sokakta eğlence yapmak neden yasak değil ?

hepiniz evli barklı çoluklu çocuklu kadınlarsınız sizin öyle yada böyle düğünüz olmuş...yapamadık deiklerinizi çocuklarınıza saklayın ama ondan önce

benimkisini yapalım şöyle vur patlasın çal oynasın ohhhhhhhh yandan

salla saall titrettttttttttttttttttttttt :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

aynen.. benim de hayalim The Plaza Hotel'de üzerime cuk diye oturan Vera Wang'im ile salınmaktı.. ne yapalım şimdi, bu benim hayalim diye sabah akşam müzik aletleriyle mahalleye konser verip para mı toplayalım.. :KK53:

dur ya aslında fena fikir değilmiş Time :KK70:
Bana da fikir verdi bu, ben de konser verebilirim; kitap aşkına sus diye para verirler :KK53: Bazen evde söylüyorum, eşim köpek yavrusu gibi bakıyor "hepsini söyliycen mi" diye soruyor sıpa. Toplumumuz sanattan hiç anlamıyor :63:.

İzmirdeymissin, sokak arasında cilingir sofrana katılabilirim ama bir sartla!

Acılısı ciguliyle kapanısı ajdarla yapıcaz..rakıyla daha fazla uyum saglayacagını dusunuyorum..

Ayrıca donsuz gezme fikrini de sevdim.. eslik etmek isterim..sokak dugunu oldugunda bi haber cak, en ön sandalyede donsuz oturup ritm tutalım.
temem, haber ederim sana :) beraber çıkarırız donları :KK53:
vay arkadaş ne sokak düğünüymüş gitti.
3 saatlik bir şey de Cuma akşamından bir başlıyorlar Pazar 12'ye kadar.
bizimki de gaz tenekesi değil, kafa.
5 aydanX haftada 3 günX günde 3 saat= denklemi siz hesaplayacaksınız.
hasta mı var, yaşlı mı var, cenaze mi var, safi rahatsız olan mı var? gidin belediye parkında mı düğün kuracaksınız, kır düğünü mü yapacaksınız orman düğünü mü yapacaksınız, yapın.
kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok.

Bu millet 1990a kadar salonmu biliyodu?bence sokak dugunleri daha guzel.rahatsizda olmayın 3 saatlik bisey.silah falan varsa polise et sikayet.net
Akşam 7'den gece 12'ye kadar olan bir düğünün nesi 3 saatlik? Matematik hesabında yanlışın var.

Bu millet 1990a kadar salonmu biliyodu?bence sokak dugunleri daha guzel.rahatsizda olmayın 3 saatlik bisey.silah falan varsa polise et sikayet.net
Tamam..

Otoparkta, bos bir arazide ya da futbol sahasında falan yapabilirsibiz o halde..

Artık evimin altında yapılan her dugunu sikayet ediyorum..yasak cunku..

Nasıl bir dusuncesizlik, nasıl bir rahatlıksa hala savunuluyor bu gurultu kirliligi..pes.

temem, haber ederim sana :) beraber çıkarırız donları :KK53:
vay arkadaş ne sokak düğünüymüş gitti.
3 saatlik bir şey de Cuma akşamından bir başlıyorlar Pazar 12'ye kadar.
bizimki de gaz tenekesi değil, kafa.
5 aydanX haftada 3 günX günde 3 saat= denklemi siz hesaplayacaksınız.
hasta mı var, yaşlı mı var, cenaze mi var, safi rahatsız olan mı var? gidin belediye parkında mı düğün kuracaksınız, kır düğünü mü yapacaksınız orman düğünü mü yapacaksınız, yapın.
kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok.

