası çok dandik :1no2:

selam cnmm solaryuma girerken vücuduna bişi sürmedinmi

selam cnmm solaryuma girerken vücuduna bişi sürmedinmi

Ordan bi krem almıştım kahverengi şişede onu hep sürüyordum ama bu sefer sürmedim. çünkü bende etki etmiyodu bi türlü solaryum. Bu sefer diğer yerlerim de rengi koyulaştı ama sol tarafım ve özellikle yüzüm kırmızı oldu. Ama arkadaşım da aynı yere giriyo bişi sürmeden ona bişi olmuyo.

canım benim sanırım solaryum makinasında bi sorun olsa gerek geçen hafta sonu bende girdim hiç bişi sürmedim hoş ben tatile gidip gelmiştimm tenim bronzdu ama üst bikinimi çıkarıp girmiştim sadece bikinin olduğu bölge kısarmıştı o kadar. ama sakın üsülme 1kaç güne kadar geçiyo sen bebe yağını sürmeyi sakın ihmal etme haa buarada yüsüne sakın uygulama çünkü yağ besecikleri yapıyor

Bu Pazar gününe kadar geçer mi acaba?

yarınaa kadar geçer sanırım..

dün girdim beyaz tenli olmama ragmen 10 dk hiç bişi değişmedi aynıyım kızarmadım bile makinanın kapagıda tam kapalı diildi zaten bişide çalıştırmadım kız girince düğmeye bas ben ayarlıyorum dışardan desi sadece
zaten gözlükleri falanda takmayı unutmuşum sırnaşık şey

acaba bi daha girsemmi

emelale cnm kısarıklıklar geçtimiii...

emelale cnm kısarıklıklar geçtimiii...

Canım ilk zamanki giiibi kıpkırmızı değil. Bayaa kırmıızıydı. Şimdi hafif pembelik var. Dikkatli bakınca ten rengindeki fark belli oluyor. Günde 2-3 kere bebeyağı sürüyorum. Pazar gününe kadar geçer sanıyorum. Sağol tatlım a.s.

hım canım senın makınada bı sorun varmıs demekkı bıde senın seanslar uzundur dıe hatırlıorum tuh ya dugun arefesınde , bebe yagı ve nemlendırıcıye devam et barı guzelım, bı daha yazamazsam dugunun ınsallah cok guzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…