- 21 Kasım 2007
- 2.669
- 183
- 163
- 41
- Konu Sahibi etacarinea
-
bi sakin olun arkadaşlar.. ne bu şiddet bu celal ya..
görende size çarşafa giydirdim bundan sonra böylesiniz demeye getirdim sancak..
bunlar zaten olan şeyler.. bizden emredilen şeyler.. benim buraya yazmam sizi neden
bukdar rahatsız etti anlayamadım açıkçası..
yazdığımda" kanaatimce" ve " ve haddime değil" gibi kelimelerle kullandım..
buraya çok şey yazabilirim ama gerek yok die düşünüyorum..
özel bi sorusu olan varsa bana mail atabilir..
konuyu açan arkadaşım, dilerim bu rahatsızlıktan kurtulursun...
dinimizin gerekirçe dikkat çekiçi giyinmemek gerekiyor. yani erkeklerin dikkatini çekmemek gerkiyor.
şunu giymelisin bunu giymelisin denilmiyor. ama giyeceğim şeyin nasıl olması gerektiği hakkında bilgiler veriliyor.ve
mesela cuma namazını kadınlarda kılabilir. ama cuma namazı erkeklere farz oldugu için, cum günleri camide yogunluk oluyor. kadınlarında o gün camiye değil evlerinde namaz kılmaları belirtiyor kitabımız. bağlamak istediğim şu, cuma namazı bu kdar önemliyken, kadınalrın içinde sadece ibadet amaçlı bile ogün camimye gitmemeleri isteniyor..
sizde kılıp kıyafetinize dikkat ederseniz bunların olmıcayacagı kannatindeyim.. ben sadece yorum yaparım. sizi eleştirmek zaten haddime değil..
kızlar ayrıca otobüslerde o pislklere karşı sakn sessiz kalmayın.. ben ilk başlarda renkten renge giriyodm. bi sağa bi sola kaçıyodum inatla arkama geçmeye çalışıyolrdı.. son zamanlarda böle en ufak şeyde lütfen arkanızı dönermisinz, şöyle çekilirmisinz diye sert bi şeklde uyarıyorm. ondan sonra cesaret edemiyolr zaten.
sakın sessiz kalmayın o sapıklara karşı.. çeknsinler biraz en azndn...
kızlar ayrıca otobüslerde o pislklere karşı sakn sessiz kalmayın.. ben ilk başlarda renkten renge giriyodm. bi sağa bi sola kaçıyodum inatla arkama geçmeye çalışıyolrdı.. son zamanlarda böle en ufak şeyde lütfen arkanızı dönermisinz, şöyle çekilirmisinz diye sert bi şeklde uyarıyorm. ondan sonra cesaret edemiyolr zaten.
Ya benim asıl anlamadığım bu sapık ruhların da bir annesi yok mu? O anne çoluğuna çocuga hiç mi ahlak dersi vermiyor? Nasıl bir anne o ? Aramızdan birileri değil mi o anneler de? İnsan çocuguna hiç mi terbiye,edep dersi vermez? Başkasının malı ortada olsa bile çalınmayacagını öğretmez mi? Varsın dekolteli olsun, rahatsız edecek derecede bakılmaz demez mi hiç ? Bu kadar mı kendi derdine düşmüştür o anneler, bu kadar mı habersizdir evladından? Ya da oğlunun pipisiyle gurur duyanlardan mıdır ? Nedir? Babalardan bahsetmiyorum bile, onların da aynı b.kun soyu olabilecegi ihtimalinden ötürü hep kadınlar üzerinden yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?