Sokaktaki erkeklerin ilk kez(!) dişi görmesi sorunu!

arkadaşım bahsi geçen adamlar yani sokakta kadını taciz eden adamlar sapık bildiğin sapık
kılıkla kıyafetle alakası yok
kadın olman yeterli
aynı insanlar ilkokuldan çıkan kız çocuğuna hatta bebeklere bile bu gözle bakabiliyor onlar da mı baştan çıkarıcı giyiniyor
burada suçlu aranıyorsa beğendiiği bir kıyafeti giyen kadın değil bu iğrenç insanlar olmalıdır

kara kışın ortasında kat kat kazak ve montların içinde giderken "yawrum ne güzelsin sen" diyen insan görünümlü yaratığa (doğal görünümlü şahin gibi bişey oluyor) sadece ters bi şekilde baktığım için "ne sert baktın öyle o....." diye cevabımı almış bir bayan olarak kimse bana kılık kıyafet makyaj faktöründen bahsetmesin. Bebeklere iştahları kabarıp tecavüz eden bi milletten bahsediyoruz!!!! hangi kıyafet hangi makyaj !!! örümcek bağlamasın zihinlerinizi !!

Son düzenleme:
istediğinz kadar kalın kapalı giyinmş olun.. saçnızın tek teli görnmesede... off gözlere bak bakışına kurban diyen ş...lerde var.. gözlerimizidemi saklıcz... iyicemi erkek egemenliğine boyun eğicez.. iyicemi sinicez.. birey olmaktan çıkıcz... sırf onlar normal bir insanın yapmaması gereken şeyleri yaptığı için...

kızlar ayrıca otobüslerde o pislklere karşı sakn sessiz kalmayın.. ben ilk başlarda renkten renge giriyodm. bi sağa bi sola kaçıyodum inatla arkama geçmeye çalışıyolrdı.. son zamanlarda böle en ufak şeyde lütfen arkanızı dönermisinz, şöyle çekilirmisinz diye sert bi şeklde uyarıyorm. ondan sonra cesaret edemiyolr zaten.
sakın sessiz kalmayın o sapıklara karşı.. çeknsinler biraz en azndn...

Peçeden tahrik olan erkeklerin bulunduğu ülkede neden bahsediyorsunuz siz allasen..

genç kızken gömleğimin yakasında iğne taşırdım bana ve bedenime yaklaşana poposuna batırırdım acırdı ama gıkları çıkmazdı rezil olacaklarını bildikleri için

genç kızken gömleğimin yakasında iğne taşırdım bana ve bedenime yaklaşana poposuna batırırdım acırdı ama gıkları çıkmazdı rezil olacaklarını bildikleri için!

Ya benim asıl anlamadığım bu sapık ruhların da bir annesi yok mu? O anne çoluğuna çocuga hiç mi ahlak dersi vermiyor? Nasıl bir anne o ? Aramızdan birileri değil mi o anneler de? İnsan çocuguna hiç mi terbiye,edep dersi vermez? Başkasının malı ortada olsa bile çalınmayacagını öğretmez mi? Varsın dekolteli olsun, rahatsız edecek derecede bakılmaz demez mi hiç ? Bu kadar mı kendi derdine düşmüştür o anneler, bu kadar mı habersizdir evladından? Ya da oğlunun pipisiyle gurur duyanlardan mıdır ? Nedir? Babalardan bahsetmiyorum bile, onların da aynı b.kun soyu olabilecegi ihtimalinden ötürü hep kadınlar üzerinden yazdım.

Aynı fikirdeyim. Sessiz kalırsanız devam ederler, ama ses çıkarınca bi dahaki durakta inenlerini gördüm:))

o pislik hasta beyinli insanların yaptığını haklı bulup hemcinslerini suçlayan zihniyette bayanlar
onların anneleri de işte
dişi k... kuruk sallamassa deyip ,basarlar iftirayı
bu ülkede profosör ünvanı verilmiş bir ne idüğü belirsiz sapık çıkıp kadn açık giyiniyorsa tacizi hak ediyor diyorsa
cahilinden annesinden babasından ne beklenir

Sert bir şekilde ayaklarına basın veya dirsek ya da topuk tekmesi (çifte) atın.
Siz tepki verseniz,inkar edecek nasılsa...Ben ne yaptım ki,manyak mısın filan diyecek,üste çıkacak.
Siz çaktırmadan şiddet uygulayın,sonra inkar edin.
Tepki gösterirse "Aaaa pardon,siz de çok yakın durmuşsunuz napiiim" dersiniz en fazla

philly size ulaşmam lazım.. msj sayım dolmadığı için yazamıyorum:S sormak istediklerim var.. bu konuyla alakalı değil:)

Ben konuyu açalı 7 sene geçmiş.
Konuyu tekrar hortlattım bugün sözlü taciz konusu açılınca.
Bence dünya git gide daha da kötüleşiyor. Durum 7 sene önceden daha vahim bana öyle geliyor.
Sizler ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…