- 29 Mayıs 2015
- 1.690
- 1.540
- 35
Ben erkeklerin bu yüzsüzlügune diyecek birsey bulamiyorum isini yaptiginda pesinden dolanirlar anne anne menfaatleri bittiginde dert olur kizlarin anneleri .. Kocanin yapmadiklarin8 annen yaoiyor diyr batmis kocana sukur edip el opecegine cocugumuza bakiyorsun esime yardim eduyorsun diyecegine evden gitsin vs. Saygisiz .. Kp ne demeli o nasil bi hitap az boklu degilsiniz demek ne oluyo acaba ? Oglunun sümsuklugune bisey desin once cocuguna bakmaz evine bakmaz esine ilgi gostermez .. Ama keyfine gelince is sirnasir dimii ? Iftiraci kaynanana ne demeli yok beni kovdu vs he risine kostugunde hizmet ettginde iyiydin ama dimi senden iyisi yoktu ne zaman diş gosterdin tü kaka oldun.. Bu dunyada kimaeye mi guvenemiyceksin artik hic mi yaptiklarinin kiymeti olmayacak ... Ayni evi patlastigin k9canla bile konusup dertlesemiyorsan.. Ailene laf ediliyorsa .. Kiymetin bilinmiyorsa.. Cocuguna gelip bakmiyor kokusunu icibe cekmiyor ihtiyacini karsilamiyorsa.. O adama adam denir mi ?koca diye yaninda durulut mu ? O ev daha sana mutluluk verir mi ? Her secim dogru olmaz .. Bundan sobra dogru secimler yap .. Duzelir diye bekleme .. Sen affetsen annen affetmez .. Annen affetde o kaynana sana rahat vermez oglunu fistikler ustune salar.. Kol7nu donduren yarin siddette uygular .. Offf benide dertlendirdin...