Şoktayım üzgünüm ve çok kırgınım Kocam herşeyi anlattı :(:(:(

“Ol deyince olduran, gönülleri iman nuruyla dolduran…” diye başlayıp, Kuranlı, bayraklı ülkücü yemini edecek sandım. Bu nasıl bir diyalog ya.

Yahu kendimi de ynlız hissettim biliyormusunuz @KIR PAPATYASII falan severim yorumlarını oda konuya kapılmış siz ve diğerleri umut oldu, adam bana bira değişik geldi
Adam aşk acısını çekmiş ama bu durumu bir şekilde de açıklaması gerektiği için kafasında oyunu kurmuş oynamış. Helal olsun ama karısını tanıyor nasıl oynayacağını biliyor.

Adam aşk acısını çekmiş ama bu durumu bir şekilde de açıklaması gerektiği için kafasında oyunu kurmuş oynamış. Helal olsun ama karısını tanıyor nasıl oynayacağını biliyor.
Ke sin lik leeeeeee eşinin arabesk muhafazakar olduğunu biliyor… ciğerim yandı, o an hançer saplandı, kan damladı, gül kondu falan filan

Yahu kendimi de ynlız hissettim biliyormusunuz @KIR PAPATYASII falan severim yorumlarını oda konuya kapılmış siz ve diğerleri umut oldu, adam bana bira değişik geldi
Sonu el öpmesiyle biten sözler tek tek güzel ama böyle bir konuda pes peşe dizilip söylenmesi, "sakalından süzülen abdest suyunu şalımla silmek istiyorum" cümlesi ile aynı hissi uyandırdı bende.

Titremeler, sarılıp dakikalarca ağlamalar falan. Hepsi fazla fazla.

Babanızın ağzıyla konuşmuyor.
Farklı bir eylem gerçekleştiriyor.
Önleyen ilaçlar var ; alıp kullanabilir.

Esi ve cocugu haftanin 6 gunu ailesinde kalirken de boyle arabesk takilip uzuntusunden ve ozleminden titreyip dakilarca agliyor muydu acaba.

Gözünü boyayabilmesi için büyük oynaması gerekiyordu. Rolünü aşırı abartılı oynayan kötü oyuncular gibi. O sorunun geleceğini bildiğinden de ezberlemiş repliklerini.

Eski konuyu okuyup da geldim gözünüzü seveyim kendinizi bu kadar sıkıntıya sokup çocuğu heder etmeye gerek var mıydı? Annenizin gazına gelip ev borcuna girdiğinizi belirtmişsiniz ancak eşiniz sizi de uyarmış defalarca adamı ciddiye almamışsınız. Ben sizin aile olamadığınızı görüyorum. Evet sizin kendi aileniz önemli değer vermelisiniz ancak sizin artık bir çekirdek aileniz var eşiniz ve çocuğunuzdan oluşan. Önceliğiniz anne, baba, kardeşlerinizinin taleplerinden ziyade eşiniz ve çocuğunuz olmalı. Adamı resmen kenara itmişsiniz , haftanın 6 günü babanızın evinde kalmanız, adamın çocuğunu görememesi , çocuğun 10 kişilik bir evde buyümesi , kocanızın evde tek başına kalması bunların hepsi birer sıkıntı ve çok üzücü, çok kırıcı. Gerekirse evinizi annenize yakın bir yere taşıyın siz işteyken çocuğunuza baksın ama akşam veya eşinizin vardiyasına göre üçünüz gün içinde beraber zaman geçirin. 1 oda 1 salonda olsa beraber olun. Eşyalarınızın yıpranacağından bahsetmişsiniz eşyalarınız sizden önemli mi ?Kendi evinizi de kiraya verir eğer böyle bir imkan varsa onun geliriyle de oturduğunuzun kiranısını kapatırsınız. Ama lütfen kendiniz, eşiniz ve çocuğunuzun önceliğiniz olduğunu unutmayın , insanların sözüyle hareket etmeyin , baş başa kalıp evinizde aile olduğunuzu hissedin .

