Allahh razı olsunn canmmm ama çok kararsızımm doktora gitme konusunda bebeğin gelişimi için vefebileceği bi ilaç olurmu acaba gitsem allah korusun kötü sonuç almamamk içinKuzummmmm hanilesimnnn saha com koyulasmis yaaa ne mutlu sana balimmm senin adina cok mutluyum MAŞALLAH
Kız ne 10 günü walla çok sabrlisin Bn senin yerinde olsaydım ooooooooValla sancm fln olmaz inşallah ters giden bişy olmaz inşallah 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorm canmm
Ya kuzucugum ben beklemedeyim hala once idrarda ozitifi gormeye kararliyimKuzum soylemeseyi ayip akintim devam.ediyor asiri bel agrisi var ah kuzum dilerimki suan bebegim vardirda ondan belim ağrıyordursen neler yaptın balim
AMIN kuzumAllahh razı olsunn canmmm ama çok kararsızımm doktora gitme konusunda bebeğin gelişimi için vefebileceği bi ilaç olurmu acaba gitsem allah korusun kötü sonuç almamamk için
Bnmde çok akintim oldu bugünn yaKuzum soylemeseyi ayip akintim devam.ediyor asiri bel agrisi var ah kuzum dilerimki suan bebegim vardirda ondan belim ağrıyordursen neler yaptın balim
Ama dogum falanda ole hesaplaniyo yani o senindegil herkesin ole hesaplandigi icin seninde ole olucak sen yarin git bakalim neler olucakk bnm oglumda hmn cktiAllahh razı olsunn canmmm ama çok kararsızımm doktora gitme konusunda bebeğin gelişimi için vefebileceği bi ilaç olurmu acaba gitsem allah korusun kötü sonuç almamamk için
INŞALLAH yakinda gorursun balimmmmYa kuzucugum ben beklemedeyim hala once idrarda ozitifi gormeye kararliyim
Belirti olsa keske kuzummmmBnmde çok akintim oldu bugünn ya
Sabırlı değilimde aslında korkudan gidemiyorm canımm 4 haftalık sanacaklar ve değer düşük hesabı yapacklar tedrgin olcamKız ne 10 günü walla çok sabrlisin Bn senin yerinde olsaydım oooooooo
Bi hafta gecti artik son demlerim kafayi yedim yiycemINŞALLAH yakinda gorursun balimmmm
Ahh keşke yaa yarın test bile yapmayı dusunuyormBelirti olsa keske kuzummmm
Belki değerin yüksek çıkacak ne biliyosun bnce ihmal etmeeSabırlı değilimde aslında korkudan gidemiyorm canımm 4 haftalık sanacaklar ve değer düşük hesabı yapacklar tedrgin olcam
Deli kiz herkezinki ole hesaplaniyo deger dusuk cikmaz cizgi net yaniSabırlı değilimde aslında korkudan gidemiyorm canımm 4 haftalık sanacaklar ve değer düşük hesabı yapacklar tedrgin olcam
Sefaf kuzumKizlar ovulasyon sonrasi akintiniz nasil oluyor?
Kuzu benimde niyetim var gec döllenme oldiysa belkide diye korkuyorum kuzuuuAhh keşke yaa yarın test bile yapmayı dusunuyorm
Bugün benden yoğun bi şekilde sulu kremsi bi akinti geldi 2.3 seferKizlar ovulasyon sonrasi akintiniz nasil oluyor?
Kaç günün war cannKuzu benimde niyetim var gec döllenme oldiysa belkide diye korkuyorum kuzuuu
Biiz mutlaka haberdar et kuzumBi hafta gecti artik son demlerim kafayi yedim yiycemyarin esim izinli gotur beni dedim ayda yilda bi izinli dinlensinde istiyorum diyorumki onunla ogleden sonra gidim testi yaptiririm telden bakarim sonuca bsy ckarsa ertesi gun giderim cikmassada hayirlisi hic gtmem
Kuzum ya benim suphelerim var bi arkdasla konustum burda olur dedi gecen aydan supehelrim var gec dollenonce adrt gorsen bile hamilelik olabiliyomus ? kuzum daha benim 31 aralik ama sanki benim kasimdan oldu ne blym böyle hisediyorumKaç günün war cann