aynı banada dedi hiç bişe sürme diye ama siz sürüyosunuz anlamadım yatarak solaryuma qiren hiç mi sürülmez bilgi varsa bekliyorumMerhaba kızlar İnternetten solaryum paketi aldım Dün ilk seansıma girdim 7 dk ama hiç bişi sürmedim .. yanımda götürdüğüm kendi kremlerim normal denizde kullanılan cinstendi ve ordaki kadında bunları kullanmamamı söyledi aranızda tecrübeli olanlar bana yardımcı olabilirmi ? piyasada kendim alıp kullanabileceğim bir solaryum kremi varmı yoksa direk ordaki kadının sattıklarındanmı almalıyım ? . ne tavsiye edersiniz?
Kızlar bende ağustostaki düğünümde tenimin eşit derecede bronz olması için solaryuma girmek istiyorum. Önerebileceğiniz, ayakta,krem veren bi solaryum varmı? Bakırköy civarlarında ?
Bakırköyde citysun var canım capacitynin tam karşısında gidip görüşmeni öneririm
Sen orayamı gidiyorsun canım, fiyatları nasıl ?
Bence cok fazla degil de birkac seans gireceksen yuzunu kapatmanda sakinca olmaz. Ben de solaryumdaki kiza sordum cunku, koruyucu krem kullanma havluyla kapatirsin yuzunu dedi. Bacaklarina da orda satilan cabuk bronzlatan kremlerden sur bence. Benim bacaklarimda ki batik degildi ama beyazken tuy yokken bile kil koklerim kirmizi kirmizi gorunurdu. Suan daha guzel gorunuyorkızlar, acaba bölgesel girilebilir mi solaryuma yoksa kötü mü olur? Ton farkı mı yaratır?
Yani demek istediğim. Ben bembeyaz değilim hani derim ince değil. Ama çok açik renkli bir tene sahibim. Bacaklarımda da kıl dönmeleri var. O kusurları kapatmak için bacaklarım yansın istiyorum aslında. Cok kotu durumda. ama yüzümü kapatamaz mıyım? kapatip girsem kotu mu durur sizce? bi akil verin bana.
Merhaba kızlar,
ben bugün solaryuma girdim ilk defa, internetten 10dklık paket almıştım ama oradaki görevli 10dk çok gelir 7dk ayarlayalım dedi tmm dedim. İlk çıktığımda iç çamaşırımın ipinin izleri belliydi ama şuan iz göremiyorum pazar günü tekrar giricem bu sefer 10dk olucak. Acaba girmeden önce kakao yağı veya bebe yağı sürsem bacaklarıma daha çok yanar mı?
Bacaklarım özellikle çok beyaz oldugu için o bölgemi daha çabuk bronzlaştırmak istiyorum.
Birde tüplerin yeni olması gerekiyormuş sanırım. Yeni olup olmadığını acaba nasıl anlarım yardımcı olur musunuz?
Bu arada solaryuma ayakta girdim. Ve klima çalıştığı için ısıyı hiç hissetmedim.
ben anadolu yakasında olduğum için uğurkana gidiorm ama oraya da arkadasım gidio cnm çok memnun temizliğinden falan o 100 dakikalık pakette kampanya vardı snrm 75 e almıştı diye hatırlıyorum yine de yanlış olmasın arayıp ögrenirsin sen bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?