Esi ve cocugu haftanin 6 gunu ailesinde kalirken de boyle arabesk takilip uzuntusunden ve ozleminden titreyip dakilarca agliyor muydu acaba.
Birde demiş ki 3 vardiya çalışıyor asgari ücret alıyor … ben inanamıyorum 3 vardiyaya asgari ücret verilsin bu kadın araştırsın para olayını da

Birde demiş ki 3 vardiya çalışıyor asgari ücret alıyor … ben inanamıyorum 3 vardiyaya asgari ücret verilsin bu kadın araştırsın para olayını da
3 vardiyadan kasıt vardiyalı çalışması sanırım. Yani her hafta değişiyor çalışma saatleri. Üç vardiya çalışan adam uyumayacagi için ölmüş olurdu şimdiye.

3 vardiyadan kasıt vardiyalı çalışması sanırım. Yani her hafta değişiyor çalışma saatleri. Üç vardiya çalışan adam uyumayacagi için ölmüş olurdu şimdiye.
Anladım ben ana diyorum ki bu şartlarda çalışana daha fazla verirler ama hanım asgari demiş bence burada hata var gibi

Simdi herkesin esi ile iletisimi farkli olabilir, kimi arabesk takilabilir, 3 vardiya da calisabilir, asgari ucret de alabilir hicbirine lafim yok ama haftanin 6 gunu esinin ve cocugunun ailesinin evinde kalmasina sesi cikmayan adamin cok sevip, aile kavrami olduguna pek inanmiyorum. Kesin aldatmistir da diyemem ama cok sevip boyle abarti cumleler kurmasi cok normal degil. Bu kadar arabesk bir adam haftanin 6 gunu esinden cocugundan ayri kaliyor. Madem kp.i babasi yerine koydu kendi cocugu neden 6 gun babasini gormuyor.

Bu sizin söylediğiniz diğer konusunda söylenmiş işte olmyor falan demiş hanım yok işte adam asgari ücret alıyor yazmış. 3 vardiyalı böyle para alıyorsa bence adam kendine basit bir iş bulsun bu oraya böyle hayat olmaz yani . Adamda birşeyler var çok net

Allah affetsin ama çok güldüm... Konu sahibi dahil hikayedeki olaylar , karakterler, alınan ekonomik kararlar, yaşam biçimleri, diyaloglar... herşey o kadar sürreal ve kafkaist ki hangisine yorum yapsak diğerinin boynu bükük kalacak.... başka ülkede yaşasam çok sıkılırdım ben kesin...

Beni aldatıyor musun diye sorduğum adam bana o cümleyi kursa kahkahayi patlatirdim sanırım. Haftada bir olan evlilikte, part time bile değil yani, bu kadar romantizm mi demeli ne demeli buna bilmiyorum ama çok fazla.

bana biraz fazla geldi her sey. tamam kirici bi laf da yani haftalarca arabesk muzik dinlemek bu kirginliga nasil cozum olmus? bilmiyorum tavirlar da biraz sey geldi nasil desem hoslanmadim yani. fazla dramatiklesmis olay. ben ikna olmazdim sahsen.
Babasız büyümüş.. Babanız hayattaysa bence anlayamazsınız. Benim eşim de 10 yaşındayken annesini kaybetmiş. Şu an 30 yaşında ama annem erkek kardeşime kuzum deyip sarılsa eşimin gözleri dolar. Ben şu konuyu gözlerim dolarak okudum. Rabbim yaşatmasın kimseye. Davulun sesi uzaktan hoş gelir demiş büyüklerimiz. Kesinlikle yanlış anlamayın sözüm size değil kendimi de katıyorum buna. Bizler gerçekten hislerini bilemeyiz bizim üzüldüğümüzün kim bilir kaç katını yaşıyorlardır içlerinde. Babası yerine koyduğu insan babasızlığından vurmuş. Bence kırıcı lafı hafif kalır. Adam içine düşmüş resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…