Sokakta kalmış bir kadın

Nasıl ödeyecek tuttuğunuz evin kirasını, sokakta kalmış kadın? Saçma sapan şeyler peşinde. Çoluğu, çocuğu, tüm ailesi sırtını dönmüşse bir insana boşuna değildir. Siz mi kurtaracaksınız doğru düzgün tanımadığınız, başınıza ne açacağını bilmediğiniz kadını?

Ben de şaşırdım neden bu kadar size ısrar ediyor.Biri birine bu kadar tanimadığına bu kadar ısrar ediyorsa bunun altında bişeyler olabilir.Acaba o kadın neden evden kovmuş merak ettim RABBİM kimseyi bu duruma düşürmesin bebişinide rahat bir şekilde kucağina alırsın ins

İmam nikahlı sevgilisiyle kavga edip evden kovulan kadına da düşkün demeyin yahu. Çoluk çocuğuyla sokakta kalan veya koca dayağından yılıp evi terk eden kadınlara haksızlık bu. Adamın annesine kredi çektirmişler ev alalım diye. Napmışlar o parayı? Normalde milletin parası malı mülkü umurumda olmaz bana ne derim ama bunlar yiyip içip gezmişler, hesabı da başkalarına ödetme peşindeler. Kadın bir de ee nolucak şimdi diye size hesap soruyor. Para ver, apart tut bir kaç gün öde diyenleri dinlemeyin lütfen. Para size çok lazım olacak. Zaten riskli durumdasınız ya acil bir şey çıkarsa, özele gitmeniz gerekirse? Anne olacaksınız lütfen önceliği kendinize ve çocuğunuza tanıyın. Bir kuruş bile olsa kenara koyun. Bu arsız kadını eve alsanız bile memnun edemeyebilirsiniz. Adam belalı bir tipse sizin kapınıza dayanabilir. Herkese iyilik yapılmaz, herkesi kurtaramazsınız.

Tamam tamam kızmayın bana ben de her şeyin farkındayım da işte vicdanen zaten desteğe ihtiyacım oldu kendime günaha giriyormuşum gibi hissettim de ama şimdi tamamen içim rahatladı ve az önce de konuyu noktaladım artık kendisi bilir isterse kadın sıgınma evine gider ben yine işte dedim iki gün üç gün kalsın sonra gider bu sefer dedim kovamazsam nasıl bir şey bulabilirim diye bir yazmak istemiştim ama hiç gerek kalmadı hiç davet etmeyeceğim

Son düzenleme:
Vicdaninla oynuyor yazma hiçbir şey sessize al arşivle mesajlari senin şuan vicdaninla oynuyor.. nasıl yapayım şöyle böyle sakin cevap verme kadın çok yüzsüz

Tabii ki de kesinlikle katılıyorum daha benim kan tahlillerim yapılacak üç 4000 TL zaten onlar tutacak ben onları yaptıramadım çok fazla bir miktarda yardım edemezdim etmiş olsaydım bile en fazla 1000 TL verebilirdim ben de çok zengin bir insan değilim en fazla şurada 6.07 ay bir sıkıntımız var ondan sonra çok şükür düzlüğe çıkacağım ama hedeflerim var gönüllu anne olmak istiyorum yetimhanedeki çocuklara yardım etmek istiyorum bizim planımız bu yönde benim hep fikirlerim bu şekildeydi ve eşimle de evlenmeden önce böyle konuşmuştuk ve çok şükür ikimiz de aynı düşüncedeyiz işte başıma da ilk defa böyle bir şey gelince çok kararsız kaldım hani şu an sorsalar durum çok mu iyi hayır şu an çok da iyi değil 3aylık bir kredi ödemem var üç ay sonra bitiyor ondan sonra zaten çok şükür bir sıkıntımız olmuyor işte böyle bir durum olunca da ister istemez düşünmedim değil ne yalan söyleyim kararsızdım ama zaten az önce de kadına da yazdım kadın sığınma evine gitmek istersen yardımcı olayım apartta kalmak istiyorsan bulalım yerleş dedim

Çok sağ olun bir tanem çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sokakta kaldı diye ısrar edıyor olabr ama diğer soru için o da benim kafamı çok karıştırıyor acaba niye adamın aslında ister hesabını falan biliyorum ama bulaşmak istemiyorum sormak hiç istemiyorum en iyisi uzak durmak bana da zaten mantığımı yatmayan şeyler vardı ama tamamen kadınsal olarak baktığım içindi olaya çünkü ben de bir sefer böyle bir durum yaşamıştım 18 yaşında sokakta kalmıştım ama hiç kimseye gitmedim yazmadım gittim hastanenin bank ında yatmistim ya ben çok şeyler çektim o yüzden zaten bu kadar merhametli olmam da bazen işte sadece vicdanımı dinliyorum mantığımı köşeye bırakıyorum normalde de bu tarz konularda geçerli genel olarak hayatımda her zaman yarını garantiliemeden bugünü yaşamam netimdir bu konuda ilk olamamıstım ama sayesınde cok net oldum cok ıyı geldı

Açmayın. derneklere, aile bakanlığı misafirhanelerine, belediyelere başvurun.

Sadece çok iyi tanıdığım, çok yakın arkadaşımı evime bu şekilde kabul edebilirdim. Hanımefendi kendiniz söylüyorsunuz çok tanımıyorum diye, eviniz müsait değil, üstelik hamilesiniz. Neden evinize almak zorunda hissediyorsunuz. Tamam herkes üzülür yardımcı olmak ister ama imkan varsa. Sizin şu an bu imkanınız yok. Karşı tarafda sizi manipüle ediyor ne yapacağım bir şey yapılmalı diye. Bugüne kadar sizinle mi yaptı ne yaptıysa. Yapması gereken şey belli, devlete sığınacak kimsenin huzurunu kaçırmayacak. Sizde başınıza bela aramayın bence. Ben olsam iban ister yollayabileceğim kadar bir para yollar elimden başka bir şey gelmeyeceğini söyler. Devlete sığınmasını tavsiye ederdim. Onun dışında ısrar ederse engellerdim.

