• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoktayım.. sanırım 3 aylık kızımla bosanmanın esıgındeyım.

dertlisezen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
2.317
11
156
selamla kızlar moralım o kadar bozukkı anlatamam :( benı bılenler konu acıp esımle yasadıgım sorunları yazmıstım ınternet davası. esım daha once facebookta eskı sevgılısını ekleyıp konusmustu ve bunu bınlerce kez yalanlamasına ragmen yakalanmıstı. hamıleydım ve bırde kestırıp atmadım.

kızımız uc aylık oldu ılıskıye gırmedık hıc.ben ıstıyordum ama ondan herhangı bır tepkı ya da ıstek yoktu.annemlere gıdecegım dedıgımde basta ızın vermedı ama sonra gıt ıstersen dedı beraber gıttık benı bıraktı ben hala memleketteyım. evdeyken bana tembıh ustune tembıh yagdırdı bı hafta kalıcaksn fazla olmaz dıye.haftasonuna dogru daha kalabılırsın dedı suphelendım.

facebookuna gırdım gonderılmıs mesajlarında " sana bır burdan yazmadıgım kalmıstı o da oldu " dıye bır yazı. bır bayana yazılmıs. kı esımın profılınde evlı oldugu ve fotolarımız da var. ben de bu yazıyı gordum.arkadaslarım netten gırmıs ama benım facebokum otomatık gırıs yapmıs onlar da farketmemıs ded.ınandım.yenıden baktım mesaja carsamba gunu ve 9da atılmıs mesaj yanı esımn evde oldugu saatlerde. yenıden aradım esımı bız o gun dısarıdaydık dedı. benım telden gırmıs arkaaslar dedı.arkadaslarını da tanıyorum yapmıstır dedım.aıelcek gorustugumuz ınsanlar.

yarın yanı 02 24 ıtıbarıyle gıdıyoruz dıye ananeme gıttık kuzenlerım de ordaydı.yonja uyelgı vardı bekar olan teyzemın onu zıyaret eden kısılere fılan bakıyordu. oyle bakınırken ne goreyım orda bı kısı var esım ! sok oldum. facebooktan mesaj attıgı kızın arkadas profılınde de ısmı vardı.. o an teyzemlere bırsey demeden ınceledım 4 tane bırlıkte cıkarken cekıldıgımız (onu tek cektıgım) fotolardan koymus. esımı aradım eve gelmıyorum ben dedım. ne yaparsan yap bu sefer yaptıklarına yanı yapmadım laflarına ınanmıyorum dedım. yenıden aradı gel ıste olmaz vıcdan azabı cekıyorum yapmıcam bı daha falan gelıcem ama esyalarımı toplamaya ve sınava gırmeye.evıme adım atmayacaksın gıt annenerde kal daha once yalanladıgın olaylarından saklandıgın yere dedım.olmaz oyle sey dedı. kapattık telefonu.

eve geldık ananemden,yenıden bakmak ıstedım gırmısmı dıye o sıteye yoktu,esımın adını degıl onun daha eskıden kullandıgı maıllerı yazıp kısı aradım. bır profıl daha !!!isminin kısaltılmısını yazmıs.hem o sıteden hem de o eskıden kullandıgı maıle mesaj attım.sen bızden coktan vazgecmıssın dedım.

yarın evıme donuyorum ama donmek ıstemıyorum.babam goturecek benı.bılse boyle seyler oldugunu kızını kendı ellerıyle atarmı atesın ıcıne.tek bana degıl kızına da ıhanet ettı babamız.ne yapacagımı bılmıyorum. cok uzgunum. :43:

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun canım.erkekler hepmi böyle bilmiyorum ama nefisleri doymak bilmiyor kendine güvenmiyorsan niye ewleniyrsun be adam.bence alttan alma taviz verme kesinlkle önceki yaptklrını yapma onu evde istemediğni söyle biraz uzak kalın düşünmek istedini söyle hatta boşanmak istiyorum falan de bakalım ne yapacak gerçekten bütün yaptıklarından pişmanlık duyup af mıı dileyecek yoksa sessiz kalıp sonunuzumu seyredecek o zmn belli olur herşey eğer gerçekten pişman olduğunu hissedersen bebeğinizin hatrı için tekrar deneyebilirsin.Ama tekrar söylüyorum süründür erkekler başka yoldan anlamaz.:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:

Kızın var bence biraz daha düşün :( jatılıyorum üzücü bi durum ama ani kararlarla kızınıda etkilersin :( hem vicdan azabı çekiyomuş :(

Allah yardımcn olsun :( int nasıl bişeymiş ya bi aileyi dagıtacak kdar anlayamıyrm bi türlü..:S
cok iyi düşün bncede kızınız var çok zor bi durum..erkeklerin bu int. merakı ailelerinden neden degerli oluyo anlamak çok zor...

offff evlenmeye korkar oldum burayı okuya okuya. ne desem bilemedim :S allah güç kuvvet versin güçlü durabilin bunlar karşısında

