Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kuzummmmm hanilesimnnn saha com koyulasmis yaaa ne mutlu sana balimmm senin adina cok mutluyum MAŞALLAH
Allahh razı olsunn canmmm ama çok kararsızımm doktora gitme konusunda bebeğin gelişimi için vefebileceği bi ilaç olurmu acaba gitsem allah korusun kötü sonuç almamamk için

Allahh razı olsunn canmmm ama çok kararsızımm doktora gitme konusunda bebeğin gelişimi için vefebileceği bi ilaç olurmu acaba gitsem allah korusun kötü sonuç almamamk için
AMIN kuzum Bitanem gittikce koyulasmis balim oyuzden ALLAH korusun kimyasalda benim bildgm gittikce koyulasma yerine silinmesi lazimdi. ALLAH'a emanet doktora gidip bi kan ber bitanem icin rahatlasin

Ama dogum falanda ole hesaplaniyo yani o senindegil herkesin ole hesaplandigi icin seninde ole olucak sen yarin git bakalim neler olucakk bnm oglumda hmn ckti

INŞALLAH yakinda gorursun balimmmm
Bi hafta gecti artik son demlerim kafayi yedim yiycem yarin esim izinli gotur beni dedim ayda yilda bi izinli dinlensinde istiyorum diyorumki onunla ogleden sonra gidim testi yaptiririm telden bakarim sonuca bsy ckarsa ertesi gun giderim cikmassada hayirlisi hic gtmem

Biiz mutlaka haberdar et kuzum

Kaç günün war cann
Kuzum ya benim suphelerim var bi arkdasla konustum burda olur dedi gecen aydan supehelrim var gec dollenonce adrt gorsen bile hamilelik olabiliyomus ? kuzum daha benim 31 aralik ama sanki benim kasimdan oldu ne blym böyle hisediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…