Az önce bunu yazmış bana da bende eşime rica ettim o söylesin diye zaten o yazmış ama bana da bunu atmış şimdi ztn engellıyorum bu kadarını ben de beklemiyordum çok sinirlerimi bozdu iyice

Eklentiler

• IMG_6421.png
    274,8 KB · Görüntüleme: 117
Fazla ılımlı yazmışım ya değişti fikrim. İmam nikahlı yaşadığı adamdan ayrılmış diyorsunuz adam silahla evinizi bassa napıcaksınız? Bunlar olan şeyler. Bir günde evden çıkaran kadını da bir dinlemek lazım, kadın çok ısrarkeş madde bağımlısı müptezel bir tip vs de olabilir. Kocanızın ve karnınızdaki bebeğin başını belaya sokmayın. Bir laf var çok severim başıma hiçbir şey gelmiyor çünkü kimseye iyilik yapmıyorum diye.

gitmeyebilir kendisi, ve sız rısklı hamılelık yasıyorsunuz, kendınız de zor gecınıyorsunuz şu ortamda da sıze cok hak verıyorum evınız de kendınıze yeter .

bu zamanda ınsanlar annesını babasını evınde agırlayamıyor yerı gelıyor, evler kucucuk, ayrıca kımse bır yabancı ıle rahat yasayamaz. ustelık kotu dusunmek ıstemıyorum ama ya gıtmezse, ya da ne bılıyım daha kotusunu de dusunmek ıstemem ama kadın, caresızlık ya da yanlızlık duygusu ıle esınıze yaklasmaya calısırsa ve ıyılık yapayım derken, kendı hayatınız alt ust olursa.

cıdden yardımcı olmanız cok guzel ama beledıyeden falan destek alsanız, ıstanbulda sıgınma evlerı acıldı ben projede yer aldım cogu Dılek Imamoglu tarafından takıp edılıyor yanı bır sekılde bu bayana yardımcı olalım ama sızın evınızde degıl. ıstersenız bana ozelden yazın yardımımız olur belkı sayet ıstanbul ıcıyse

Ya çok sevinirim gerçekten evet İstanbul’da kendisi Avcılar’da çok sevinirim yani en azından orada bir düzen kurar çalışırken hayatını kurtarır Allah razı olsun çok sevindim şu an gerçekten bunu anlatamam yani öyle böyle değil

Az önce bunu yazmış bana da bende eşime rica ettim o söylesin diye zaten o yazmış ama bana da bunu atmış şimdi ztn engellıyorum bu kadarını ben de beklemiyordum çok sinirlerimi bozdu iyice
İyi yaparsınız engelleyerek bana sizi fazlasıyla manipüle ediyor gibi geldi. Karnınızdaki bebeğe yazık ne alaka bir insan için strese girmesin minnoş. En mantıklısı kadın sığınma evine gider.

Evet bak güzelmiş ben de sevdim bunu hayır zaten asla kabul etmiyorum az önce de bir resim paylaştım bir üstünüzdeki kişiyi çok sinir etti artık beni kesinlikle alakam yok engelledim de az önce ben bu kadar beklemiyordum ilk başta yazarken bu kadar hani uzun uzun yazacağına bu şekilde ısrar edeceğini tahmin etmedim yani ben de açık açık dedim kadın sığınma evine gitsin artık yok yani ve bu benim için hayatımda ilk ve son konu bu tarz şeylerde her zaman mantığımı dinlemem gerekiyor belli ki başka türlü işin içinden çıkamıyorum zaten hep dışarıya karşı kapalı bir insanım yani evime dönük biriyim ama böyle bir şey biri gelince insan ister istemez bir vicdan yapmıyor değil ama şu an ne kadar haklıymışsınız ve ne kadar vicdan yapmamam gerektiğini en son ki mesajından çok güzel anladım kadın bana mesaj attı 2 saat daha beklesemişim zaten anlarmışım hak etmez yok hak edene yapılır ama bu hak etmiyor sanırım

İyi yaparsınız engelleyerek bana sizi fazlasıyla manipüle ediyor gibi geldi. Karnınızdaki bebeğe yazık ne alaka bir insan için strese girmesin minnoş. En mantıklısı kadın sığınma evine gider.
Evet kesinlikle bana da öyle geldi o yüzden o en son ki mesaj zaten aydınlanmıştım da ben yine kafama yastığı koydumda acaba mı demezdim ama acaba ne halde diye düşündüm ama şimdi düşünmem ve kadın sığınma evine git gitsin diye de son noktamı yapmış bulunmaktayım çok sinir etti cünkü son cümlesı benı

Tamam Ben Bakırköy 'de aktifim ama Avcılarda da etkim olabilir sanırım. deneyeceğim yani, özellikle Kadın kolu üzerinden.

Tamam Ben Bakırköy 'de aktifim ama Avcılarda da etkim olabilir sanırım. deneyeceğim yani, özellikle Kadın kolu üzerinden.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim neresi olursa olsun yani sokakta kalan bir insan zaten neresinde olduğunu pek bir önemi olduğunu düşünmüyorum ben sokakta kalsam buradan van’a bile giderim artık diğer türlüsü de nankörlüğe girer biz Allah rızası için elimizden geleni yaptık artık inşallah yer vardır da sokakta kalmaktan kurtulur bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…