Aynen bende yaa :( allah yardımcın olsun :( çok düşün çok

Son düzenleme:
arkadaşım öncelikle,sabırlı olmaya ve kendini hırpalamamaya gayret et şuan yaşadığın süreçte,çünkü durumunu ve hissettiklerini tahmin edebiliyorum ...
önce karşılıklı konuşmalısın ,artık inkar edeceği bir durumu kalmamış herşey ortada..hala neyin arayışında ,neyin peşinde bu erkekler ..
heyecan ve adrenalin yaşamak için mi bunlar, yoksa bu hastalık -bağımlılık mı !

ben senin yaşadığın bu durumu yaşasaydım şöyle yapardım diyebilirim sadece...
ben direk durumu ailemle paylaşırdım,babamla giderdim (yada yalnız kızımıda almazdım)söyleyeceklerimi söylerdim usulü ile,
kendini kötü hissetmesini sağlardım ve direk eşyalarımı toplardım ..o anın ötesi de sanırım o an için düşünemezdim..
ve herşey olacağına varır derdim ama gözlerim kapıda eşimi beklemezdi,en azından kalbim beklemezse mantığım bekleyemezdi...:59:

sabırlar diliyorum arkadaşım ..
muhtemelen zararsız tensel temasın ve birebir ilişkilerin yaşanmadığı durumlardandır ama bu bile biz kadınların narin yürejkerini acıtıp kanatamaya yetiyor..

daha once aynı seyler oldugunda kımseye ınandıramıyordum herkes artık paranoyakoldugumu dusunmustu. bundan oncekı olayda yaı eskı sevgılısı ıle konusma durumunda evı terk edecektım ama bebegım karnımdaydı bırakamazdım.aynı olay tekrarlanırsa benı bu evde goremezsın demıstm daha once.

babamlara henuz soyleyemem,babam tansıyon hastası,kardesım ergenlık cagında, annem zaten bugun aglayıp duruyor gıdıcem dıye. babamla enıstem ve teyzem benı gotureceklermıs. bıraz gezelım beraber sonra senı bırakır donerız bız dıyor babam.onlara mutluluk rolu nasıl yapıam blmıyorum.

valla bende kayınvalidemden çok çekiyorum benim eşimde seni istemiyorum boşan git deyip duruyor amam ben kızım için katlanıyorum ben olsam ayrılmam

valla bende kayınvalidemden çok çekiyorum benim eşimde seni istemiyorum boşan git deyip duruyor amam ben kızım için katlanıyorum ben olsam ayrılmam

nasıl bir eş bu ya, şu zamana kadar (evlenip çocuk sahibi olana kadar) aklı nerdeydi, şimdi mi istemediğini anladı. ben bu erkekleri hiç ama hiç anlamıyorum. herşeyin güzel gitmesi onlara göre değil. hemen macera peşinde koşuyorlar, of of. kimse benim başıma gelmez demesin, her kadının başına gelebilecek bir durum. Allah bizlere güç versin, erkeklere inat ayakta durabilelim.

canım önceki konunu daha yeni gördüm okudum
inan bana çok üzüldüm hele senin böyle bir başlık çatığını görünce sabah sabah kalbim pır pır etti korkudan.
çok zor gerçekten aynı şeyin başıma geldiğini düşünüyorum ben boşanmak isterdim sanırım.hem defalarca yalan söylüyor,hemde arkadaşlık sitelerine üye.yani öyle sitelere arkadaş olması bile aldatmadır benim için.aklımdan çıkmaz affedemem.böyle uzaktan konuşmasıda çok kolay diyenleriniz olabilir.ama benim düşüncem böyle allah kimsenin başına vermesin.
bir daha nasıl güveneceksinki ona..sürekli aklında olacak acaba yine yapıyormu diye

ben yeni evliyken eşim msn den üni sınıf arkadaşıyla konuşuyordu..bunda ne var diyeceksiniz..ama kız 2 sene bizimkinin peşinden koşmuş.arkadaşıda söylemişti tasdikli yani..defalarca teklif etmiş,hep peşinde dolanmış,aynı mekanlara gitmiş falan fişman...anlattığında aman eski defter dedim banane.bende başımdan geçenleri anlattım hatta,zor kurtulduğum insanları vs..neyse işte bu kızla konuşuyor.bide o kadar saf bir şekilde geldi soruyorki hayatım laptopunda düğün resmimiz varmı hiç.x ile konuşuyorumda seni merak etmiş dedi.ben hangi x şu 2 yıl peşinden koşanmı dedim o gayet doğal bir şekilde evet dedi ve yolladı.işte kız ay eşin çok güzelmiş maşallah yazıyor buda güzeldir benim karım falan yazıyor..kapatıyorsun bilgisayarı dedim.şaşırdı neyse kapattı noldu dedi.nasıl konuşursun ya nasıl eklersin 2 sene peşinden koşmuş birini.ne işi var senin listende,aynı şeyi ben yapsam peşimden koşanları yakamı zor kurtardıklarımı eklesem sonra bide onlarla muhabbet etsem hoşuna gidermi dedim..özür dilerim düşünemedim falan dedi..ben bu olayda bile yıktım ortalığı yani.bide seninki gibi bişey gelse başıma naparım bilmiyorum..
ama çok güçlü olmalısın sakin bir şekilde düşünmelisin.
babanada söyle biraz daha kalmak istiyorum de gitme bence..anlatsan asla göndermez zaten ama bilirlerse işi yokuşa sürerler.bi kendini dinle..
2 türlüsünüde iyice düşün.
devam edersem neler hissederim,getirileri götürüleri ne olur
ayrılırsam neler hissederim,getirileri götürüleri ne olur diye
hangisi daha içini rahatlatacaksa ona karar ver ama sakin olcanım

