Sokakta kalmış bir kadın

Bu kadinin ailesi, akrabasi, sizden baska bir arkadasi yok mu?
Vallahi sorun halledilir kuzum benim ya artık sorun kalmadı zaten gitmiş birinin yanına yerleşmiş de zerre umrumda bile değil artık ailesi falan konuşmadığı için zaten bir abileri var onlarla da konuşmuyor ben çok duygusal bakmıştım olayı da her şeyi köşeye bırakmıştım çizgilerimi güvenimi her şeyimi attım sadece bir kadın olarak bir kadını anlamak istemiştim ama çok da güzel anladım zaten iyi ki de kabul etmemişim

Hamilesiniz,1+1 evde yasiyorsunuz, durumunuz kendinize yetecek kadar buna ragmen kadin o parayi sizden istemis. Onceliginiz cekirdek aileniz olsun.

Annem de zamaninda bir kereligine dayisiyla kizina bizim evi acmisti.akillim zannetmis ki ilk defa kavga edip evi terkediyorlar.
Sonra devamli olmaya basladi tabii.sabah bi kalkiyorum evde birileri yatiyor
O diil de ne zaman kavga ediyorlar, ne zaman kaciyorlar gocuyorlar, ne zaman barisiyorlar belli degildingonun ahirina donduk o vakit.hatta bi keresinde bizim evden de kacmislardi
Ama biz nasil kurtulduk bunlardan hatirlamiyorum yaa

Bir de akraba tabi yok ya ben gelemem böyle şeylere sürekli gelse gitse ben ızin verme oyle birseye zaten eve girmeleri için benim olayım olması gerekiyor anca güvenlik söyleyecek ki ben onay vereceğim öyle girecek bu yüzden işte sitede oturmayı çok seviyorum ben çok zaten herkesten uzak aileden uzak ortada bir hayat yaşıyorum zaten en fazla iki gün demiştim ama onu bile yok dedim artık bana o da sıkıntılıyımış senin anlattığın da bu şey ya alışmış kudurmuştan beterdir olayına dönmüş çok garip ya ben gidemem kimsenin evine kalamam da insanlardaki bu rahatlığı çözemiyorum

Isterse on artı bir olsun
Banane ayol
Sanki arkadasım mi ailem mi
Ne ısı var evımde

Bizimki hayat dersi oldu, ama bana..
Bizimkiler hala ayni kafadalar.

1+1 evin neresine ne sıfatla alacaksınız eve? Eşinizin rızası var mı? İçiniz zaten rahat değil gitmese kovabilecek misiniz? Hamilelikte varmış bence baştan sınırı çekin sonra üzülmeyin.

Hamile halinle amma kafa yormussun tam tanimadigin birine.
Normal iyi biri olsa imam nikahli degil resmi nikai hli evli olurdu. Demmeki beraber yasadigi adam evli, ayricada ailesine gitsin.

Size tavsiyem iyi hir esikiz varmis bebekte geliyor herkesle mihattap olmayin olir olmaz

Eve almama karariniza sevindim. Asla güven vermedi bana. Başka bir kadinin evinde kaldı ve kadin ertesi gün oylesine kovdu öylemi? Buna kim inanır Allah aşkına. Kadın sığınma evine gitsin zor durumdaysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…