- 9 Eylül 2013
- 11.949
- 27.410
- 798
- Konu Sahibi NightStalker
-
Misafir ağırlamayi sadece kadin yapiyor ev temizliğini sadece kadin yapiyorsa baska zamanda esim hic yardimci olmuyor misafir geldiginde bir tabak kaldirmiyor demesinlerYa bu gelini savunan kadınlara tüm ev işleri müstehak, bir daha bence ev işlerine kocam yardım etmiyor bıdı bıdısı yapmaya hakları da yok. Madem ev sadece onların, yapsınlar tüm ev işlerini de. Bu nedir ya, sadece görümce düşmanlığından yazıyorlar burda, mantıklı tek yorum göremedim.
Peki evli olmak bu mudur?
Erkeği siliklestirmek, yok saymak? Ben bir tek habersiz gelen misafirden hiç ama hiç hazetmem.
Ben böyle buyumedigim için sanırım bana normal geliyor. Rahmetli babamı arardı halam gelecekleri zaman, babamda anneme sorardı.
Hâlâ kızın yazdığı son sözde takılı kaldım , abin artık evli onu değil beni araman gerekirdi evli olmak budurHanımlar olarak çok benciliz , bu konuda hele emin oldum. Benim kardeşim de gelirken beni arayacak onun kardeşi de çünkü evin hanımı benim, ben ben ben. Kocam da esekci başı
Benim bileceğim birşey o kendimi iyi hissediyorum yazıyorum istanbul da arkadaslarimds var onlarla da görüşüyorum haberleri oluyor. Öyle ışte.
:))) biz antlayadayiz onlar istanbulda topu topu 3 kerd gittim istanbula ve gorustuk gorustugumuz aamanlarda da niye evime gelmedin diye tavir aldı ilk gidişimde. 1 gun kaldım da neden 2 3 gun kalmadım. Olay buydu.Ben gorumcenin samimiyetine inandim hep onu destekler yorum yaptim ama kafama bisey takildi aralikta evlendi abim demissin daha bir yil olmamis biraz rahat biraksaydiniz duzenini kursaydi gelin. Belkide bukadar icli disli olmak hosuna gitmemistir
İşte biraz da samimiyetle ilgili bunlar, yıllar içinde oturmuş bi ilişkileri olsa abisini de arar gider o zaman böyle kasılmaz zaten, fakat şu anda bi ilişki inşa etme aşamasındalar böyle düşüncesizliklerin sonucu kötü oluyor görüldüğü üzere.Ben hâla gereksiz buluyorum
Eşi söylemeli bunu, gelecek misafirin evde olmayan kişiyi araması anlamsız.
Beni arasalar ne alaka derim ben.
Eskiden gelinler görünceye yaratabilmek için ugrasirlardi. Şimdide görümceler gelinle iyi olmak için takla atiyorlar. Sen haklisin. Ben abime yazdım az önce haftaya sizdeyim diye. Oda eşine söylesin bana ne. Ben gelmeden bir gün önce yengemi ararim birsey istiyormusun diye bukadar. Bende küs olduklarını biliyorum bu arada. Abim ya kardeşimle ya benimle dertleşir bu da normalYa ben anlamadım alttan alan ben sürekli yazan ben iyi olmaya çalışan ben derdine koşmaya çalışan ben plani yapan iki adam hatalı olan yineben bu ne saçmalık
Abinize her zaman gidemediğiniz için , gideceğiniz zaman gelininde evde olmasına dikkat etmeniz daha hoş olurdu.Yukarida da yazdım,böyle sanki " sen ćok önemli değilsin,zaten ben bu eve abim için geliyorum " gibi olmus.Gelin kırılmış .Gelin ve olsaydı emin olun ona sorardım ama bizi davet eden abim onun eşine söylemesi gerekirdi o da tahmin edememiş bu kadar tepki vereceğini
Misafir ağırlamayi sadece kadin yapiyor ev temizliğini sadece kadin yapiyorsa baska zamanda esim hic yardimci olmuyor misafir geldiginde bir tabak kaldirmiyor demesinler
Ne de olsa misafirden sorumlu devlet bakani evin hanimiymis
Ben habersiz gelen misafire kızarım benim oğlumun evi deyip damlayan kaynana modeline kızarım ama kirk yilda bir gelecek olan gorumcesine bu tavri anlamam üstelik esinin geleceğini de biliyormuş sadece konu sahibi eklenmiş
Merak ediyorum gelen gelinin abisi olsaydi ve yenge son dakika geleyim deseydi bu tepki ona verilir böyle dürüstlükle (!) konusulur muydu
Görümce nefretiyle objektiflik kaybediliyor
Esekci başı olmak istemiyorlarsa temizlikte tam gaz hüner gostersinler.
