Güneş Kremleri Solaryum Tecrübesi Olanlarin Paylasim Alani

• Konu Sahibi Konu Sahibi hgchtlaq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güneş kremleri, bronzlaşma
Ankara'da oturuyorum kızlar ha birde altın gbi bir renk yda turunculuk istemiyorum bildiğiniz esmer kahve rengi olmak istiyorum.

canımm solarym kremlerı var solryma ozel onları kullan ozamn lekelenme olmaz ıyı bıyerde gır cunku makıne cok onmlı kesınlıkle makyajlıyken gırmee yada parfum vs kullanp gırme hatta bı guzl dusunu al oyle gır ıstedıgın bronzlk ıcınde kar bronzlgu ıstyrum dıyceksınn makıneyı de ona gore secersın

Çoook teşekürler cnm Sunvitale gitmeyi düşünüyorum.

solaryum hiçbir halta yaramıyor. ben ne paralar döktüm 1-2 ay kaldı sonra uçtu gitti.paramda gitti. başka cozumlazım

Solaryuma girmeye karar verdikten sonra, kısa bir araştırma yaptım ve Ergoline'ın solaryum cihazları içerisinde en iyisi olduğunu öğrendim. Evime yakın olması ve bir arkadaş tavsiyesi üzerine Ergoline solaryum cihazlarının kullanıldığı, CityBeauty Caddebostan'da solaryum seanslarıma başladım :) Bakalım ne olacak? Anlatırım tecrübelerimi.
Beyaz tenli genç kızlarımız seanslara 5 veya 8'er dakikayla başlamalı.Hafif esmer olanlarsa 10 dakikayla.Seanslar günaşırı uygulanmalı ve bronzlaşma durumuna göre süre arttırılmalı.

ben türkiyede solaryum cooook nadir hatta gidilmiyor diye biliyordum ya yanilmisim demek ben giderim 2-3 ayda bir 10 dakkikaligina esmerim buyüzden yüzüm hemen acilir ama bedenim hep esmer durur ya kizlar benim sevgilim türkiyede istanbulda ve ben almanyadan evlencegim zaman türkiyeye yerlesmek istiyoruz ve solaryum yok türkiyede diye ona üzülüyordum istanbulda varmi gercekten solaryum

Son düzenleme:
ben çok beyaz tenliyim, yazın güneşte de kızarırım genelde daha hiç bronzlaşamadım :) solaryuma girsem nasıl olur? çok kızarır mıyım ki kızlar?

Yorumunuza tebessüm ettim :)

Metropol bir şehirde yaşıyoruz , dağ başında yaşamıyoruz ki neden istanbul'da solaryum olmasın Adım başı solaryum merkezi kaynıyor , gel gel sen merak etme var burada da :)

Son düzenleme:
edit : mesaj tekrarı :/

Son düzenleme:
solaryuma defalarca girmiş deneyimli biri olarak söyleyebilirim ki bronzlasmak istiyosanız en iyisi bence gneşin altında bronzlaşmak bir sürü para döküyosun saatlerini harcıyosun ancak bi kaç ton atabılıyosun.solaryuma girdiğiniz yerinde kaliteli olması lazım siz içindeyken terlememeniz gerek böyle bişeyle karsılasmıstım cok kötü oldum yarısında cıkmak zorunda kaldım bunalıyosun resmen sıcaktan. İyi yerler yok mu tabiki var zararlarından bahsetmeme zaten gerek yok faydasını gördğüm tek şey sivilcelerimi kurutması olmuştu tabı bi kaç tonda bronzlaşmam.bu arada bende yataklısından korktuğum için hep kabinlisine girmiştim :)

Dikey girdiğiniz için işte istediğiniz gibi bronzlaşamıyorsunuz :) Yatayı bir dene 5. seanstan sonra zenci gibi çıkarsın o kabinden
Ben beyaz tenli olmama rağmen , 5 . seansta kapkara oluyorum . 6. seansı tenim artık kaldırmıyor bile :) Dikey kabinler de ışınlarla aramızda mesafe olduğundan yeteri bronzluk sağlamaz . Dikeyler de bacaklar hiç bronzlaşmıyor bile . Anca üst beden bronzlaşıyor .

