sokakta eğlence yapmak neden yasak değil ?

Ne guzel bir konu, mesajlar da oyle her ne kadar ajitasyon yapan uyeler de olsa bol bol.
Yaklasik 3 yildir Turkiye de yasiyorum, sokak dugununolan geceler lanet ediyorum buraya geldigim gune.

Herkes yazmis ama paran yoksa yapmayacaksin o dugunu, kafami sisirmeyeceksin.. Yok her kizin hayaliymis, icinde kalirmismis.. Ben sadece nikah yaptim cunku hic te oyle "her genc kiz" gibi dugun, gelinlik, gorumcelerimle karsilikli gobek etma hayallerim yoktu. Hic te icimde falan kalmadi yani, onemli olan sevdigim kisiyle birlikte olmak benim icin.

Cenazem, bebegim olmasina gerek yok bos bos evde otursam bile mecbur degilim o halaylari, zilgitlari duymaya. Cumartrsi gunu apartmanin onunde basladi dugun, sevgili komsumuzun kinasiymis. Esime polisi mi arasak diyoum, aramiyor biliyor cunku bisey olmayacak. Biz de atladik arabaya, gezdik dolastik deniz kenarinda bir guzel evde sinir olmamak icin..

geçen bir arkadaş yazmıştı da yok artık o kadar da yapmazlar demiştim

gerçekten doğumgünü kutluyorlar solakta değil kendi alanlarında fakat bangır bangır müzik

Suan mahallede disco var,evde birbirimizin konustuklarını duyamıyoruz ve ben çocuk uyutmaya çalışıyorum..
O evlenıyor dıye ben nıye evde bu saate kadar çocuk uyutmaya çalışıyorum ki..

Ay valla sınırden kafayı yicem suan!
Ritm duygusu da yok bi r&b çalıyor,bi al kızını vur duvara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…