Tamam bekliyorum..hazır donları cıkarmısken ordan fuar onundeki havuza gidip serinleriz :KK70:

Belediye mi, polis mi her ne haltsa kim izin veriyor asıl sorun bu. Çünkü izin verildiği sürece halk yapmaya devam edecek. En baştaki kurumun bunu engellemesi lazım. O izni verirken sokakta oturan insanlara kimse sormuyor yani şu tarihte sokak arasında düğün yapılsın mı diye. Vatandaş işin kolayına kaçmaya her zaman meraklıdır, vatandaşın kendisi "ay sokakta yapmayayım düğünü, düğün salonu tutayım" diye düşünmez yani. İzin verenler bunu ya temelli kaldıracak ya da saat kısıtlaması getirecek. Gece 11-12'ye kadar devam etmesi çok yanlış.

Bir tanesi de şuan burda başladı,yapanlarında haberi olsun daha ilk günden aldığınız bedduanın haddi hesabı yok:confused:

Saat 11 i 1 geçe arıyoruz valla polisi gelip dağıtıyor düğününüzü,bizde rahatlıyoruz,kafa dinliyoruz.O 'kipi gibi iznimiz vir' kafasıda işte polis gelene kadar sürüyor.Köy geleneklerinizi şehire uyarlamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz acaba? Ekonomik yetersizlikse neden, sadece nikah yapsanız ölmezseniz yani 6 saat düğün yapıp millete kendinizi sövdürmeyi tercih ediyorsunuz.

Bide gelip ama en mutlu günüm diyosunuz bizene? bana mı mutlu oluyosun kendine oluyosun ? Git ötede yap banane en mutlu gününmüş de şuymuş buymuş,uzakta mutlu ol benimde kafamı şişirme o kadar boş alan var gelmiş evlerin önündeki boşlukta yapıyor düğününü.Allahım sabır ver ya şu insanlara da biraz uygarlık doldum taştım bu sokak düğün konusunda:KK34:

yarın lösemili çocuklara dersim var ,gönüllülük esasına dayanan bir olay yani,bu gün de vardı ,o servisin yoğun ilaç kokusu mahvetti,kafamı kaldıramıyorum ama çocuklara anlatacağım tarama testlerini hazırlamalıyım ,kafam kazan gibi ,fakat evimin önünde bu ayı oğlu ayılar sanki odamın içerisindeymişçesine bir ses düzeneğiyle saçma sapan müziklerle sözde düğün yapıyorlar..eğer ben bu kafamla o masumların isteklerini tam olarak yerine getiremezsem allah da sizin yüzünüzü güldürmesin ,elim ayağım titriyor sinirden ,aldığınız bedduanın haddi hesabı yok ,yol yordam bilmez dağ kaçkınları

düğünü olanlar sabaha kadar müslüm dinleyip 70 likmi açıyorlar bırakın Allasen.nerden alıp nereye getiriyorsun :)
ya ne yapıyorlar ? gayette saçma sapan müzikler eşliğinde sünnet çocuğunun dayısı kafasının üstüne rakı bardağı ile ayyaş ayyaş son ses müzik sistemi ile göbek atıyor şu anda kapımın önünde..,düğün resmen odamın içinde arkadaşım ,savunmayın artık bu saygısızlığı ,göz var nizam var

Şu an burada da var ama bu akşam çok mutlu olduğum için takmıyorum, gerçi bu iki sokak arkamızda sanırım, eh evin önündeki sokakta olmasından iyidir en azından bas sesleri evi titretmiyor. Ama bu nasıl bişey ben anlamıyorum, adamlar Hande Yener'le başlayıp Ankara'nın Bağlarıyla devam ediyorlar falan, nasıl bir müzik zevkleri var ben anlamış değilim.

ya ne yapıyorlar ? gayette saçma sapan müzikler eşliğinde sünnet çocuğunun dayısı kafasının üstüne rakı bardağı ile ayyaş ayyaş son ses müzik sistemi ile göbek atıyor şu anda kapımın önünde..,düğün resmen odamın içinde arkadaşım ,savunmayın artık bu saygısızlığı ,göz var nizam var
Göz var, nizam var, kulak var, kafa var...

