• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
yani benım az seans oldu ve yuzum ıcın tatılde bıle koruyacagım annemde kızıor zaten yuzumun yaslanmasından endıse duyuyor, sımdı guneslenme zamanı:)

ben solaryuma giriyorum.beyaz tenli değilim,buğday tenliyim ve yaz dönüşü rengimi korumak için sık olmayan aralarla giriyorum.ve kesinlikle çok memnunum.solaryuma girdiğim günden beri pudra,fondoten vs kullanmıyorum.acık tende izler lekeler daha cok belli oluyo,solaryum ten rengimi koyulastırdıgı icin bunlara ihtiyacım olmuyo.cildi kuruttuğu,bazı zararlarının olduğu doğru fakat güneşin de buna benzer etkileri var.ten rengine cilde bakmadan dakikalarca girmek elbette çok zararlı,düzgün bi yerde,ten rengine uygun seans sureleriyle girmek gerekir.

selam arkadaşlar, tatılden dondum ben ve kızarmadan yandım hıc acı cekmedım bu yuzden mutluyum yoksa her sene 1,2 gunum heba oluodu :( delı delı bronz deılım ama tatıle gıttıgım bellı oluyor

kaydirigubbakcemile5
Korkulcak cekinilcek bişey yok... ben ayakta giriyorum ... ve inanilmaz faydalarini gördüm .. herşeyden önce sırtımdaki sivilcelerden kurtuldum ..çünkü cildim cok yağlıydı .. cildi kuruttugu icin sivilcelerim bitti... kapkara bi kız oldum :)) cok memnunum .. rengimde cok guzel oldu .. kuru ciltler solaryuma girdikten sonra muhakkak bol bol ciltlerini nemlendirsinler.. ama bi kere girdikten sonra bi daha vazgecemiceksin:)

Solaryuma giren biri, daha sonra Peeling yaptırabılırmı sakıncası olurmu?Daha önceden Roaccutane cilt tedavisi gördüm bilgisi ada fikri olan varmı?

canım benim solaryuma girip bronzlaşıyorum peeling ve kesede üstteki deriyi atmana yarcımcı oluyor eee haliyle renginde de açılma oluyor

solarıuma girdiin zaman yüzünü yıkasan bile rengin açılabilio girdiin zaman sürekli girmen lazım ki rengini koruyabil vücut okadar çabuk diil ama yüz hemen açılıo Çok üzgünüm çoook

kızlar ben beyaz tenliyim dove un bronzlaştırıcısını sürdüm girdim 15 dakka tatlı bi bronzkluk werdi ama zararlı olablir =) kakao yağı sürüp giriyodum ondan öncesinde de işe yarıyodu

kızlar ben daha once hiç solaryuma girmedim,bikini ile mi solaryuma giriyosunuz ozel bi odası fln mı var???

ben 1-2 seans girdim.sonra farkettim burnumun üstünde ciller oluşmuş yani leke yapmış.bidaha hayatta girmem

Cvp veren arkadaşlara tşkr ederim.şimdilik solaryuma giricem. ileride peelinte yaptıracagım için inşallah bı sakıncası olmaz dıye düşüncelerınızı alamak istedım :)

arkadaslar ben yillardiir giriyorum daha henuz bir zararinii gormedim tabii asiriya kacmayin haftada birker yada iki haftada yetiyor ama eyer yeni basliyorsaniz yavas yavas baslayin en dusugunden sorna artirin ben ilk 15 dakka basladim sorna sorna 20 25 simdii yarim saat girdigimde oluyor bronzlasiyorum yanmiyor cildim kullandigin solarium creminede bagli tabi size tavsiyem solariuma girince havalandirmasini kapatin eyer dayana biliyorsaniz daha cabuk faydasini gorursunuz ve girdikten sorna 2 2 bucuk saat kadar banyo yapmayin cunku o cildii daha yakmaya devam ediyor..