Ben ilk 2 seansı 5 er dakikadan dikey girerim . Çünkü ilk seansta direkt yatayla başlarsan haşlanırsın her seans da 5 dakikadan artırarak giriyorum . 2 seans dikeyden sonra diğer seansları yatay girerim . 5 seans da kapkara oluyorum . Sonra da güneşlenerek bronzluğumu korurum . Ben yaz başı giriyorum , çünkü beyaz tenli olduğumdan direkt güneşin altına çıkamıyorum , haşlanıyorum onun sızısını 1 hafta çekiyorum . En yüksek koruma faktörlü ürünler bile fayda etmiyor haşlanmama . O yüzden yaz başı solaryuma giriyorum .

ben de bir süre girdim ama bronzluk kısa süre sonra geçiyor renk açılıyor maalesef boşa para vermiş oldum vazgeçtim o yüzden ama bronz ten çok güzel duruyor.

KIZLARR bende solaryuma gidiyorum ikinci seansıma gittim fakat kaşınma oldu bende uff

Kızlar, ben çok beyaz tenliyim hani şu peynir gibi dediklerinden var ya :) aslında ten rengimden çok rahatsız sayılmam ama yazın etek falan giydiğimde insanların uzaylıymışım gibi bakmaları hoşuma gitmiyo pek :) sadece yaz için solaryuma girmek istiyorum ama ilk girişimde çok kızarır mıyım diye korkuyorum. Istakoz gibi kızarma olayı oluyo mu beyaz tenlilerde?

günaydın kızlar:) dün bende ilk kez solaryuma girdim. dikey olan makineye girmek istedim çünkü kapalı alan fobim var:) ama ordaki calışan ilk kez girenlere dikeyi önermiyoruz kızarırsın dedi. zar zor yataya girebildim tabut gibi şey :/ ilk seans oldugu için 5 dk ile basladım. cok hafif bi pembelik oldu. birazda acı hissettim. yarın tekrar giricem bu sefer 7 dk durucam bakalım sonucu nasıl olacak:)

bende solaryuma giriyorum güneş yanığınından yakınından geçmiyor.isli gibi kirli siyah bi renk oluyorsunuz.şimdi hergün 15.30 16.30 arası balkona çıkıyorum bisküvi tonlarında ve çok oturmuş bir ten rengim var.asla solaryuma girmeyi düşünmüyorum artık

olmaz cnm 5 ya da 8 dk yla başla.ikinci defa 8 dk gir.sonra 10 dk -10dk-10- rengin buğdayı geçene kadar 10 dk gir snra 15 dk girersin max sakın 8dkdan fazlasıyla başlama ama

olmaz cnm 5 ya da 8 dk yla başla.ikinci defa 8 dk gir.sonra 10 dk -10dk-10- rengin buğdayı geçene kadar 10 dk gir snra 15 dk girersin max sakın 8dkdan fazlasıyla başlama ama

çok teşekkür ederim canım :) öyle çok kararmak istemiyorum zaten, rengim biraz dönsün o bana yeter :) tekrar teşekkür ederim :)

Merhaba ben 3 ay sonra evleniyorum ve bu zamana kadar hiç istediğim bronzluğu yakalayamadım.Çok beyazım,tatile gittiğimde aynı renk tonuyla gelirim.Bacaklarım aşırı beyaz olduğu için yazın elbise altına ten rengi çorap giymek zorunda kalıyrm ve tahmin ettiğin üzere yakıyo:)ilk defa solaryuma gircem daha önce kapalı alan korkumdan gitmedim ama artık yapacak başka bişeyim kalmadı.Aslında istediğim çok koyu bir ten diil,elbiseleri rahat rahat giyeyim istiyorum bide gelinlikte biraz bronzluk hoş gözüküyo.tabi balayında da peynir gibi dolanmak istemiyorum:)daha önce hiç gitmediğim için öncesinde ve sonrasında krem sürmem gerekiyomu,gerekiyosa bana önerebileceğin krem varmı?Zor durumdayım yardımcı olursan sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…