- 13 Nisan 2017
- 2.539
- 4.025
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
Simdi derdiniz bu mu oldu? E biz o kadar yazmistik? Ilginc. Sizin yanlis kelimenize takildiklarinda odaklanma sorunu demissiniz. Oldu mu simdi bu? Konu disina cikmadiniz mi kendiniz simdi? Ama hep kendimizi aklayacak,gerekceler vardir degil mi? Baskasi yapinca yanlis, biz yapinca "yaptim ama niye yaptim bir sor" :/Kusura bakmayın da ben banlandigim zaman böyle uyarı yapmıyorsunuz çat diye 5 gün 10 gun 15 gun banliyorsunuz neden ?
"Türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde" :))) istersen yurtdışında en iyi okullarda oku benim için bi cacık değilsin.Siz böyle düşünüyorsunuz ya hakkımda, çok üzüldüm hahah Canım Türkiye'nin en iyi üniversitelerinden birinde çift anadal yapıyorum, anadalımda okul üçüncüsüyüm. Aynen odaklanma sorunum var, ilaç kullanıyorum.
Ve evet bu cehennem sıcağında gidip malak gibi güneş altında yatacağıma burda sizin gibilerin yazdıklarına okuyup gülüyorum, arada kitabımı okuyorum filmimi izliyorum.
Evet evet saldırıyorum
Cahil seni
Konunun dışında yorum gelirse bende ona göre cevap veririm.Simdi derdiniz bu mu oldu? E biz o kadar yazmistik? Ilginc. Sizin yanlis kelimenize takildiklarinda odaklanma sorunu demissiniz. Oldu mu simdi bu? Konu disina cikmadiniz mi kendiniz simdi? Ama hep kendimizi aklayacak,gerekceler vardir degil mi? Baskasi yapinca yanlis, biz yapinca "yaptim ama niye yaptim bir sor" :/
Kusura bakmayın da ben banlandigim zaman böyle uyarı yapmıyorsunuz çat diye 5 gün 10 gun 15 gun banliyorsunuz neden ?
Bu seferde ben yokum diye çağırıyorsun olmasınBu olaydan şu anlaşılmış oldu. Kardeşini özleyen görümceler ,kardeşi tek iken evine çağırsın. Bazıları hassas işte. Konu sahibi sen de kardeşini ozleyince evine çağır. Umursamayanlar var ama Kk olarak haksız bulundun üzgünüm
+1500Millete burada ana avrat küfür ettiğiniz için olabilir mi acaba ? Saygı saygı diye yediniz kendinizi, peki siz ne kadar saygılısınız insanlara karşı ?
Üslubunuzu çok iyi bildiğim için küfür ettiğiniz konudan, gerçekten bu kadar saygılı ve sabırlı bir mesaj attığınıza dahi inanamıyorum gelininize.
Zira sizin düşüncenize karşıt olanlara ne üslupla karşılık verdiğinizi gördük çok şükür.
Gelinin üslubu hiç bozmasın, şok etmesin sizi, yabancı olduğunuz bir tarz değil sonuçta.
Ona da bişey demez artık ya. Dememeli yani :)))Bu seferde ben yokum diye çağırıyorsun olmasın
İsterseniz yazmayalım sebebini. Özür dilemiştiniz olay kapanmıştı hatırlarsanız. Kaldı ki banlı kalma sürelerinizi ceza sistemi belirliyor biz değil.Kusura bakmayın da ben banlandigim zaman böyle uyarı yapmıyorsunuz çat diye 5 gün 10 gun 15 gun banliyorsunuz neden ?
Buna ben de katiliyorum. Yeri gelmisken aciklar misiniz bazi konularda geyik donuyor sayfalarca geyikten kimse banlanmasin diye konuyu baska bolume tasiyorsunuz ama ben tek mesajimda direkt geyikten banlanmis oldum. Bazen en ufak zit fikirli sey yazilsa banlaniyoruz ama bazen de burada oldugu gibi onceden uyari veriyorsunuz banlamiyorsunuz. Bu farkliligin sebebi nedir?Mune
Gelinin bu kadar tepki vermesini anlamamıştım. Eh ona da böyle davranıyorsa evinde istememesi ve iş çevirdiğini düşünmesi normal yani+1500
Onca hakaretten sonra hadi geri geldi, burda kendini bambaşka anlatması bi hayli gülünç.
Hala gebermedim ya , tüh
İsterseniz yazmayalım sebebini. Özür dilemiştiniz olay kapanmıştı hatırlarsanız. Kaldı ki banlı kalma sürelerinizi ceza sistemi belirliyor biz değil.
Konu içeriği bdvlik değilse taşınır, BDV dışındaki bölümlerde de konu dışı uyarılarında biraz daha esnek davranılır, dert yazan birinin konusunda konu dışı yazmak başkadır, sevgilime ne hediye alayım içeriğiyle açılmış konuya konu dışı yazmak başkadır.
Kadın x bir topikte ortak hesaptan bahsediyor içerik dert amaçlı, siz bir değil birkaç konu dışı mesaj yazıyorsunuz, mesela" Zaadet Züleyman nispetzevenoğulları" diye başlayan bir mesajınız var, konu dertse geyik yapılması hoş olmaz.
Aksine onun hangi konusunda kötü içerik yapıldıysa bakıldı.lou salome adli uyenin konusu size gore dert degildi demek ki orada yapilan sayfalarca geyik gormezden gelinip baska bolume tasindi. Ben cevabimi gayet iyi aldim. Iyi gunler.
Mune abla bende bulmuşken sorayım bu polemikten atılma ne güzel 1 gündü başta şimdi neden 5 gün olduİsterseniz yazmayalım sebebini. Özür dilemiştiniz olay kapanmıştı hatırlarsanız. Kaldı ki banlı kalma sürelerinizi ceza sistemi belirliyor biz değil.
Mune abla bende bulmuşken sorayım bu polemikten atılma ne güzel 1 gündü başta şimdi neden 5 gün oldu
Aynen öyle.Abimin evine tabiki gidecegim diyenler bana cok terbiyesiz geliyor.
Hadi gunuburlik git tabiki. Ama yatili gidemezsin abinin evi bile olsa tek abinin evi degil. Bizim milletimizin de aile uyelerinin evlerini, mallarini hoyratca sahiplenme duygusunu hic anlayamayacagim. Abinin eviyse abinin evi. Senin degil. Tek abinin evi de degil.
Bu mahremiyete özel alana saygisizlik resmen. Birde ev islerini tek kadin yapiyormus kendimizi kucultuyormus musuz kezbancaymis bilmem neler deniliyorkezbanlik ve geri kafalilik bana gore abisinin evini kendi eviymis gibi sahiplenenen insanlarin kafa yapisindadir.
Hotele gitmiyorsunuz sonucta. Yazlik da degil orasi tek lazimlik esyalar olsun. Ki yazlik satin alanlari bile rahat birakmiyorsunuz milletce birbirinin malina mulkune oturmakta ustunuze yok.
İstedigin gibi gidemezsin abinin evine istedigin kadar da kalamazsin kafana gore bukadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?