- 10 Eylül 2011
- 5.610
- 22.480
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
"ımı ınlırdı ınsan" diye feveran edenler gelmeden yazayım.. her önüne gelen adetini büyük şehre taşıyınca bu sonuç kaçınılmaz oluyor.. sen de benim düşündüğüm gibi yap, geline yaklaşıp "inşallah önümüzdeki 25 sene k.validenle yaşarsın" deanında sonuç alırsın
polisi arayıp şikayetçi olsan?
izin varsa bişe yapamıyorlar yasal bir durum malesef
İzin var evet maalesef ama silaha yok.. Kurusıkı mı ki ? Onlar da yasak değil mi acaba ?
izin mi?sokak düğünü için izin alındıgını pek sanmıyorum.hadi alınmış diyelim ama "silahlar patlıyor" diyorsun bu çok sıkıntılı bir durum.kesinlikle yasak zaten düğünde ateş açmak.her an çoluk cocuga,bir bebege falan gelebilir.bu sebeple bence polisi aramalısın kesinlikle
"ımı ınlırdı ınsan" diye feveran edenler gelmeden yazayım.. her önüne gelen adetini büyük şehre taşıyınca bu sonuç kaçınılmaz oluyor.. sen de benim düşündüğüm gibi yap, geline yaklaşıp "inşallah önümüzdeki 25 sene k.validenle yaşarsın" deanında sonuç alırsın
Ülkenin gelişmişlik düzeyini gözler önüne seren bir durum bu. İzin verilmemesi lazım. Bu sebepten dolayı ben yazın ramazan ayını çok seviyorum çünkü düğün yapmıyorlar. İki sebebi var: Ya cimri, salona para vermek istemiyorlar ya da salon tutacak paraları yok ki bunların çoğunun evlenme amacı sevişmeyi legal kılmaktır, ne yazık ki nikahın düğünle alakası yoktur, git bi nikah kıy yeter kafasında değiller. Sokak düğünleri bu ülkenin kanayan bir yarası. O silahları da kendi kafalarına sıksalar keşke.
Yarama parmak bastiniz
Hic mi dusunmez insan, bebek var, yaşlı var, hasta var, ders çalışan var, sabahin köründe işe giden var...
Bi salon tutacak paraniz yoksa nikahla evlenin kardesim, ne hakkiniz var haftanin en az 3 gunu gece 12 ye kadar butun mahalleyi uykusuz birakmaya
Sanki dugunsuz evlenilmez diye bir kanun var
Bu beleşçilikle nasıl çoluk çocuk yetiştirip aile kuracaklar o da merak konusu.kendilerinin rahatsız olamaması da ilginç .... Gördüğüm kadarıyla beleşe getirme eğilimi çok fazla