Şok oldum üzgünüm..

Gelinin derdi " ben evde yokken kimse gelmesin " değil anladığım kadarıyla.Gelin "11 ay evdeydim gelmezsin" demiş.Boyle sanki onun gitmesi fırsat bilinmiş gibi bir durum çıkmış ... Aynı şehirde olup sürekli gorusuyor olsaniz, onun olmaması çok onemli olmazdı...Ama yıl icinde gitmediginiz icin ,gideceğiniz zaman onunda evde olduğu bir zamanı ayarlamaliydiniz...Böylece ona da ailenin bir parçası olduğunu ve sevildiğini hissettirirdiniz...Böyle "sen önemli değilsin ,olsanda olur olmasan da,buraya sadece abim için geliyorum " mesajı vermissiniz,olmamış,hiç olmamış.
Ayrica esinize söyleyip niye olayı buyutuyorsunuz ? İkiniz arasında kalacak ve zamanla unutulacak bir durumu eşinizi,abinizi de dahil ederek yıllarca unutulmayacak bir sorun haline donusturmussunuz.

Kendi kardeşleri kocasi yokken eve gelmek istese git bir de kocama sor onun da evi demezler
Gelini bir iki hakli bulacak oldum ama bulamadim
misafiri haber vermeyen kocasina hesap sormak zor gelmiş misafirle hesaplaşması dogru degil
Ayrica tarzı kırıcı ve ilişki bitirici

Telefonu havaalaninda unuttum gitmisken onu da alacaktim demissiniz ama bu mesajlasma nasil gerceklesti orasini anlayamadim.gelinin tatile gittigini de biliyormussunuz keske instagramdan once onunla haberlesseymissiniz boyle boyle oldu sen de evde degilmissin falan diye.ben gelini hakli buldum ama yine de yazdigi agir kacmis baya.

Bizde evin hanımı kimse o aranır, erkek kardeşimiz yok ama mesela kuzenime giderken biz de yengemi ararız üstelik bizden küçüktür yaşı, teyzemle bir yaşıyorlar
Eşimin ailesi de gelecekleri zaman beni ararlar, bunun sebebi misafiri ağırlayacak olanın evin hanımı olmasıdır, hanım yokken zaten gidilmez ailece, bilmem yanlış mıdır ama bizde böyle oluyor. Mesela bazen eşimin kardeşi yalnız gelir Trabzon'dan burada eski arkadaşları var, onları görmeye gelir, geleceği zaman beni arar, yenge ben geleceğim ablamda kalacağım ama bir günde sende kalmak istiyorum, sizi de görmüş olurum, müsait misiniz diye. Benim ailemde de eşimin ailesinde de bu konularda evin hanımı önceliklidir aranma konusunda

Evet tabi ki giremem. Ben diyorum ki bunun iznini alacak ben değilim ablam soracak. Konu sahibi ne bilecek belki abisi davet ettikten sonra eşiyle konuştu ki konuşmuş olması gerekiyordu. Davet edilmişsin yahu ötesi var mi? Abim davet etti beni sonra yengeyi arıyorum olmaz diyor izin vermiyor sonra abime yaa abi yengem izin vermiyor kusura bakma gelemeyeceğim mi diyeceğim ahahaha.

+1000

Peki evli olmak bu mudur?
Erkeği siliklestirmek, yok saymak? Ben bir tek habersiz gelen misafirden hiç ama hiç hazetmem.
Ben böyle buyumedigim için sanırım bana normal geliyor. Rahmetli babamı arardı halam gelecekleri zaman, babamda anneme sorardı.
Hâlâ kızın yazdığı son sözde takılı kaldım , abin artık evli onu değil beni araman gerekirdi evli olmak budur Hanımlar olarak çok benciliz , bu konuda hele emin oldum. Benim kardeşim de gelirken beni arayacak onun kardeşi de çünkü evin hanımı benim, ben ben ben. Kocam da esekci başı

Ben hâla gereksiz buluyorum
Eşi söylemeli bunu, gelecek misafirin evde olmayan kişiyi araması anlamsız.
Beni arasalar ne alaka derim ben.

