Şok oldum üzgünüm..

En iyisi kimsenin evine gitmeyin arkadaşlar oturun oturduğunuz yerde. Hele çat kapı gitmek mi mazaallah. Abinizin olduğu şehirde falan da işiniz olur kalacak yer bulamazsanız falan da çat kapı gitmek şöyle dursun, sakın abinizi bile arayıp bu gece sizde kalabilir mıyız falan asla yengeniz evde yokken demeyin. Varken bile yengenizi arayıp izin alin. Sakin ha izin almamazlik yapmayın. İnsan abisinin evinde kalmak için bile haber vermeli izin almali. Yoksa mazaallah yuva yıkan falan olursunuz. En iyisi siz sokakta falan kalın daha iyi. Benim de yazılanlardan çıkardığım budur .

Hayır evli değilim, ama insanım.
Evli olup birey olmuyorsaniz size diyecek bir lafım yok, çünkü birey olmanın anlamını anlamamışsınız. Olayı da captirmayin, açıkça yazdım kardeşini diye. Herkesi değil. Hem merak etmeyin 'birey' olmuşsa bana haber verir durumu.

Gelin haklı. Sen de iyi niyetinden ötürü suçlu sayılamazsın. Ancak düşüncesizsin. Bu olaydan kendine ders çıkar. Kimsenin evine abin dahi olsa hanımının rızası olmadan gidilmez. Ha acil durum olur mecburiyetler falan anlaşılır bir durum. Sizin ki keyfi hem de çocukla. Bazı üyeler orası abisininde evi falan diye çıkışmış ancak yanlışlık var burada da. Erkekler kadınlar kadar ev mahrem olgusunu benimsemiyorlar. Kadınlar çalışsa da çalışmasa da evi yuva yapan olduğundan farklı oluyor haliyle. Eşinde kendince haklı. Senin istenmediğini düşünmüş. Ama bir daha gitmemek falan büyük laflar. Sen bence hatalı olduğunuzu ona güzel dille anlat tabi önce bunu farketmen gerek. Daha fazla canını sıkma hayat böyle böyle öğretiyor insana

Aaa olur mu eve giren cikan saat saat rapor verilecek ciftler tarafindan birbirine.. eminim buradaki arkadaslar eslerinden izin almadan ve esleri evde yokken kardeslerini falan hic agirlamazlar, oyle de saygililar..

E onlar da aynı evde kaldı ve herkes halinden memnun gozukuyodu

Aynen eş
haber vermezse sizde konu açmayın sonra

Aaa olur mu eve giren cikan saat saat rapor verilecek ciftler tarafindan birbirine.. eminim buradaki arkadaslar eslerinden izin almadan ve esleri evde yokken kardeslerini falan hic agirlamazlar, oyle de saygililar..
Herkes mükemmel zaten, ağzım açık hayranlıkla bakıyorum. Akşama ablamlar gelecek eniştem aramadı müsait misiniz diye, dur ablama sitem Edip geliyorum

O
O o evin gelişiyle sen de kızısın ondan mı izin isteyeceksin abine gitmek abini görmek için benm başıma böyle bişey gelse çok sevinirdim eşim orada tek kalmaz kardeşi olur yanın da diye eğer görümce mi çok seviyorsam da biraz üzülürüm keşke bnde olsaydım onu görseydim diye hepsi bu. Yengen çok yanlış konuşmuş çok düşüncesizlik etmiş hiç mi yuzyuze bakmicaksinz. Bırak o onun ayıbı takma Kafana

Sizin kotu niyetiniz yokmus.
Ama kizda kendince hakli bence.
Keske gidisatlardan onunda haberi olsaydi ' abime erkek erkege zaman gecirin dedim, abim ve esim sende gel diyorlar, nasil yapsakki?" Diye mesaj atsaydin. Ogrenmis olurdu.
Ama olaylari dolu tarafindan dusun.
Gelininiz sizi agirlamak istemis cok ama cok.

Gelin gereksiz kastırmış. Kardeşini eve davet ederken yazili izin mi alacak adam. Illaki söylemistir ona da kardesimi çagırdım diye, gelinin de eline koz gecmis yok sosyal medyadan duydum falan, sana karşı dolmuş belli buna patlamış. Senin yazdığin seyden nasıl anlamıs onlara gidecegini, son bilmem kaç gün lafını nasıl buna yormuş hayret.

Valla eşini bırakıp 20 gün giden insan, eşinin de istedigini yapmasına karışmasin bi zahmet.

Evliyiz diye de kendi kararımız, misafirimiz, vaktimiz olmayacak mı Allah aşkına? Kardesimi eve davet ederken izin almam, davet eder sonra eşime bilgi veririm. Aynısını esimde bu sekilde yapar. Kardeş bu dıs kapının mandalı degil. Hele ki abinin yerinde olsam ve esimin kardesime boyle mesaj attıgını duysam ağzının payını verirdim bi güzel. Çok evim evim diyosan kır dizini otur o zaman, kirmıyosan da benim misafirime karısma diye.

Sinirden ağlamış 3,4 gün önce ve abim E sinyali vermiş ben lafimi esirgemem diye ama abim ne yazdığını bilmiyor. Aşırı hassas bu konuda hep beraber öğrenmiş olduk o istiyor ki missfir ben varken gelsin en güzel şekilde agirlayayim bende neden bilmiyorum hiç takilmam böyle şeylere. Hereke farkli iste

Evli değilseniz size ne desem de boş,bekara koca boşamak malum kolay geliyor,şuan sizede kolay herşey,gerçi sizde demişsiniz zaten "birey olmazsa istemem öyle kocayı diye"oyüzden evlenince de kolay gelir size :) Ayrıca sizin kastettiğiniz"birey olmanın anlamını " ben anlayamam haklısınız.Çok şükür bende insanım :) sizin gibi..

Hâlâ ne demek istediğimi anlamamışsınız çok çok yazık. Birey olmayı öğrenin, toplumda bir yeriniz olsun, x'in karısı demesinler ..

Yanlis anlasilma yasanmis. Uzmeyin kendinizi. Emin olun " esimin kardesi linamm misafirlige geliyor, hic agirlayamam pfff" dese dahada kirilicaktiniz. Hemde ömrunuz boyu. Tartisma guzel olmamis ama dedigim gibi onun niyetide iyi. Sizi agirlamak istemis.
Burda kkda " esimin ailesiyle kaynasmak istiyorum ama hic ziyaretimize gelmiyorlar" diye konu acan guzel yurekli gelinler gelsin akliniza.
Kiz " benim gitmemi kollamislar, o kdrmi tiksinc bi gelinim ben, neden sevmiyorlar beni ben kaynasmak isterken" diye kisisel algilamistir.
Aglayada bilir. Yeni evli daha, daha cok toy.
Sen gorumce olrak aciklamani tekrarla yeri geldiginde sabirla. Hepimiz yeni gelin olduk. Adapte olmak oyle zorki yeni hayata. Cok alingan olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…