sokakta eğlence yapmak neden yasak değil ?

bu durumdan ben de nefret ediyorum biliyor musunuz?
gidin ötede oynayın. bebeği var yaşlısı var

Hic mi biriniz evlenirken evinden kiz alma yapilmadi ya hu? Onda da sokakta davul zurna halay vs var.
Ben de karsiyim, ben de parasi yoksa dugunsuz evlensin diyorum da, yapiliyor yani boyle seyler.

Batman'da salon düğünü çok nadir sanırım, yaz geldim mi her gün düğün, bir de potpori şeklinde, 8de başlar 11 12 ye kadar aralıksız devam eder, soluksuz, dans müziği yok zaten habire dım tıs

Oğlum korkup korkup geliyo yanımıza

Benimde hoşuma gitmiyor sokak düğünü özellikle de silah sesleri falan ürkütücü geliyor ama salon tutamayacak durumda olan insanlar napsın yani benim de bebeğim var ama 12ye kadar sürmesi önemli değil daha fazlası rahatsız ediyor.

yok ben kordondan bahsetmiyorum, orada herkes kuruyor, mesela sizin mahallenin önüne gelip, açıcam 70liği koyucam Müslüm Gürses'i sabaha kadar alem yapıcam
düğünü olanlar sabaha kadar müslüm dinleyip 70 likmi açıyorlar bırakın Allasen.nerden alıp nereye getiriyorsun :)

düğünü olanlar sabaha kadar müslüm dinleyip 70 likmi açıyorlar bırakın Allasen.nerden alıp nereye getiriyorsun :)
ya ne fark eder, benim evimin önünde çalgı çengi kurup içip garip müzikler dinliyorlar mı, evet.
sırf onlarınki düğün diye hoşgörü gösterilmesini manasız buluyorum, madem sokaklar herkesin, biz de isteğimiz apartmanın önünde çalgılı çengili alem yapabiliriz demek ki.
bu arada 70'lik içen de var, votka vişne içen de havaya ateş açan da

Bizim apartmanın arkasında da mahalle var, sezon açıldı sürekli düğün-kına-asker uğurlamaları dinliyoruz.
Düğünlerden nefret etmeme rağmen ben hoşgörü ile karşılamaktan yanayım, parası olan insan zaten sokakta düğün yapmaz.
Devlet olarak bu tarz yerlerde ücretsiz salonlar hizmet verebilir. Bazı yerlerde de mevcut hani düğün-cenaze vs işlemler için ücretsiz kullanılan alanlar.
Ama her yerde yok ne yazık ki.

Sokakta yapılan düğünlere para gidiyor salonla aynı hesaba geliyor birçoğu yemekli zaten.Masa sandalye kiralaniyor. Orkestrası solist.dagitilan yiyecek içecek derken aynı parayi buluyor.

Sokaktaki yapılan düğünden sonra sabah KALKINCA o sokağın hali yada sitede yapılan düğünde o bahçenin halini görünce içim bir tuhaf oluyor çevredeki bırakılan sise.tabak vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…