canım öncelikle Allah güç versin sana doğru kararlar verebilmen için. şöyle yap böyle yap ne demeli bilmiyorum. ama hemen ayrıl demek istemiyorum. affedeceksen de önce süründür. kaybedeceğini görsün ki aklı başına gelsin. umarım en kısa zamanda düzelir durumunuz....

Zederdi ve Yumy, ikiniz için de dua edeceğim. Okurken boğazıma bir yumru geldi oturdu. Biz bayanlar bu kadar vericiyken, ah bu erkekler neden böyle yapıyor?!.. Çocuklarınızın olması eşlerinizin elinde bir koz olmuş sanki, birisi canı sıkıldı mı git diyor, dilinin zehrini boşaltıyor, biliyor ki gidemeyeceksin yavrunu düşünerek. Diğeri alışkanlık haline getiriyor bazı saçmalıkları, bekarlık günlerinin salaş hayatını yaşamaya devam etmeye çabalıyor bilinçsizce.. aslında yuvasındaki huzurun farkında değil, kaybederse çok arar. Allahım yardımcınız olsun, inşallah doğru kararları verirsiniz ve mutlu olursunuz, kalbim sizinle. :-((

allah tüm kadınlara güç versin yollarını açık etsin yapılan kötülükleride cezasız bırakmasın...:58::59::43::43::43::43::43::43:

Zederdi ve Yumy, ikiniz için de dua edeceğim. Okurken boğazıma bir yumru geldi oturdu. Biz bayanlar bu kadar vericiyken, ah bu erkekler neden böyle yapıyor?!.. Çocuklarınızın olması eşlerinizin elinde bir koz olmuş sanki, birisi canı sıkıldı mı git diyor, dilinin zehrini boşaltıyor, biliyor ki gidemeyeceksin yavrunu düşünerek. Diğeri alışkanlık haline getiriyor bazı saçmalıkları, bekarlık günlerinin salaş hayatını yaşamaya devam etmeye çabalıyor bilinçsizce.. aslında yuvasındaki huzurun farkında değil, kaybederse çok arar. Allahım yardımcınız olsun, inşallah doğru kararları verirsiniz ve mutlu olursunuz, kalbim sizinle. :-((

çok güzel yazmışsın nerde mutlu bir aile görsem benim de i,çimde bişeyler kopuyor..kızım bu olaylardan çok etkileniyor bnede genç güzel bir kadın olarak gururum ayakalar altında bir mücadele veriyorum çok zor günler geçiriyorumkızlar bir bilseniz kimsem de yok....:43::43::43::43::43::43::43:

Arkadaşım Allah ferahlık versin , eşine de hidayet nasibetsin , yolundan döndürsün. internet ne yuvalar yıkar oldu , Allah sonumuzu hayır etsin

teyzem gelmıyormus o yuzden babamla enıstem gezmemıze gerek yok senı bırakır kayınvalıden ve kayınpederıne ugrar otururuz sohbet ederız hal hatır sorarız donerız bız kızım dedı. annem su an tguzel torununa mama yedırıyor sarkılarla.

sabah esım aradı hıcbırsey yokmus gıbı, arkadaslarına bısler dıyor guluyordu sonra ben acına nabıyosun dedı ne var dedım nasıl ne var ded bu ne bıcım cevap dedı. ne var ne ıstıyosun dedım o da hıcbırsey ıstemıyorum dedı kapattı.

eve gıttıgımde babamlar gıttıkten sonra kayınvalıdeme soylıcem ben yukarıda kendı evımde kalmak ıstıyorum dıcem zaten hamıleyken esımın yaptıgı hatayı bılıyor, ona anlatsam mı yoksa esım sıze anltsınmı desem bılmıyorum. kendı evıme cıkmak ıstıyorum ve onun yuzunu gormek ıstemıyorum. isterse kızımı asagı ındırırım sevsın sonra yıne yukarı cıkarım.dun de telefonda kendı evımıze cıkalım ıstersen ayrı odada kalalım ama bn asagıda kalmam sen yukardayekn dedı.tıksınıyorm ondan.benım evde olmamamı fırsat bılıp bunları yapması benı o kadar uzdukı.

Back