Ankara'da oturuyorum kızlar ha birde altın gbi bir renk yda turunculuk istemiyorum bildiğiniz esmer kahve rengi olmak istiyorum.
canımm solarym kremlerı var solryma ozel onları kullan ozamn lekelenme olmaz ıyı bıyerde gır cunku makıne cok onmlı kesınlıkle makyajlıyken gırmee yada parfum vs kullanp gırme hatta bı guzl dusunu al oyle gır ıstedıgın bronzlk ıcınde kar bronzlgu ıstyrum dıyceksınn makıneyı de ona gore secersın
Çoook teşekürler cnm Sunvitale gitmeyi düşünüyorum.
ben türkiyede solaryum cooook nadir hatta gidilmiyor diye biliyordum ya yanilmisim demek ben giderim 2-3 ayda bir 10 dakkikaligina esmerim buyüzden yüzüm hemen acilir ama bedenim hep esmer durur ya kizlar benim sevgilim türkiyede istanbulda ve ben almanyadan evlencegim zaman türkiyeye yerlesmek istiyoruz ve solaryum yok türkiyede diye ona üzülüyordum istanbulda varmi gercekten solaryum
solaryuma defalarca girmiş deneyimli biri olarak söyleyebilirim ki bronzlasmak istiyosanız en iyisi bence gneşin altında bronzlaşmak bir sürü para döküyosun saatlerini harcıyosun ancak bi kaç ton atabılıyosun.solaryuma girdiğiniz yerinde kaliteli olması lazım siz içindeyken terlememeniz gerek böyle bişeyle karsılasmıstım cok kötü oldum yarısında cıkmak zorunda kaldım bunalıyosun resmen sıcaktan. İyi yerler yok mu tabiki var zararlarından bahsetmeme zaten gerek yok faydasını gördğüm tek şey sivilcelerimi kurutması olmuştu tabı bi kaç tonda bronzlaşmam.bu arada bende yataklısından korktuğum için hep kabinlisine girmiştim :)
Kızlar, ben çok beyaz tenliyim hani şu peynir gibi dediklerinden var ya :) aslında ten rengimden çok rahatsız sayılmam ama yazın etek falan giydiğimde insanların uzaylıymışım gibi bakmaları hoşuma gitmiyo pek :) sadece yaz için solaryuma girmek istiyorum ama ilk girişimde çok kızarır mıyım diye korkuyorum. Istakoz gibi kızarma olayı oluyo mu beyaz tenlilerde?
olmaz cnm 5 ya da 8 dk yla başla.ikinci defa 8 dk gir.sonra 10 dk -10dk-10- rengin buğdayı geçene kadar 10 dk gir snra 15 dk girersin max sakın 8dkdan fazlasıyla başlama ama
Dikey girdiğiniz için işte istediğiniz gibi bronzlaşamıyorsunuz :) Yatayı bir dene 5. seanstan sonra zenci gibi çıkarsın o kabinden
Ben beyaz tenli olmama rağmen , 5 . seansta kapkara oluyorum . 6. seansı tenim artık kaldırmıyor bile :) Dikey kabinler de ışınlarla aramızda mesafe olduğundan yeteri bronzluk sağlamaz . Dikeyler de bacaklar hiç bronzlaşmıyor bile . Anca üst beden bronzlaşıyor .
Ben ilk 2 seansı 5 er dakikadan dikey girerim . Çünkü ilk seansta direkt yatayla başlarsan haşlanırsınher seans da 5 dakikadan artırarak giriyorum . 2 seans dikeyden sonra diğer seansları yatay girerim . 5 seans da kapkara oluyorum . Sonra da güneşlenerek bronzluğumu korurum . Ben yaz başı giriyorum , çünkü beyaz tenli olduğumdan direkt güneşin altına çıkamıyorum , haşlanıyorum onun sızısını 1 hafta çekiyorum . En yüksek koruma faktörlü ürünler bile fayda etmiyor haşlanmama . O yüzden yaz başı solaryuma giriyorum . [/B
ben hiç bronzlaşmıyorum derken istediğim sonuçtan bahsettim tabıkıde bronzlasıyorum bacaklarımda bronzlastı ama istediğim etkiyi göremedim güneş altında yatıp bronzlaşmakla kıyasladım
Dikey girdiğiniz için işte istediğiniz gibi bronzlaşamıyorsunuz :) Yatayı bir dene 5. seanstan sonra zenci gibi çıkarsın o kabinden
Ben beyaz tenli olmama rağmen , 5 . seansta kapkara oluyorum . 6. seansı tenim artık kaldırmıyor bile :) Dikey kabinler de ışınlarla aramızda mesafe olduğundan yeteri bronzluk sağlamaz . Dikeyler de bacaklar hiç bronzlaşmıyor bile . Anca üst beden bronzlaşıyor .
Ben ilk 2 seansı 5 er dakikadan dikey girerim . Çünkü ilk seansta direkt yatayla başlarsan haşlanırsınher seans da 5 dakikadan artırarak giriyorum . 2 seans dikeyden sonra diğer seansları yatay girerim . 5 seans da kapkara oluyorum . Sonra da güneşlenerek bronzluğumu korurum . Ben yaz başı giriyorum , çünkü beyaz tenli olduğumdan direkt güneşin altına çıkamıyorum , haşlanıyorum onun sızısını 1 hafta çekiyorum . En yüksek koruma faktörlü ürünler bile fayda etmiyor haşlanmama . O yüzden yaz başı solaryuma giriyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?