- 7 Mayıs 2011
- 2.099
- 2.070
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Para gidiyor da salon tutmakla aynı para olduğunu sanmıyorum. Bir de bizim buralarda hiç yemekli sokak düğünü görmedim ben sizin oradakiler zenginmiş yine maşallah.Sokakta yapılan düğünlere para gidiyor salonla aynı hesaba geliyor birçoğu yemekli zaten.Masa sandalye kiralaniyor. Orkestrası solist.dagitilan yiyecek içecek derken aynı parayi buluyor.
Evet birçoğu yemekli oluyor.hatta sokak düğünü yapan komşularım sonradan pişman oldu aynı paraya denk geldi diye.Para gidiyor da salon tutmakla aynı para olduğunu sanmıyorum. Bir de bizim buralarda hiç yemekli sokak düğünü görmedim ben sizin oradakiler zenginmiş yine maşallah.
Parası olmayan düğün yapmasın ya da düğün parası biriktirene kadar dişini sıksın...
Aaa oyle deme dep, dugun olmadigi zaman evlenmis sayilmiyorsun mesela biz nikah yapanlar evlenmis sayilmiyoruz
Aaa oyle deme dep, dugun olmadigi zaman evlenmis sayilmiyorsun mesela biz nikah yapanlar evlenmis sayilmiyoruz
bu arada böyle deyince aklıma geldi geçen camide imam düğünlerini mevlütlü yapmayanların çocukları veled-i zina olur mu ne demiş
acaba sadece nikaha ne diyor imam
Aynen aynen, evinde bile özgür değil insan, mesela ben yüksek sesle Michael Jackson dinlemek istiyorum, bas ağırlıklı bir sistemim var ama bunu gündüz vakti bile yapmak istesem alt komşu kapıma dayanıyor. Neden? Çünkü rahatsız oluyor insanlar. Çünkü onlardaki de kafa. Komşuyu geçtim, ben odamda izlediğim filmin sesini biraz açmış olsam ailem kapıma dayanıp sesi kısmamı istiyor. Üst komşu televizyonun sesini çok açsa ben de onun kapısına dayanıyorum mesela.Sokagi gectim kendi evinizde bile istediginiz gibi davranamazsiniz.. siz davranirsaniz tepenizde free takilan insanlardan da sikayet edemezsiniz.. sonra "biz ivripi ilkisiyiz".. he canim he avrupayiz..
Biz de nikah diye tutturduk büyüklere dinletemedik. O zaman kır düğünü gibi açık havada küçük bir davet olsun dedik na bööle baktılar
Sonunda yanık naylon çorap gibi kokan bir salonda evlendik... Hayaller Paris hayatlar Muş
Bir de kapı gibi iznimiz var diye kendilerinde hak görüyorlar. "İvripi ilkilerinde" o sokakta oturanların iznini almadan haftanın dört günü vur patlasın çal oynasına izin çıkmaz zaten.Sokagi gectim kendi evinizde bile istediginiz gibi davranamazsiniz.. siz davranirsaniz tepenizde free takilan insanlardan da sikayet edemezsiniz.. sonra "biz ivripi ilkisiyiz".. he canim he avrupayiz..
Bir de kapı gibi iznimiz var diye kendilerinde hak görüyorlar. "İvripi ilkilerinde" o sokakta oturanların iznini almadan haftanın dört günü vur patlasın çal oynasına izin çıkmaz zaten.
Düğün yapmak bir ihtiyaç değildir, doğuştan kazanılmış bir hak değildir. Parası yeten parası yettiği ölçüde kutlar evliliğini. Ben de Çırağan Sarayı'ndaki düğünlere çok heves ediyorum. Her genç kız benim de hakkım demiyorum. Her hak ettiğimiz mümkün olamıyor ne yazık ki.
Haydi yapalım diyeceğim de sen evlisin yahu. Yoksa Vera Wang uğruna adamı boşuyor musun?aynen.. benim de hayalim The Plaza Hotel'de üzerime cuk diye oturan Vera Wang'im ile salınmaktı.. ne yapalım şimdi, bu benim hayalim diye sabah akşam müzik aletleriyle mahalleye konser verip para mı toplayalım..
dur ya aslında fena fikir değilmiş Time
Haydi yapalım diyeceğim de sen evlisin yahu. Yoksa Vera Wang uğruna adamı boşuyor musun?
yav şaka mı yapıyorsunuz, ne hakkı ne hukukuBir de kapı gibi iznimiz var diye kendilerinde hak görüyorlar. "İvripi ilkilerinde" o sokakta oturanların iznini almadan haftanın dört günü vur patlasın çal oynasına izin çıkmaz zaten.
Düğün yapmak bir ihtiyaç değildir, doğuştan kazanılmış bir hak değildir. Parası yeten parası yettiği ölçüde kutlar evliliğini. Ben de Çırağan Sarayı'ndaki düğünlere çok heves ediyorum. Her genç kız benim de hakkım demiyorum. Her hak ettiğimiz mümkün olamıyor ne yazık ki.
yav şaka mı yapıyorsunuz, ne hakkı ne hukuku
ahanda şu gözler kapı önündeki kına gecesinde dansöz oynatan gördü!
Hastası var yaşlısı var bebeği var.. Kapının önü şart değil bunun için. Belediyelerin 3 kuruşa kiraladıkları yerler var. Sıkacakları silaha. Para vereceklerine ona versinler bi zahmet.Bu millet 1990a kadar salonmu biliyodu?bence sokak dugunleri daha guzel.rahatsizda olmayın 3 saatlik bisey.silah falan varsa polise et sikayet.net