Şu an burada da var ama bu akşam çok mutlu olduğum için takmıyorum, gerçi bu iki sokak arkamızda sanırım, eh evin önündeki sokakta olmasından iyidir en azından bas sesleri evi titretmiyor. Ama bu nasıl bişey ben anlamıyorum, adamlar Hande Yener'le başlayıp Ankara'nın Bağlarıyla devam ediyorlar falan, nasıl bir müzik zevkleri var ben anlamış değilim.

aynen bu civarda da var ama ses çok gelmiyor ya da ben artık alıştım arkadan default olarak sürekli düğün varmış gibi yasamaya

Göz var, nizam var, kulak var, kafa var...
benim çocuklarım zaten ayda en fazla 1 hafta ders yapabilecek güce kavuşuyorlar hem zihnen hem bedenen,bu kendini bilmez bencil tayfa eğlenecek diye ben sakinleşmeyi bekliyorum ..şu an kapımın önünde lorke lorke ile sirtaki yapabilme yeteneğine sahip göbekli bi emmi var ..belki de ben abarttım ,ulan ağzı yanmıştı çocuğun kemoterapi eşliğinde,kötüyüm ulan düğününüz batsın kuduruk herifler

Sokak düğünleri hakikaten gerçek bir işkence.
Uzun zaman ceremesini ben de çekmiştim.
Şükür, artık sessiz sakin yaşamaya devam ediyoruz :)

Bugün bizim burada da 3 düğün var.bitirdiler şimdi 3 düğünün müzik sesi hava fisekler .kafa kalmadı artık.

aynen bu civarda da var ama ses çok gelmiyor ya da ben artık alıştım arkadan default olarak sürekli düğün varmış gibi yasamaya
Ben de alıştım galiba, bu sene biraz daha az geçen yıllara göre. Direkt olarak kapımın önünde (aslında mantıken kapı önümde olması imkansız çünkü kapımın önü cadde, bana en yakın ara sokaklarda yapılan düğünler diyeyim) olmadığı sürece artık fazla umursamıyorum, en azından oturduğum binanın temeli o baslarla inlemiyor. Ne yapayım, vatandaş da rahatsız ama izin verildiği sürece bişey yapamıyorsun, benim çevremde oturan evdekilere tek tek sorsam eminim sokak düğünü onlar da istemezler.

benim çocuklarım zaten ayda en fazla 1 hafta ders yapabilecek güce kavuşuyorlar hem zihnen hem bedenen,bu kendini bilmez bencil tayfa eğlenecek diye ben sakinleşmeyi bekliyorum ..şu an kapımın önünde lorke lorke ile sirtaki yapabilme yeteneğine sahip göbekli bi emmi var ..belki de ben abarttım ,ulan ağzı yanmıştı çocuğun kemoterapi eşliğinde,kötüyüm ulan düğününüz batsın kuduruk herifler
Rezillikten başka bişey değil, bir de demiyorlar mı yok işte tahammül edin, katlanın bilmem ne diye, uyuz oluyorum. Hiç umrumda değil valla, sokakta böyle düğün yapanlara sövüyorum ve kesinlikle mutluluk dilemiyorum.

Bugün bizim burada da 3 düğün var.bitirdiler şimdi 3 düğünün müzik sesi hava fisekler .kafa kalmadı artık.
Bizim burada da silah attılar az önce ama benden iki sokak falan ötedeler, daha önce polis geldiğini görmüştüm ama polisin de bi etkisi yok yani silah mı atılıyor, afedersin milletin beyni mi beceriliyor, hiç yani. 23'te bitmeyen ve silah atılan birkaç düğün için daha önce geldiler, şikayet edildi herhalde ama polis gittikten sonra aynen devam ettiler. Ben artık cidden hiç acımıyorum, umarım o attıkları silah o düğünde salak salak eğlenenlerden birine denk gelir, ne diyeyim.

X