Sokakta kalmış bir kadın

Kimseye evinizi açmayın, geçmişte o hatayı yaptım boşta olan evime yaşlı ihtiyaç sahibi olan birini aldım. İyilik düşündüm, evimi sahiplendi çıkmak istemedi zorla çıkarttım. İletişimde bile kalmayın acındıracak size kendini. Her koyun kendi bacağından asılır. Emin olun siz aynı durumda olsaydınız yüzünüze bakmazdı. Artık kimseye acımıyorum.

Şu an o moddayım bu dünya mesaj attım kadın sığınma evini önerdim karakola gitmiş o da sanırım kaymakamlığa mı ne göndermiş benim dediğim yapabileceğim bir şey yok ablacığım dedim ben de çünkü kayınvalidemdeyim şu an dedim hareket etmem yasakken bile sen nasıl bu evden gideceksin ne hizmet edeceksin ya bana kızdı dedim ben gelemem dedım

Bir insan herkesle anlaşamıyorsa vardır bir proplemi. Kimse evine aldığı kişiyi ertesi gün kovmaz kovmayı vicdanı yetmez. Kim bilir neler yaşandı. Allah etmesin şuan öyle durumu düşsem kapısını bana açacak binlerce insan ailem eşim dostum var. Çünkü karakteri herkes bilir. Bu şekil olan birini almam evime net.

Kadin siginmaya gidemiyor mu

Sokaklara düşecek kadar şizofren olabilir uyuşturucu bağımlısı olabilir .İnsan öyle kolay kolay sokaklara düşmez özellikle bir kadın .Ben ekonomisi çok düsük bir yerde büyüdüm insanlar fakirlikten kırılıyordu roman vatandaşlarla birlikte yine herkesin sığınacak bir çatısı vardı tek sokakta kalan eroin bagımlısı bi adamdı .Ailesi olduğu halde sokaklarda kalıyordu .En sonunda kemik erimesi yürüyememe sonucu döndü evine ağır hastalandı

1+1 evde nereye alacaksınız yahu?
Ayrıca 2-3 güne ev kim bulabiliyr su zamnda?
Calısmayan durumu olmayan kadına kim ev verir?o kadın kirayı nasıl ödsr?
Hayal dğnyasından cıkın.
Olacak is degil.
Sıgınma evlerine basvurmus mu?

benim eski sevgilim yalnız yaşıyordu ve bir gün güya çok zor durumda kalmış birine denk gelmişti
neymiş efenim ev kirasını ödeyemediği için ev sahibinden dayak yemiş
3-4 gündür açmış boğazından yemek geçmemiş falan
iş güç de yok
gidecek yeri de yokmuş
ona evini açmıştı hatta cebine harçlık bile koymuştu, beraber çalışırız benim işlerimde bana yardım edersin demişti
1 haftayı doldurmadan bu vatandaş sevgilime güzel bir kazık attı
bu hikayeden beri asla kimsenin eve alınmasını savunmuyorum kesinlikle almayın boşverin

Evimi açmak yerine ona yer bulmaya çalışırdım, açıkçası insanlara güvenemiyorum bu devirde ...

Sizin maddi durumunuz evinizin durumu ortada.iki üç gün kaldı diyelim e sonra ne olacak?yine sokakta kalacak yani değişen pek bişey yok bırakın kendisi bı yol bulsun

son cümlesi ne ben mi göremedim
attığın yerlere ulaşamadım falan yazmış benim anladığım

Merhaba.2 günlüğüne kadın sığınma evinde kalan bir arkadaşım oldu yakın zamanda ve ona sordum şimdi sırf şiddetten değil sadece barınma ihtiyacı için bile kadınları misafir ediyorlar.Bulunduğu yerdeki konukevi deniz dibinde çok güzel bir yerdeymiş hatta temizliği günde 3 öğün yemekleri duşları hepsi var.Karakola başvurup kalmak istediğini söylerse yardımcı olurlar ama bulunduğu şehirde can güvenliğini tehtid edecek peşine düşecek birileri varsa asla dışarı çıkarmıyorlarmış yer ifşa olmasın diye.Başka ile gönderiyorlarmıs 6 ayda bir de mecburi olarak il değişimiyle başka konukevinde kalıyormuş.1 gün dışında günde 3 4 saat dışarı çıkabiliyorlarmıs haftasonu da sabah 10 dan aksam 5 e kadar cıkabilirlermis.Telefon vs yasak dedi cımbız bile almıyorlarmıs camları acamıyorlar sadece 5 dk sıgara hakkı varmıs gunde 1 kere.Sıgara ıcmeyenler hava alamıyor kapıda.Calısmak ısteyenlere de yardımcı oluyorlarmıs eger calısacaksa her gun aynı saatte gırp cıkma sansı varmıs dıgerlerı cıkamıyormus calısmayanlar. Sadece anlattıgım sekılde cıkıyorlamıs.Kadın sıgınma evı su an onun ıcın en guvenlı yer ben en yakınım olmadıgı surece almam kımseyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…