Ya bu gelini savunan kadınlara tüm ev işleri müstehak, bir daha bence ev işlerine kocam yardım etmiyor bıdı bıdısı yapmaya hakları da yok. Madem ev sadece onların, yapsınlar tüm ev işlerini de. Bu nedir ya, sadece görümce düşmanlığından yazıyorlar burda, mantıklı tek yorum göremedim.

İletişim eksikliği var işte eşler arasında , krndi aralarında halledip sonra çağıracaktı kardeşini. Ya da çağırdım gelecek haberin olsun diyecekti. Tamamen kadını hiçe saymışlar ama kadında fena yapmışş

Bence bu konunun işgüzarı senin eşin. Bi tek onu cagirmislar tek gitmek istemiosan hic gitme.

Tek işgüzar tutum da, storyden bilmem nerden bunu paylasman. Millete ne senin abinin boklu evine gidecek olmandan sanki miamiye gidiosun countdown yapiosun bi de son 7 bilmem ne :) kizi zorla gıcık etmişsin.

Bence kiz hakli. Ama ben olsam sana oyle bir msj atamaz esimin basinin etini yerdim. Belli ki o da abinle tartismis beni takmiyor diye. Bence ne siz gidin ne de esiniz gitsin. Ama şunu anlayamadim. Esiniz tek gidince sorun degil de niye siz gidince sorun?

Gelin evde olsaydı emin olun ona sorardım ama bizi davet eden abim onun eşine söylemesi gerekirdi o da tahmin edememiş bu kadar tepki vereceğini

Son düzenleme:
Ego savaşı başka bir şey değil. Saksı değilim ben, en çok bana soracaksınız. Bir insanın özellikle kendisinin aranmasını istemesi egodur başka bir şey değil. Ki yorumlar ona evrildi artık, evde olmayan kadını aramanın başka gerekçesi olamaz.

Benim bileceğim birşey o kendimi iyi hissediyorum yazıyorum istanbul da arkadaslarimds var onlarla da görüşüyorum haberleri oluyor. Öyle ışte.

Coluklu cocuklu gitmicek mi ev ekstra batacak cocuk yoksa sevişecekler çift kisilik carsaf malzeme batacak : konu sahibi olmasa erkek erkege disarda yerler simdi konu sahibi yemek yapar etrafi batirir. Kadindir orayi burayi kurcuklar arkasindan konuşur.

Ben gorumcenin samimiyetine inandim hep onu destekler yorum yaptim ama kafama bisey takildi aralikta evlendi abim demissin daha bir yil olmamis biraz rahat biraksaydiniz duzenini kursaydi gelin. Belkide bukadar icli disli olmak hosuna gitmemistir

Benim abim yok, ama ilk mesajimdir bu konuda, ben yokken evde eşim kız kardeşini misafir edemeyecekse istemem o kocayı, birey olmayı başaramamış.

Gelin ve olsaydı emin olun ona sorardım ama bizi davet eden abim onun eşine söylemesi gerekirdi o da tahmin edememiş bu kadar tepki vereceğini

Olan olmuş artık, hoş olmayan bir diyalog yaşanmış
Sizin konunuzda art bir niyet düşünmedim ben, spontan gelişmiş olaylar
Umarım aşılmaz bir mesafeye dönüşmez, abinizin ortalığı düzeltmesi gerekir bu saatten sonra

Evin hanımı iş yapmayla olunmuyor canım , kocandan gördüğün saygı ve sevgiyle evin hanımı oluyorsun. Evde eşim benden fazla iş yapar ama misafir geleceği zaman pasta böreği ben hazırlayacağım için o gün için müsaitmiyim bunları hazırlayabilmek için bana sorar tabiki.eşim evdeyken bende kendi annemi ve krdeşimi bile arasa bakarım ona istiyormu belki adam kendini iyi hissetmiyor yatacak.ama ben evde yoksam tabiki gelebilir ailesi onunda evi çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…