arkadaşlar bende beyaz tenliyim.. sahilde beyaz peynir gibi dolasmak pek hoş olmuyo..bende solaryuma girmeyi düşünüyorum.. izmirde önerebileceğiniz yerleri merak ettim. tecrübelerinizi de...cevaplarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bende solaryuma ilk kez giricem,çok beyaz tenli değilim ama yinede beyaz sayılrım ilkez girreken ne önerirsiniz cildime bişey sürmem gerekirmi?birde 13 haziranda nişanım var acaba kaç seans girsem ve nekadar aralıklarla girmemi önerirsiniz şimdiden teşekürler...

arkadaslar kac gün ara vererek girmeliyiz kac seansta ten rengimiz koyulaşmaya baslar...cevap veren yok mu hiç..

yani benım az seans oldu ve yuzum ıcın tatılde bıle koruyacagım annemde kızıor zaten yuzumun yaslanmasından endıse duyuyor, sımdı guneslenme zamanı:)

selam pırlanta84.. Sana özel mesaj göndermek istiyorum ama posta kutun doluymuş sana ulaşamadım :( rica etsem özel mesaj kutunu temizlermisin :)

ilk basta en hafifine girmek cok önemlidir!!! cabuk bronzlasmak isteyenler üc gün ara vererek 3 kere gidin ondan snra iki haftada bir... solaryum herzaman zararlidir, daha cabuk yüzü kiristirio ve leke yapio... ben eskiden haftada iki kere giderdim, azaltim artik ama tavsiye etmem... ama tabii ki daha güzel oluo

evet kızlar ne zamandır sorup duruyordum korkuyordum ama ben de tecrübelerimi paylaşabilirim artık:D
dün girdim ilk defa 8 dk ile. çok rahattım. benim gibi güneşe alerjisi olan her tatili mahvolan birisi için hiç de fena değildi.bilindik bi yere gittim paraya kıyıp :) ama gerçekten içim rahattı. kızarma mutlaka olur dediler biyerim de ne bir kaşıntı ne bir yanma kızarıklık yok. süpermiş:))))) en önemlisi değişikliği farkettim hemen.ilk seansta fark olmaz diyolar ama ben farkettim valla.yaşasın solaryummmm...

Ben yillarca solaryim bagimlisiydim, ve ayriyetten solaryumda da calistim.
Önce cok beyaz olanla en hafif aletle baslasinlar.
deniz öncesi iyi bir alistirma oluyor.

En haffid aletle 15-17 dakik en cok haftada iki kez yapin.
Kesinlikle 10 dak üzeri olmali cünkü pigmentler 10 dak sonra calismaya basliyor yani renk almaya.

Sürekli Solaryum kullananlar en güzeli haftada 1 kez 20-30 dak, cilde bagli.

Ama su bir gercek cildi kesinlikle eskitiyor , yipratiyor, cok yapildiginda leke de yapa biliyor.
Tabii cilden cilde de fark var.

Ben beyaz tenliyim, beyaz teni hic sevmedigim icin, 14 yasimda falan solaryuma basladim,
ama brons olacagim ya birde cahilim ya, haftada 3 kez 30 dak yapiyordum,
bir keresinde yilbasi öncesi güzel bron olayim diye, 30 dak vücüt yaptim birde ayrica 15 dak yüz ( yüz solaryum daha kuvetli oluyor).
Etti 45 dak.
Nemi oldu, 2 gün sonra uyandigim koca bir burunla kalktim, 2 derece yanik olmusum, aylra sürdü o yaranin gitmesi, ve her günes gördügüm an tekrar cikiyordu o yara.
Iste cahillik, anne sözü dinlemesen olacagi bu.:(((

Ayrica cillerim cikti ve cogaldi, ve ayrica vücudumda beya lekeler var cil gibi ufak ama beyaz, buda solaryumdanmi emin degilim ama ola bilir, ve yillar oldu gecmiyorlar, her günes gördügünde cikiyorlar cogaliyorlar.
Simdi artik 1 sene öncesine kadar, haftada 1 bazen ayda 2 kez yapip aylarcada yapmadigim oluyordu keyfime bagli.
Simdi artik 1 senedir hic yapmiyorum, cildimi rahatlattim.
Belki bu aralar bi girerim,
yaz icin hazirlik hafta 1 kez en fazla.:)))

Back