Yatak yorgan yıkayıp hazirlamaktan cam silmeye, buzluğu doldurmaktan banyo tuvalet parlatmaya kadar yapsınlar.
Kaç Türk erkeği yapıyor bunları acaba?
Yapmalı kısmını geçelim efendim keşke yapsalar hangi kadın ay yok ben istemem der?
Bir süpürge açsa seviniyoruz :)
Benim eşim süpürüyor diye ne kadar sanslisin diyen kadın dolu etrafim durum o kadar vahim :)
Valla ben bayılırım o zaman misafir falan düşünmem kendi istediğini alsın agirlasin tertemiz bıraksın sonra evi.
Hiç sormam bile.
Abim hemen hemen bi çoğunu yapıyor zaten ben bir şeyine dokunmazdim abim de dokundurmaz kendi yapardı ama hayırlısı artık napaljm
Evlimisiniz ? Vallahi evliyseniz kocanız çoookk şanslı sizin gibi biriyle evli olduğu için,siz ailenize gidin eşiniz evde herkesi ağırlasın nasılsa bireymiş..Benim abim yok, ama ilk mesajimdir bu konuda, ben yokken evde eşim kız kardeşini misafir edemeyecekse istemem o kocayı, birey olmayı başaramamış.
Ama daha 2 2.5 hafta önce 8 gün boyunca beraberdik ve o yazliga gitti abim de tek kaldi baştan eşimi gomdericektim baya düşündü hatta zorladim sonra sende gel diye tutturdu böyle istdAbinize her zaman gidemediğiniz için , gideceğiniz zaman gelininde evde olmasına dikkat etmeniz daha hoş olurdu.Yukarida da yazdım,böyle sanki " sen ćok önemli değilsin,zaten ben bu eve abim için geliyorum " gibi olmus.Gelin kırılmış .
Babamda yapardı, enistelerimde yapıyor... Her kadın da çok titiz değil, çoğu da eve yardımcı alıyor. Örnek benim büyük ablam.Esekci başı olmak istemiyorlarsa temizlikte tam gaz hüner gostersinler.
Yatak yorgan yıkayıp hazirlamaktan cam silmeye, buzluğu doldurmaktan banyo tuvalet parlatmaya kadar yapsınlar.
Kaç Türk erkeği yapıyor bunları acaba?
Yapmalı kısmını geçelim efendim keşke yapsalar hangi kadın ay yok ben istemem der?
Bir süpürge açsa seviniyoruz :)
Benim eşim süpürüyor diye ne kadar sanslisin diyen kadın dolu etrafim durum o kadar vahim :)
Valla ben bayılırım o zaman misafir falan düşünmem kendi istediğini alsın agirlasin tertemiz bıraksın sonra evi.
Hiç sormam bile.
Ben de onu diyorum çiftler birbirine sorar, müsait miyiz diye. Ben ev işi yapıyorum, evin hanımıyım ben ben ben demenin alemi yok. Diyorlarsa da bir zahmet eşlerinden ev işi konusunda bundan sonra yardım beklemesinler, her işi kendileri yapsınlar. Konuda karısını adam yerine koymayan biri var, millet görümceye takmış.Evin hanımı iş yapmayla olunmuyor canım , kocandan gördüğün saygı ve sevgiyle evin hanımı oluyorsun. Evde eşim benden fazla iş yapar ama misafir geleceği zaman pasta böreği ben hazırlayacağım için o gün için müsaitmiyim bunları hazırlayabilmek için bana sorar tabiki.eşim evdeyken bende kendi annemi ve krdeşimi bile arasa bakarım ona istiyormu belki adam kendini iyi hissetmiyor yatacak.ama ben evde yoksam tabiki gelebilir ailesi onunda evi çünkü.
Babamda yapardı, enistelerimde yapıyor... Her kadın da çok titiz değil, çoğu da eve yardımcı alıyor. Örnek benim büyük ablam.
Bu düşünce tarzınızı beğenmedim. Temizliği falan kadın yapıyor ev kadının. O zaman ev hanımı eşinin parasına karışmasın o çalışıyor. Sana para yok ev senin para benim
8 gün gelinde degil babaannede kalmissiniz ama.Ama daha 2 2.5 hafta önce 8 gün boyunca beraberdik ve o yazliga gitti abim de tek kaldi baştan eşimi gomdericektim baya düşündü hatta zorladim sonra sende gel diye tutturdu böyle istd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?